• Nowy wątek 9 lutego Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Rynek zrobił mi psikusa i zmusił do sprzedawania akcji. Nie mogłem postawić stop lossa ponieważ sprzedaż po PKC doprowadziłaby do radykalnego spadku kursu.
    Kiedy zorientowałem się, że spadek będzie znaczny, musiałem to robić bardzo powoli.
    Tak więc moi szanowni adwersarze mieli zabawę i dali popis jak to się cieszą, że moje założenia diabli wzięli.
    Koledzy, muszę was zmartwić, pomimo wszystko bowiem wejście w JSW zakończyło się znacznym zyskiem, ponieważ doskonale wiecie po jakiej cenie kupowałem te akcje.
    Mam dla was jeszcze jedną niespodziankę, a mianowicie jednego możecie być pewni, że po czymś takim, kiedy rynek nie zachowuje się w sposób przeze mnie przewidziany, analizuję to co się stało i szukam rozwiązania.
    Oczywiście fryzjer najpierw napisał, że w Chinach ograniczono wydobycie, wiec kurs skoczył, więc mógłbym się teraz fryzjera zapytać, czy aby nie zmieniono decyzji i nie postanowiono podwoić wydobycia, bo kurs tak mocno dzisiaj spadał.
    Oczywiście takie założenie, byłoby warte tyle co psu na budę. Mniej więcej o 23.50 znalazłem rozwiązanie, bo rynek może zrobić to, co zrobić może i nic poza tym.
    Wiec co zrobić może ?
    Zapewne zwoła na naradę trzech wodzów indiańskich, niech powiedzą, co się stanie.
    Ja ich wysłuchałem i wiem, że akcje JSW ustanowią nowe historyczne dno, a to już bardzo ważna wiadomość dla inwestorów.
    Następnie rynek zachowa się zgodnie z moimi wcześniejszymi założeniami.
    No to do jutra, jutro też jest dzień

kolorowy wiatr
  • Re: Nowy wątek 9 lutego Autor: ~jsw [176.221.124.*]
    ALE ŻEŚ WSZYSTKICH UBRAŁ TY PRZEBIEGŁY KOJOCIE;]

• Re: Nowy wątek 9 lutego Autor: ~Le [83.27.199.*]
    On się stale myli, tak ,że spokojnie . Zarząd zdominowali magicy od inżynierii finansowej ... to może oznaczać tylko jedno, firma okaże się zaraz bardzo rentowna i bez problemów ze sprzedażą w dobrych cenach swoich produktów i usług.. i oczywiście akcji bo żeby brać kredyty czy zastawy trzeba podnieść wartość... Będą wahania ,ale od dna już się chyba odbiło...na dobre ...

No w końcu kryzysy są po to żeby był popyt na walutę ,żeby drukować jak najwięcej bo to najtańsza produkcja papierowe pieniądze...,ale w końcu wszyscy !!! zatęsknią za czymś realnym...
  • Re: Nowy wątek 9 lutego Autor: ~jsw [176.221.124.*]
    Dnia 2016-02-10 o godz. 08:36 ~Le napisał(a):
    > On się stale myli, tak ,że spokojnie . Zarząd zdominowali magicy od inżynierii finansowej ... to może oznaczać tylko jedno, firma okaże się zaraz bardzo rentowna i bez problemów ze sprzedażą w dobrych cenach swoich produktów i usług.. i oczywiście akcji bo żeby brać kredyty czy zastawy trzeba podnieść wartość... Będą wahania ,ale od dna już się chyba odbiło...na dobre ...
    >
    > No w końcu kryzysy są po to żeby był popyt na walutę ,żeby drukować jak najwięcej bo to najtańsza produkcja papierowe pieniądze...,ale w końcu wszyscy !!! zatęsknią za czymś realnym...

ja napisałem to zdanie z ironią jeśli wiesz co to jest i jestem spokojny w temacie inwestycji
    jak 12,2 przełamie to nie będzie już powrotu ale co ja będę

• Re: Nowy wątek 9 lutego Autor: ~Le [83.27.199.*]
    Powiedzmy sobie szczerze gaz ropa i węgiel są historycznie tanie ,a rząd nie naciska na obniżanie cen prądu gazu i benzyn ? to łaski PGNiG nie robi ,że zainwestuje ...i to czasowo do chwili wzrostów na surowcach...
  • ........I to byla właśnie formacja strzyżącego fryzjera : ) ........... Autor: ~rozbawiony-fryzjer [81.190.148.*]
    kolorowy to teraz już wiesz?  
    To była  właśnie formacja strzyżącego fryzjera : )
    I może przeproś tych co przez ciebie na górce nie sprzedali.

Kazałeś im ręce do blatu przybijać by nie kusiło by nie sprzedali , a SAM SPRZEDAWAŁEŚ - hahahaha

Śmieję się lecz to wcale śmieszne nie jest.

• Re: ........I to byla właśnie formacja strzyżącego fryzjera : ) ....... Autor: ~blackboo [66.249.81.*]
    Chłopaku fryzjera ja wczoraj po 14 odkupilem to co wywaliem dzień wcześniej prawie przed fixem
  • Re: ........I to byla właśnie formacja strzyżącego fryzjera : ) ....... Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Ależ w was złości, a przecież poprzednie wejście w te akcje jakie wam podałem, było znakomite i żaden fryzjer tego nie zmieni !
    Zaczynając ten wątek, znowu podałem wam wszystko pod sam nos, jak zwykle zresztą, trzeba jedynie rozumieć jak się czyta i co się czyta.

kolorowy wiatr
  • ........kolorowy INNYM ZALECAŁ , a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~fryzjer [81.190.148.*]
    Dnia 2016-02-09 o godz. 16:55 ~rozbawiony-fryzjer napisał(a):
    > Acha i jeszcze jedno pytanie?
    > Już wyciągnąłeś gwoździe od przybitych to blatu dłoni i sprzedałeś akcje w panice czy dalej czekasz na wzrost by dopiero wtedy dokupić : )

........................................................................................................................................

I dziś rano okazuje się, że dokładnie przewidziałem co zrobił kolorowy.
    Wyl tu o 16 zl i pisał by kupować bez względu na to czy rośnie czy spada, a ja się waliło to sam sprzedał w panice i dopiero w nocy o tym napisał?
    To nawet nie zasługuje na komentarz.
    To więcej niż żałosne i nawet słowa PRZEPRASZAM.

Nic jesteś nie wart. NIC!
  • Re: ........kolorowy INNYM ZALECAŁ , a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~blackboo [66.249.81.*]
    Ja nie komentowałem tylko napisałem z ironia o tym co myślę o was naganiacze
  • ...kolorowy INNYM ZALECAŁ KUPN, a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~poprawka [81.190.148.*]

Wyl na cale forum o 16 zl i pisał by kupować bez względu na to czy rośnie czy spada, a ja się waliło to sam sprzedał w panice i dopiero w nocy o tym napisał?
    To nawet nie zasługuje na komentarz.
    To więcej niż żałosne i nawet słowa PRZEPRASZAM.

To więcej niż żałosne : (
    Spadaj z tego forum i się nie ośmieszaj.
    Ale ty nie odejdziesz - przecież pisanie tych pseudo analiz to cale twoje życie.
  • Re: ........kolorowy INNYM ZALECAŁ , a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Fryzjer,
    życzę ci, aby ci się udało ( bo tobie jedynie może się udać !) zabranie takiego zysku jak ja to zrobiłem na JSW.
    Wszak kupowałem w okolicach i poniżej 9 zeta !
    Doszło to do twojej łysej ostrzyżonej pały, czy nie ?
    Co się dzieje, to ja widzę, mnie obchodzi, co się dziać będzie, a ty o tym nie masz pojęcia, chociaż tak jak wspomniałem wszystko znowu masz pod nosem.
    Siadaj przy ognisku i pogadaj z Indianami, oni ci powiedzą.
    I jak zwykle test, dla ciebie, na który nie otrzymam odpowiedzi.

Czy do końca tego tygodnia akcje JSW będą spadać , czy wzrastać ?

I to jest metoda, na każdego fryzjera.
    A czy robisz ciepłe okłady ?

kolorowy wiatr

• Re: ........kolorowy INNYM ZALECAŁ , a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~fryzjer [81.190.148.*]
    Wył tu o 16 zl i wyśmiewał tych co sprzedali na górce.

Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2016-02-08 10:51
    Od tego gadania o Chinach i szukaniu tam przyczyny wzrostu ceny akcji JSW będziesz miał skośne oczy.
    Sprzedałeś, no i dobrze, to cecha charakterystyczna, dla amatorów, sprzedają, kiedy czas na kupowanie, a kupują, kiedy czas na sprzedawanie. Od tej głupoty jaką zrobiłeś nie tylko oczy będziesz miał skośne, ale i cerę niebawem żółtą, bo cię jasna żółć zaleje. Cóż taka jest już rola dawców kapitału i ja osobiście mogę w tym względzie jedynie przyklasnąć. Nawet jak dostają na srebrnej tacy pod sam nos smaczne danie, to jeszcze wybrzydzają, a na końcu mają niestrawność.
    kolorowy wiatr
    Ale przyznać rację muszę ci w jednym.
    Niech każdy robi to, na czym się zna, a ty jak mi wiadomo jesteś fryzjerem.
    A czy po goleniu stosujesz ciepłe okłady ?
  • Re: ........kolorowy INNYM ZALECAŁ , a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~śmiech-na-sali [81.190.148.*]
    kolorowy kazał uśredniać na wzrostach (przełamany overbalance), a tu zwała jak siemasz - hahahahaha
    Nieźle cię wystrzygli ty zadufany w sobie NIEOMYLNY psuodo analityku - hahaha
    Kto uśrednił na wzroście to ma nieźle w plecy.
    .

Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2016-02-08 14:59
    No dobrze,
    a teraz na poważnie.
    Cieszy mnie wzrost na tych akcjach, ale jak sami widzicie nie został jeszcze przełamany overbalance !
    To oczywiście warunek konieczny, aby następna fala pieniędzy napłynęła na ten rynek. Patrzmy więc i w momencie kiedy to nastąpi
    ci co mają jeszcze wolny grosz powinni dokupić, uśredniając na wzrostach.
    Pamiętacie zapewne, że jestem przeciwnikiem i to przeciwnikiem zdecydowanym uśredniania na spadkach. Jest tylko jeden wyjątek od tej reguły, o którym to nie miejsce i czas się rozpisywać. Uśredniać na wzrostach natomiast można i powinno się to czynić z chwilą właśnie wybicia overbalansu, do czego zachęcam.
    Co to jest overbalans nie muszę oczywiście nikomu mówić, wszak jest to jedno z podstawowych zagadnień analizy technicznej.
    Pozdrawiam
    kolorowy wiatr
    chętnie natomiast sam poczytam, jeśli ktoś z was na temat overbalansu napisze kilka zdań.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-bezsensowna-jest-dyskusja-z-chorym-na-amnezje,19651481.html
  • kolorowy INNYM ZALECAŁ KUPNO i 16 zł, a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~16zł [81.190.148.*]
    Innym wciąż polecał zakupy i by dokupowali jak rośnie, a sam sprzedał w panice i napisał o tym dopiero w NOCY.
    A wcześniej jak naganiał, jakie wypociny. Jakie mądrości. A jaki pewny siebie. A jaki zadufany...

cyt,, rynek dalej pozostanie w bessie, gdy tymczasem JSW zupełnie przestanie reagować na to co się będzie dookoła niej działo i podąży do góry pokazując rynkowi środkowy palec a nam sprawiając radość mini hossą, która to do końca kwietnia powinna osiągnąć poziom co najmniej 16 zeta."

.

Dnia 2016-02-09 o godz. 09:26 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Mamy 9 lutego,
    > Po pierwsze, amatorzy typu ogolony fryzjer itp. już nas opuścili. Ci dostawcy kapitału pękają bardzo szybko. Długo utrzymują straty, a jak im kto podpowie i dobrze wejdą w pozycję, to zarabiają 15-20% i zamykają pozycję a ręce przy tym dostają drgawek z emocji, potem za to wywnętrzają się na forum, opisując coś co miejsca nie miało, bujając z głową w chmurach.
    > To niestety stadium rozwoju amatora, przez które wielu z was właśnie przechodzi lub ma to dopiero co, poza sobą.
    >
    > Ja natomiast dzisiaj chciałbym napisać kilka zdań na temat ,,formacji,, Rozstanie kochanków,,
    > Tak naprawdę trudno to nazwać formacją, dlatego też nazwę tą wziąłem w cudzysłów. Jest to raczej pewne zjawisko, bardzo rzadko spotykane, ale gdy już występuje niesie za sobą ważne przesłanie. Warunkiem takiego zachowania i założenia, że z czymś takim możemy mieć do czynienia, jest wybicie overbalance, które jak wiemy nastąpiło wczoraj.
    > Chodzi w tym wszystkim o to, że przez ostatnie miesiące rynek jako całość i JSW jako spółka stanowili nierozerwalną parę razem podążając w jednym słusznie obranym kierunku. Teraz to się może zmienić i rynek dalej pozostanie w bessie, gdy tymczasem JSW zupełnie przestanie reagować na to co się będzie dookoła niej działo i podąży do góry pokazując rynkowi środkowy palec a nam sprawiając radość mini hossą, która to do końca kwietnia powinna osiągnąć poziom co najmniej 16 zeta.
    > Oczywiście wielu, jak to zobaczy, zacznie się przyłączać do tego ruchu, ponieważ na giełdzie nie będzie innych spółek wartych podjęcia ryzyka, natomiast ci wszyscy, którzy już sprzedali, tz. fryzjerzy i taksówkarze, pozostaną poza rynkiem, ponieważ będą się bardzo obawiać tego, że gdy wejdą, nastąpi zwałka. Zwłaszcza fryzjerzy niegdyś bardzo mocno ogoleni nie będą mogli stłumić w sobie tej obawy i pozostaną na peronie w chwili, kiedy pociąg będzie ruszać. No cóż pozostanie im potem wypisywanie o mnie głupkowatych kawałków i tyle.
    >
    > Napisałem w tym wątku, że spodziewam się tu formacji Wąskiej Wysokiej Flagi i całkowicie to podtrzymuje.
    > Dla tych co do mnie e-maile piszą bezpośrednio, czytają forum a nie chcą uczestniczyć w tych przepychankach, powiem jedynie, zbiorczo odpowiadając na wasze pytania ,,czy już sprzedawać,,
    > Przybić nogi do podłogi a dłonie do blatu stołu. Podnosić stop lossa i trzymać się od klawiatury laptopa z daleka.
    > kolorowy wiatr
    > bez wątpienia jeden z najlepszych analityków technicznych na forum Bankiera
  • ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: ~bb [188.146.68.*]
    ...piszecie dużo na temat "kolorowego ", narzekacie, biadolicie, wyzywacie go od czubków, a On robi z Wami co chce.
    Pytam więc, po cholerę go czytacie?????????
  • Re: ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: ~ostrzegamy [81.190.148.*]
    Ostrzegamy przed tym nieudacznikiem udającym super gracza nowicjuszy.
  • Re: ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: ~bb [188.146.68.*]
    ...moim zdaniem, to On nie jest nieudacznikiem, tylko celowo wprowadza wszystkich w błąd, bo ma w tym cel.
  • Re: ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Panowie, jeśli nie wiadomo o co chodzi..... to chodzi o pieniądze.
    To stara maksyma, z którą zawsze należy się liczyć, a jeśli jakiś fryzjer tego nie wie, to niech robi ciepłe okłady.
    Na rynku bessy, a z takim rynkiem mamy do czynienia, trzeba cierpliwie czekać na okazję. Jeden dwa dobre zagrania w ciągu miesiąca, spokojnie przygotowane, bez emocji, to jest to, co fryzjerom brakuje.
    Jeśli chodzi o pytanie, które zadałem, to jak sadzę nie znajdzie się nikt, kto chciałby na nie odpowiedzieć.
    Mogę jedynie nieśmiało zauważyć, że w pierwszym wpisie tego wątku, powiedziałem co wiedziałem.
    A kiedy tak się stanie, znowu będę z wami.
    Teraz natomiast czas na herbatę.

kolorowy wiatr
  • Re: ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: ~czyli [81.190.148.*]
    Dnia 2016-02-10 o godz. 10:23 ~bb napisał(a):
    > ...moim zdaniem, to On nie jest nieudacznikiem, tylko celowo wprowadza wszystkich w błąd, bo ma w tym cel.

Czyli - jak nie jest nieudacznikiem to jest oszustem.
    Poczytaj powyżej jak się chełpił, co wypisywał i jak naganiał na zakupy.
    A ja ci powiem, że on jest i jednym i drugim. To nieudolny oszust który sam się miota zagubiony w swojej teoretycznej wiedzy z AT.
    A teoria ma się NIJAK do praktyki.
    Trafi to cię chełpi po całym forum, chybi co zdarza mu się znacznie częściej to pisze, że strzygł owce (bo woli uchodzić za oszusta niż za ZAROZUMIAŁĄ w teorii niemotę).
    Znam go lepiej (przez te lata) niż on zna siebie.
  • Re: ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: ~bb [188.146.68.*]
    ...mając o Nim taką wiedzę, tym bardziej bym odpuściła i w ogóle nie traciłabym czasu na czytanie tych wypocin.
    I to by było na tyle.
  • Re: ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: ~fryzjer [81.190.148.*]
    Może masz rację koleżanko bb, ale gdy i tak siedzę przed kompem bo gram to jak ujrzę jego krasomówczy belkot to czasem trudno mi się powstrzymać ;) Tym bardzie gdy wiem, że ludzi ostrzega.

• Re: ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: ~fryzjer [81.190.148.*]
    Tym bardzie gdy wiem, że ludzi ostrzegam.

• Re: ..czegoś tu nie rozumiem. Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    to mi się podoba.
    fryzjer napisał tak :

,,Może masz rację koleżanko bb, ale gdy i tak siedzę przed kompem bo gram,,

w co ja się pytam w kulki ?

A tak już z innej beczki, mam nowy trop, spółka na 5 liter z branży pokrewnej.
    Kto znajdzie, ten nie pożałuje.

kolorowy wiatr
  • ...kolorowy INNYM ZALECAŁ KUPNO, a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~uwaga [81.190.148.*]
    POCZYTAJCIE POWYŻEJ!!!
    kolorowy wyl na cale forum o 16 zl i pisał by kupować bez względu na to czy rośnie czy spada, a ja się waliło to sam sprzedał w panice i dopiero w nocy o tym napisał?

Nieudaczniku to więcej niż żałosne ... i nawet słowa PRZEPRASZAM.

Spadaj z tego forum i się nie ośmieszaj.

Ale ty nie odejdziesz - przecież pisanie tych pseudo analiz to cale twoje życie BAJKOPISARZU udający inwestora.
  • Re: ...kolorowy INNYM ZALECAŁ KUPNO, a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    fryzjer,
    a straciłeś na tym moim zgraniu pieniądze ?
    Bo jeśli zarobiłeś, to co się bulgoczesz jak indor ?
    Siedź przed kompem i graj dalej w kulki.

KW
  • Re: ...kolorowy INNYM ZALECAŁ KUPNO, a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Dochodzi 16,00
    obserwuję JSW na wykresie 15 minutowym i podziwiam, jak pięknie kreśli ona Diamenty.
    To formacje, które jasno pokazują, co i jak dalej.
    Sami zobaczcie jak harmoniczne.
    Stoję tedy i patrzę, patrzę i podziwiam, jednocześnie zerkając na wykres tej spółki na 5 liter, o której wspominałem.
    Mnie tam obojętne, ropa, węgiel, czy banki. Wszędzie leży kasa, wystarczy się jedynie schylić

kolorowy wiatr
  • Re: ...kolorowy INNYM ZALECAŁ KUPNO, a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~overbalance-16zl [81.190.148.*]
    1.
    Dnia 2016-02-08 o godz. 14:59 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Cieszy mnie wzrost na tych akcjach, ale jak sami widzicie nie został jeszcze przełamany overbalance !
    > To oczywiście warunek konieczny, aby następna fala pieniędzy napłynęła na ten rynek. Patrzmy więc i w momencie kiedy to nastąpi ci co mają jeszcze wolny grosz powinni dokupić, uśredniając na wzrostach.
    >...Uśredniać na wzrostach natomiast można i powinno się to czynić z chwilą właśnie wybicia overbalansu, do czego zachęcam.
    > Pamiętacie zapewne, że jestem przeciwnikiem i to przeciwnikiem zdecydowanym uśredniania na spadkach.
    .

2.
    Dnia 2016-02-09 o godz. 09:26 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Mamy 9 lutego,...
    > Ja natomiast dzisiaj chciałbym napisać kilka zdań na temat ,,formacji,, Rozstanie kochanków,,
    > ... jest wybicie overbalance, które jak wiemy nastąpiło wczoraj.
    > Chodzi w tym wszystkim o to, że przez ostatnie miesiące rynek jako całość i JSW jako spółka stanowili nierozerwalną parę razem podążając w jednym słusznie obranym kierunku. Teraz to się może zmienić i rynek dalej pozostanie w bessie, gdy tymczasem JSW zupełnie przestanie reagować na to co się będzie dookoła niej działo i podąży do góry pokazując rynkowi środkowy palec a nam sprawiając radość mini hossą, która to do końca kwietnia powinna osiągnąć poziom co najmniej 16 zeta.
    >... Napisałem w tym wątku, że spodziewam się tu formacji Wąskiej Wysokiej Flagi i całkowicie to podtrzymuje.
    > Dla tych co do mnie e-maile piszą bezpośrednio, czytają forum a nie chcą uczestniczyć w tych przepychankach, powiem jedynie, zbiorczo odpowiadając na wasze pytania ,,czy już sprzedawać,,
    > Przybić nogi do podłogi a dłonie do blatu stołu. Podnosić stop lossa i trzymać się od klawiatury laptopa z daleka.
    > kolorowy wiatr
    > bez wątpienia jeden z najlepszych analityków technicznych na forum Bankiera
  • Re: ...kolorowy INNYM ZALECAŁ KUPNO, a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~antychodzik [78.8.218.*]
    Dnia 2016-02-10 o godz. 11:15 ~uwaga napisał(a):
    > POCZYTAJCIE POWYŻEJ!!!
    > kolorowy wyl na cale forum o 16 zl i pisał by kupować bez względu na to czy rośnie czy spada, a ja się waliło to sam sprzedał w panice i dopiero w nocy o tym napisał?
    >
    > Nieudaczniku to więcej niż żałosne ... i nawet słowa PRZEPRASZAM.
    >
    > Spadaj z tego forum i się nie ośmieszaj.
    >
    > Ale ty nie odejdziesz - przecież pisanie tych pseudo analiz to cale twoje życie BAJKOPISARZU udający inwestora.

Zgadzam się , tę taktykę wpuszczania ludzi w maliny stosuje od lat , dlatego najbezpieczniej postępować odwrotnie do jego anty analiz
  • Re: ...kolorowy INNYM ZALECAŁ KUPNO, a sam sprzedał w panice!!! ... Autor: ~nocny-post [81.190.148.*]
    Nowy wątek 9 lutego 
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2016-02-09 23:57  
    Rynek zrobił mi psikusa i zmusił do sprzedawania akcji. Nie mogłem postawić stop lossa ponieważ sprzedaż po PKC doprowadziłaby do radykalnego spadku kursu.
    Kiedy zorientowałem się, że spadek będzie znaczny, musiałem to robić bardzo powoli...
  • I gdzie te dno? - hahahahah Autor: ~pytanie [89.228.72.*]
    Dnia 2016-02-09 o godz. 23:57 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Ja ich wysłuchałem i wiem, że akcje JSW ustanowią nowe historyczne dno, a to już bardzo ważna wiadomość dla inwestorów.
    > Następnie rynek zachowa się zgodnie z moimi wcześniejszymi założeniami.
    > No to do jutra, jutro też jest dzień
    >
    > kolorowy wiatr

I gdzie te dno? - hahahahah

[x]
JSW -1,67% 21,78 2025-12-09 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.