Już ci na to odpowiadałem. Jestem tu taj bo mnie bawisz a konkretnie twoje wypociny bo jedyne konkrety jakie z siebie wydusiłeś życie zweryfikowało, rzuciło w błoto, teraz tam leżą i fermentują.
Za to poczytać wypowiedzi w stylu "kurs został zaniżony bo cenę emisyjną trzeba zbliżyć do nominału", "mnie nie interesuje przeszłość firmy bo ja nie żyję przeszłością" "mnie nie interesują przyszłe wyniki ważne jest tylko to co jest teraz" "mnie nie interesuje ile terasz jest strat bo to firma dla cierpliwych" i wiele wiele innych są po prostu bezcenne. Zwłaszcza od kogoś kto rzekomo ma kilkanaście lat doświadczenia na GPW.
BDW zapomniałeś wkleić nowości z arkusza zleceń czyżby w obrocie już nie były te same akcje? I jako to się ma do wcześniejszych teorii?
Przy okazji może zdradzisz czemu ty tu jesteś? Czemu za każdym razem jak się wejdzie na forum zawsze się znajdzie po 3 nowe wątki założone przez ciebie a w każdym to samo czyli "kiedyś będzie dobrze, na pewno, wierzcie mina słowo". Według ciebie nikt nie pisze tu za darmo więc może zdradzisz co z tego masz ty nasza najpracowitsza mróweczka?