• kto tak sypie? Autor: ~conieco [46.113.86.*]
    jakies koncepcje?dziwnie ze nie pojechał wyżej i nie wysypuje sie na promo tylko wali jak z automatu czyżby 50 gro to niedługo szklany sufit?????
  • Re: kto tak sypie? Autor: ~borys [90.196.99.*]
    w poniedziałek dalszy zjazd,
    może 0,40 się obroni
    jak nie to następne wsparcie dopiero na 0,30
  • Re: kto tak sypie? Autor: ~zenit73 [188.146.4.*]
    Po co sie bawic - od razu go na 0,10 prawda???
    tego chcecie naganiacze ???
  • Re: kto tak sypie? Autor: ~obojetny [46.113.227.*]
    70 gr i tyle
  • Re: kto tak sypie? Autor: ~sad [37.47.72.*]
    No tez jestem zaskoczony. Z drugiej strony 20000 akcji to nie jest tez jakiś szał. MOże ktoś sie wystraszył i sprzedał przed weekendem.
  • Re: kto tak sypie? Autor: ~conieco [46.113.86.*]
    moze ktos kto miał duzo podbił ciutke i się spuszcza ?? niestety może byc tak ze jak wywali kwit papier znowu zamrze :)
    ale potencjał ma spory do jazduni na 3-4 zł min ale ten co wywala to pewnie jakis grubszy drobny:):):):)
  • Re: kto tak sypie? Autor: ~Brat [78.154.74.*]
    http://tiny.pl/gtt1w
  • Re: kto tak sypie? Autor: ~zenit73 [188.146.4.*]
    Jezeli ktos z was zna sie chodz troszke na AT to zauwazyl ze konczy sie pierwsza fala wzrostowa, ktora przewaznie niwelowana jest do zera i nastepuje druga - o wiele wieksza. I ja tak to widze wiec nie panikuje.
  • Re: kto tak sypie? Autor: ~conieco [46.113.86.*]
    Dnia 2016-01-08 o godz. 20:25 ~zenit73 napisał(a):
    > Jezeli ktos z was zna sie chodz troszke na AT to zauwazyl ze konczy sie pierwsza fala wzrostowa, ktora przewaznie niwelowana jest do zera i nastepuje druga - o wiele wieksza. I ja tak to widze wiec nie panikuje.

buahhahahaha i co jeszcze młody?
  • Re: kto Autor: ~conieco [46.113.86.*]
    Dnia 2016-01-08 o godz. 20:25 ~zenit73 napisał(a):
    > Jezeli ktos z was zna sie chodz troszke na AT to zauwazyl ze konczy sie pierwsza fala wzrostowa, ktora przewaznie niwelowana jest do zera i nastepuje druga - o wiele wieksza. I ja tak to widze wiec nie panikuje.

buahhahahaha i co jeszcze młody?
  • Re: kto Autor: ~sad [31.61.137.*]
    Uważam, że comeco jak na newconnect jest aktualnie spółką warta uwagi. Zastanawia mnie natomiast sytuacja gdzie coś w Ameryce lub Chinach puscilo na giełdzie. U nas na WIG'u od razu panika. Uważacie, że newconnect i spółka jaka jest comeco tez ulegnie tym negatywnym nasrojom czy raczej jest neutralna?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.182.96.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COMECO 2,00% 0,10 2026-06-24 11:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.