Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie. Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni. Jednocześnie podkreślam, że nie mam nic wspólnego z Chodzikiem Księżycowym.
kolorowy wiatr Opisałem wam dokładnie formację diamentu. Wszystko jest na forum, wystarczy się cofnąć. To co się obecnie dzieje na JSW, to konsekwencje tej formacji.
Powiedz jeszcze ,że wiedziałeś ,że w Chinach będzie zamieszanie ,że coal index wzrośnie tylko 10% i że PiS będzie tylko udawał ,że coś zrobi ,gdyby nie to to twoje diamenty byłyby g..o warte i odbiłoby na co najmniej 20zł.
Dnia 2016-01-11 o godz. 16:27 ~Le napisał(a): > Powiedz jeszcze, że wiedziałeś, że w Chinach będzie zamieszanie, że coal index wzrośnie tylko 10% i że PiS będzie tylko udawał, że coś zrobi, gdyby nie to to twoje diamenty byłyby g..o warte i odbiłoby na co najmniej 20zł.
Masz rację to nie diament i nie szmaragd jest przyczyną spadów. A jak tak wychodzi z jakiejś anlizy to jest to zwykły przypadek. Analizy to sobie teraz można...
Mam tu dwa wspaniałe przykłady amatorów. Niejaki Le i Racja. Jeden napisał tak :
,,Powiedz jeszcze ,że wiedziałeś ,że w Chinach będzie zamieszanie ,że coal index wzrośnie tylko 10% i że PiS będzie tylko udawał ,że coś zrobi ,gdyby nie to to twoje diamenty byłyby g..o warte i odbiłoby na co najmniej 20zł,,
a drugi go popiera
Moja odpowiedź jest taka: Po pierwsze to ja ( nikt inny) nalegałem wielokrotnie, aby te akcje sprzedać jak przełamały wsparcie ponizej 60 zeta. Po drugie, to ja podałem cenę docelową na poziomie 5 zeta, i trzymajcie się tego. Po trzecie, nie wiedziałem, co będzie w Chinach, ale za to byli inni, co wiedzieli i pokazali mi to wyraźnie budując formację DIAMENTU. Nawet jeśli ktoś nie do końca zrozumiał jej wymowę, to przynajmniej wstrzymał się przed kupowaniem, bo każdy, co ma odrobinę rozumu dokładnie wie jak się taką formację mierzy, zwłaszcza, jak jest ona formacją kontynuacji. ! Po czwarte, to, że PIS nic nie zrobi, to wiedział i wie każdy. Jeśli chcą być wiarygodni to muszą mieć kasę na 500+ a nie dokładać do bankrutującego tak naprawdę dołu bez dna. Tak, że jak następnym razem przyjdzie wam ,,owieczki,, coś na ten temat skrobnąć na forum, to radzę ruszyć najpierw swoje szare komórki i przypomnieć sobie, że kolorowy wiatr jest bezapelacyjnie najlepszym analitykiem technicznym na forum Bankiera i źe jeśli coś napisał, to wie co napisał.
Idz się leczyć człowieku a nie namawiaj do niczego. Biegasz po forach i pierdoły piszesz. Pewnego dnia ktoś się wkurzy i ci zrobi coś bo pewnie kilku posłuchało cię i straciło kasę. Twoje wywody nie mają żednej wartości bo jesteś jak ten baca przed chatą co siędzi i wróży pogodę. Nie dla ciebie giełda i współczuję twojej rodzine jeśli ją masz żę muszą z tobą egzystować bo pewnie tego nie zauważasz że jesteś chory. Uzalezniony od pisania na forach codziennie godzinami Ale nie martw się uzależnieni zawsze wypierają się...żal mi cię
,,bo pewnie kilku posłuchało cię i straciło kasę,,
wiecie co, to nie jest śmieszne, to nawet nie jest wesołe, to jest żałosne ! Dzięki mnie to wielu tą kasę uratowało, bo sprzedało te akcje po 60 zeta. Mało tego odkupi po 5 zeta i zarobi jeszcze. A tu, ......... a tu, to siedzą tacy co żyją nadziejami, kiedy pada wsparcie, drabinę z marzeniami opierają o chmury i mnie jeden cymbał z drugim pouczają.
kolorowy wiatr jak czytam takie wpisy jak ten co cytowałem, to dziwię się że jeszcze żyjecie. Rynek wyciśnie was jak cytrynę a resztki ciepnie do kosza, no i dobrze, bo trzeba się znać na tym co się robi, ale ja mam szacunek dla dostarczycieli kapitału, przecież z czegoś trzeba żyć
Dnia 2016-01-12 o godz. 11:58 kolorowy-wiatr napisał(a): .... > A tu, ......... a tu, to siedzą tacy co żyją nadziejami, kiedy pada wsparcie, drabinę z marzeniami opierają o chmury i mnie jeden cymbał z drugim pouczają. > kolorowy wiatr > jak czytam takie wpisy jak ten co cytowałem, to dziwię się że jeszcze żyjecie. Rynek wyciśnie was jak cytrynę a resztki ciepnie do kosza, no i dobrze, bo trzeba się znać na tym co się robi, ale ja mam szacunek dla dostarczycieli kapitału, przecież z czegoś trzeba żyć
.......................................................................................................... Opublikowano przy kursie: 8,90 zł, zmiana od tamtej pory: 27,53% I co kolorowy proroku? Znafco od AT? Przy 8,90 nie widziałeś nadziei bo padło ci ostatnie wsparcie (chyba na mózg : ), a teraz przy 11 zł zachwalasz i polecasz - buhahahaha
Dnia 2016-01-11 o godz. 16:08 kolorowy-wiatr napisał(a): > Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie. >Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni. > Jednocześnie podkreślam, że nie mam nic wspólnego z Chodzikiem Księżycowym. > > kolorowy wiatr > Opisałem wam dokładnie formację diamentu. Wszystko jest na forum, wystarczy się cofnąć. To co się obecnie dzieje na JSW, to konsekwencje tej formacji.
Dnia 2016-01-11 o godz. 16:08 kolorowy-wiatr napisał(a): > Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie. > Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni. > kolorowy wiatr > Opisałem wam dokładnie formację diamentu. Wszystko jest na forum, wystarczy się cofnąć. To co się obecnie dzieje na JSW, to konsekwencje tej formacji.
.............................................................................................. buhahahahaha I tyle i jeszcze raz hahahahaha
Jest dokladnie odwrotnie niz bys sobie zyczyl Brawo.Jestes najgorszym" analitykiem" na wszystkich forach bankiera!!! Na najwyzszym podjum razem z tym drugim rozowym plomieniem czy jak mu tam.
do tytułu " BałwanaRoku Anno Domini 2016 " . Sami przyznacie , powyższa anty analiza CK to perfekcja w dziedzinie anty analizy ... Buhahahahahhaaaaaaaa :))))))))))))))))))))
Dnia 2016-04-19 o godz. 12:53 ~antychodzik napisał(a): > do tytułu " BałwanaRoku Anno Domini 2016 " . Sami przyznacie , powyższa anty analiza CK to perfekcja w dziedzinie anty analizy ... Buhahahahahhaaaaaaaa :))))))))))))))))))))
Dnia 2016-01-11 o godz. 16:08 kolorowy-wiatr napisał(a): > Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie. > Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni.
Tylko ze lwb w najleszych czasach byla ok 100 a jsw. Spokojnie powinna dobic do tej 100 ida lepsze czasy dla wegla to gdzie jest szansa wiencej zarobic?
Nie ok.100, a ok.140 to byl kurs maksymalny. Kurs sredni z ostatnich 6 lat to bylo grubo ponad 100 za akcje. Dopiero w 2015 zaczelo sie na Bogdance zlodziejstwo.
Dnia 2016-01-11 o godz. 16:08 kolorowy-wiatr napisał(a): > Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie. > Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni. > ... kolorowy wiatr > Opisałem wam dokładnie formację diamentu. Wszystko jest na forum, wystarczy się cofnąć. To co się obecnie dzieje na JSW, to konsekwencje tej formacji.
Dnia 2016-01-11 o godz. 16:08 kolorowy-wiatr napisał(a): > Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie. > Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni.
Co Chodzik , znowu wtopa ? miało spaść , a tymczasem wzrosło o 106,5 % :) Cóż za kunszt anty analityczny , godny mistrza :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Usadzili Chodzika na kamieni k,upe Chodzili dookoła On całował ich w czoło Oni kopali go w d ACK
kolorowy - (piszę zawsze i świadomie z małej litery) Są na świecie ludzie klamki, ale są też całe zamki. Ty jesteś tzw. MEDYCZNIE NIEULECZALNY PRZYPADEK..
kolorowy znam wszystkie twoje ,,sukcesy", ale obecnie piszemy o tym ,,sukcesie" gdy przy 9 zł zapowiedziałeś 5, a tu już NIC nie spadło tylko wywaliło na 20 zł !!! Więc nie belkocz gołosłownie tylko zejdź ze sceny mierny aktorzyno.
Na PBG cię szukają gdzie po 2,62 zakupy polecałeś (rzeczywiście super cena) - hahaha
O PGE i wzrostach w noc BREXITOWĄ już nie wspomnę : )
kolorowy- ciekawe bal,wanem roku 2016 zostaniesz za JSW które po twojej ,,rekomendacji" - ,,sprzedaj bo spadnie na 5 zł"- wywaliło na 20, czy za BEXIT który ,,przewidziałeś o 1,30 w nocy z 23/ 24 czerwca - hahahahaha
I po tej ,,rekomendacji" już nie spadło tylko wywaliło na 20 zł - hahahaha To ja ci współczuję. Naprawdę jesteś najlepszy i to z najlepszych ... pensjonariuszy z Tworek - buhahahaha