Witam serdecznie na to pytanie nie znam odpowiedzi....wiem iż macie wspólny cel i racja jest po waszej stronie...a wiem co pisze bo organizowałem Porozumienie Akcjonariuszy Mniejszościowych Polcolorit i u nas jest podobna sytuacja ale mamy prawie 12 % więc przymusowy wykup bez naszej zgody jest niemożliwy u nas przy wartości księgowej 5 ,47 która byłaby wyższa gdyby nie podstępna emisja dla rodziny Marconi z wyłączeniem prawa poboru ,jednak nawet przy tej aktualnej wartości księgowej Pani Marconi w wezwaniu zaoferowała 75 groszy i mówi albo mi sprzedacie albo Was wyrzucę z GPW....
Wracając do Hutmena osoby które zaskarżyły uchwałę o dematerializacji będą walczyć nawet jak dojdzie do przymusowego wykupu,będąc pod opieką Pana
link krzywda wam się niestanie
miałem okazje rozmawiać z Panem Radosławem kilka razy ,Proponuję napisać do niego @ ,poprosić aby przekazał go swoim klientom jeśli będą zainteresowani powiększeniem grupy walczącej z przymusowym wykupem oczywiście partycypując w kosztach które przy im większej ilości osób które poparłyby waszą inicjatywę będą mniejsze oczywiście....raczej dadzą znać...może te osoby wypowiadały się na tym forum tego nie wiem...
Jeśli ich to będzie interesowało ktoś z was musi się poświęcić i dać publicznie numer telefonu na różnych forach aby dotrzeć do pozostałych akcjonariuszy , możecie również innymi metodami dotrzeć do akcjonariuszy , zależy od środków finansowych jakimi dysponujecie możecie też podkupywać akcje na GPW , potem zakładacie porozumienie akcjonariuszy i walczycie ,resztę zrobi kancelaria
link , w aktualnej sytuacji stracić nie stracicie możecie tylko zyskać zawsze w grupie siła u nas są osoby poniżej tysiąc akcji oraz po nawet 400 tys a współpraca jest wzorowa dla wspólnego celu apelują abyście nie sprzedawali akcji na GPW bo wszystko potem w transakcji pakietowej trafia do WASZEGO PRZECIWNIKA I ZROBI WAM PRZYMUSOWY WYKUP JEŚLI SIĘ NIEOPAMIĘTANIE ,jednak nawet jeśli dojdzie do przymusowego wykupu walcząc dalej wygracie jeśli będziecie w grupie bo pojedynczo możecie się zniechęcić....
p/s powodzenia ,dodatkowo jeśli ktoś chce zaryzykować i dołączyć do ponad 100 osób walczących z Panią Marconi zapraszamy do Nas na Polcolorit na ewentualne zyski nadzwyczajne