12 stycznia 2016 godzina 10.05.
Mam tu dwa wspaniałe przykłady amatorów. Niejaki Le i Racja.
Jeden napisał tak :
,,Powiedz jeszcze ,że wiedziałeś ,że w Chinach będzie zamieszanie ,że coal index wzrośnie tylko 10% i że PiS będzie tylko udawał ,że coś zrobi ,gdyby nie to to twoje diamenty byłyby g..o warte i odbiłoby na co najmniej 20zł,,
a drugi go popiera
Moja odpowiedź jest taka:
Po pierwsze to ja ( nikt inny) nalegałem wielokrotnie, aby te akcje sprzedać jak przełamały wsparcie ponizej 60 zeta.
Po drugie, to ja podałem cenę docelową na poziomie 5 zeta, i trzymajcie się tego.
Po trzecie, nie wiedziałem, co będzie w Chinach, ale za to byli inni, co wiedzieli i pokazali mi to wyraźnie budując formację DIAMENTU. Nawet jeśli ktoś nie do końca zrozumiał jej wymowę, to przynajmniej wstrzymał się przed kupowaniem, bo każdy, co ma odrobinę rozumu dokładnie wie jak się taką formację mierzy, zwłaszcza, jak jest ona formacją kontynuacji. !
Po czwarte, to, że PIS nic nie zrobi, to wiedział i wie każdy. Jeśli chcą być wiarygodni to muszą mieć kasę na 500+ a nie dokładać do bankrutującego tak naprawdę dołu bez dna.
Tak, że jak następnym razem przyjdzie wam ,,owieczki,, coś na ten temat skrobnąć na forum, to radzę ruszyć najpierw swoje szare komórki i przypomnieć sobie, że kolorowy wiatr jest bezapelacyjnie najlepszym analitykiem technicznym na forum Bankiera i źe jeśli coś napisał, to wie co napisał.
pozdrawiam i współczuję
kolorowy wiatr