trudno mówić o wartości w trakcie odwrotnego przejęcia, kiedy nie wiadomo jak wyjdzie i kto wejdzie na NC na plecach MGF polityka informacyjna spółki - typu nikt nic nie wie
Gdyby moja firma była notowana na GPW w życiu nie dopuściłbym do takiej sytuacji jaka była tu przez ostatnie 3 lata tutaj. Harowałbym po 16 godzin dziennie, by nie zawieźć załogi (drobnych), ale jak widać tu kapitan ucieka pierwszy i po cenie ... szkoda gadać. Ciekawe jakie jest drugie dno...
kupił po 12 wystawil po 14 - po arkuszu widać, że jednak nikt nie zbiera tylko drobnica próbuje ugrać 2 gr - ale niestyty reka w nocniku w g... po sam okeć :D
To jest pewne na bank, że będzie gruba strata. Ja nie sprzedaje i gratuluję tym co teraz kupią,bo kilkadziesiąt procent ugrają. Mam nadzieję, że jak swego czasu co brałem między 0,30-0,48 nie namówiłem zbyt dużo osób. Przepraszam, jeżeli ktoś uwierzył w mój hurraoptymizm.
jeśli główny akcjonariusz i założyciel się poddał i opchnął po 10gr wszystko to czego można się spodziewać Wiadomo że będzie mega emisja bo na tym się zarabia weszli tylnymi drzwiami teraz wydrukują sobie za aport czegos tam z kilkadziesiąt milionów akcji i sprzedadzą i zarobią znowu miliony na was
W tym okresie moim głównym zadaniem, oprócz przygotowywania strategii dla klientów i zarządzania działaniami firmy, była odpowiedzialność przed inwestorami, czyli m.in. nadzorowanie wszystkich umów i polityki informacyjnej. Było to bardzo cennym doświadczeniem i nie żałuję ani chwili spędzonej na małym parkiecie, niemniej jednak teraz ponownie chciałabym się skupić na bieżącej obsłudze klientów oraz zdobyciu nowych, głównie z sektorów mody, designu, dbania o urodę, lifestyle’u i produkcji telewizyjnych, w których mamy największe doświadczenie i kompetencje - wyjaśnia portalowi Wirtualnemedia.pl Karolina Maria Siudyła. Oferta Magnifico zostanie w najbliższym czasie poszerzona o usługi visual merchandisingu, czyli przygotowywanie wystroju wnętrz sklepowych zgodnie z zasadami marketingowymi. - Chcę wykorzystać na naszym rynku wiedzę, jaką zdobyłam w tym zakresie w Londynie i Mediolanie w minionym roku. W marcu uruchomimy też showroom modowy dla marek, które już obsługujemy i z którymi w najbliższym czasie zaczniemy współpracę - zapowiada Siudyła.
Znowu magnifico sp. z o.o. będzie przynosiło duży zysk jak przed debiutem, i tak się to robi we współczesnym świecie. To się nazywa mieć tupet. Nosił wilk razy kilka poniosą i wilka.