• trwa betonowanie popytu Autor: jero131 [213.227.99.*]
    Gdzie ta zapowiadana przez licznych biotonizacja i betonowanie sprzedaży???
  • Re: trwa betonowanie popytu Autor: ~54321grosz [82.139.164.*]
    najpierw odpowiedz lu ustosunkuj się ( łatwiejsze wersja ) na kierowane do ciebie pytania, dopiero zakładaj nowe wątki.
  • Re: trwa betonowanie popytu Autor: jero131 [213.227.99.*]
    według osobnika inteligentnego inaczej jak wyżej, miało być tak. Jak tylko popyt się poustawia to Kronos zasypie. Mamy milion na kupnie. Byłoby na kolejną ratę odsetkową ;). Nic mu nie wychodzi, pozostaje przeklejanie linków ;)) i ujadanie.
  • fikcja Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    baton na K zniknie zaraz jak tylko pojawi się podaż, stary numer.
  • Re: fikcja Autor: ~mm [79.191.62.*]
    Nie ma zwyżki pod wyniki, a chyba będą niezłe,. ktoś trzyma kurs?
  • Re: fikcja Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    możesz się łudzić że będą dobre, ale nie będą ;-)
  • Re: fikcja Autor: jero131 [213.227.99.*]
    przy obecnym kursie mogą być fatalne... dla mnie liczy się czy spółka jest w stanie spłacić obligacje. Jeśli tak mamy tutaj kilka set procent do przodu ;))
  • Re: fikcja Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    raczej wykupić, co możliwe nie jest i nie będzie. Zapytaj u nich, dlaczego nie objęta została ostatnia emisja obligacji, to powinno ci otworzyć oczy.
    co by nie mówić 0,05gr.. zabetonowane
  • Re: fikcja Autor: alidrisi2 [83.26.216.*]
    Z tego co pamiętam JeRo to 9gr też miałeś zabetonowane a 5 gr w ogóle nie realne.
    Dziwię się, że masz czelność rozliczać innych z ich prognoz, pytać czemu nie ma 3gr do których brakuje 2 skoro się dopiero co przewidywałeś 10gr na doby początek. W sumie od początku twojej aktywności na tym forum nie sprawdziło się absolutnie nic nawet śladu ruchu w twoich kierunkach nie mówiąc już o trafieniu co do 2gr.
    Ja ci napisałem moje przewidywania na ten miesiąc i zobaczymy kto był bliżej prawdy a jak zobaczysz raport to to zobaczysz jak zabetonowany był kurs. Moim zdaniem ze 4,5mln straty trudno będzie ci nazwać dobrym wynikiem.
    Dziwię się tez że w ogóle zastanawiasz się nad tym czy będzie miała firma na odsetki czy nie. Posiałeś się już paroma złotym myślami na temat przewidywań przyszłości kiedy zwracano ci uwagę na kilka niewygodnych faktów a teraz nagle jednak zainteresowała cię przyszłość?
    Weź ty lepiej poszukaj jakiś sklepów w Ameryce, możne znajdziesz coś na Rodeo Drive
  • Re: fikcja Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    o widzę frustracja ogarnia ;)) mnie się tutaj podoba. Pozdrawiam tych cierpliwych ;)) i liczę na te 0,04gr. :))!!!
  • Re: fikcja Autor: alidrisi2 [83.22.192.*]
    A powiedz mi proszę co niby miałoby mnie frustrować?
    A drugie pytanie jakich cierpliwych. W pierwszym wyprysku swojej mądrości chwaliłeś mi się swoimi zdolnościami inwestowania krótkoterminowego. Coś jakby strategia ci się zmieniła. Skąd ta zmiana.? Przecież firma gotowa do wzrostów i 10gr gwarantowane apotem... itd. Gdzie tu miejsce na cierpliwość? Jak ma być zaraz 50% do góry to biorę.
    Trzecie pytanie serio wierzysz, że 4 bańki strat to przez nowe pudełka?
    Czwarte pytanie skoro ani przeszłość firmy ani przewidywania przyszłości cię nie interesują tyko dzień dzisiejszy (może nie cytuję dosłownie) to czemu się ciągle każesz cierpliwie czekać? Na co jak to się ma dych dyrdymałów, które pisałeś kiedy pytałem o spodziewane wyniki finansowe?
    widzisz Ty masz wiele pytań ja zawsze mam jedno do takich jak Ty. Jak Ci tak nie pasuje ta spółka to po co tutaj jesteś i zaśmiecasz forum swoimi żałosnymi wypocinami ;))?? Tylko nie pisz, że edukujesz braci i siostry ;))
  • Re: fikcja Autor: ~xxx [94.254.226.*]
    Ten alidrisi2 to samarytanin, pisze tu 24 h żeby ratować innych.
    Już ci na to odpowiadałem. Jestem tu taj bo mnie bawisz a konkretnie twoje wypociny bo jedyne konkrety jakie z siebie wydusiłeś życie zweryfikowało, rzuciło w błoto, teraz tam leżą i fermentują.
    Za to poczytać wypowiedzi w stylu "kurs został zaniżony bo cenę emisyjną trzeba zbliżyć do nominału", "mnie nie interesuje przeszłość firmy bo ja nie żyję przeszłością" "mnie nie interesują przyszłe wyniki ważne jest tylko to co jest teraz" "mnie nie interesuje ile terasz jest strat bo to firma dla cierpliwych" i wiele wiele innych są po prostu bezcenne. Zwłaszcza od kogoś kto rzekomo ma kilkanaście lat doświadczenia na GPW.
    BDW zapomniałeś wkleić nowości z arkusza zleceń czyżby w obrocie już nie były te same akcje? I jako to się ma do wcześniejszych teorii?
    Przy okazji może zdradzisz czemu ty tu jesteś? Czemu za każdym razem jak się wejdzie na forum zawsze się znajdzie po 3 nowe wątki założone przez ciebie a w każdym to samo czyli "kiedyś będzie dobrze, na pewno, wierzcie mina słowo". Według ciebie nikt nie pisze tu za darmo więc może zdradzisz co z tego masz ty nasza najpracowitsza mróweczka?
    no widzisz jaki robię dobry uczynek ;)) wszak śmiech to zdrowie, więc powinieneś być mi wdzięczny. Nominał i tak tutaj będzie, czy to teraz, czy w tym roku, no matter...
  • Re: fikcja Autor: ~54321grosz [82.139.164.*]
    Odnośnie "sensu" w pisaninie maga JeRo131, można sparafrazować tekst piosenki:
    "Na bankierze pisać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi. Czasami JeRo musi, inaczej się udusi".
    za to Wy piszecie same mądrości ;)) jak to było codziennie niższe ceny, po wyniczkach zapowiadany koniec!! zobaczymy ile z Waszego bajdurzenia się spełni
  • Re: fikcja Autor: ~54321grosz [82.139.164.*]
    Piszemy z sensem i w temacie ale to są pojęcia o których możesz tylko pomarzyć. Do chwili obecnej wszystko się spełnia, ale trzeba opierać się na wnioskach płynących z faktów.
    Pytałeś już w spółce, dlaczego nie udało im się uplasować ostatniej emisji akcji pomimo przedłużania terminu? Zacznij o tego, zadzwoń i pogadaj z dziewczynami.
  • Re: fikcja Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    Te Panie "Dziewczyny" wykonuja tylko swoja pracę, tam organem dezyzyjnym jest jeden człowiek, który jest tam za wszystko odpowiedzialny. A jest to Prezio, który albo świetnie dezinformuje rynek albo zapędza te spółke w kozi róg.

Jestem posiadaczem tego kwita, i polityka tej spólki mi się bardzo nie podoba, jednak trzymam papier bo kosmetyki dobre, brakuje tylko reklamy, bo wiadomo ze reklama dźwignią handlu, a i kiedyś powinno mi odrobic stratę, większe gnioty rosną jak grzyby po deszczu. To że gdzieś prze/*-/bali tę kase z emisji, to się już nie cofnie, jedyne co można to miec nadzieje że Prezio weźmie się do roboty, i ukończa te badania nad emolliere i Emolixem.
  • Re: fikcja Autor: ~ra [37.248.254.*]
    nie kupie po 6 groszy do czsu az nie sprzedam po 7do 9 groszy,ciekawe dlaczego nie idzie do gory!!!!!!!
  • Re: fikcja Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    nie idzie bo nie ma chętnych na zakup. Na oddanie po 0,05 też nie ma chętnych dlatego stoimy ;))
    Sorki Jorg, szacun za zrównoważone wypowiedzi ale moim zdaniem ten człowiek na górze to zwykły słup. Ta firma od początku była pomyślana jako dojarka dla inwestorów ale jak ktoś chce realnie zarabiać to nie stawia na czele gościa z takim cv 
    Doświadczenie zawodowe zdobywał w różnych dziedzinach gospodarki. Zaczynał od branży budowlanej, promocyjnej i spożywczej, kontynuował w branży motoryzacyjnej, a następnie finansowej i farmaceutycznej. Pracując w motoryzacji zdobył trzecie miejsce w konkursie organizowanym przez Peugeot Polska.
    Generalnie sztuka jak pisać żeby nic nie napisać. Równie dobrze mogło by być: nosił cegły na budowie potem, częstował serem supermarkecie a na pikniku firmowym zajął trzecie miejsce w konkursie na na najszybciej opróżniony kufelek.
    Czy człowiek który dba o wizerunek firmy tak ubiera się żeby ją zaprezentować inwestorom?
    https://www.youtube.com/watch?v=kw_Nmj5siTo
    Tu nie ma się co łudzić gościu ma świecić oczami za Kronosa a w zamian ma ciepłą posadkę w Tetydzie i tyle. Jak by się coś tam udało zrobić w firmie to ok ale parcia na to nie ma żadnego.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.