moze ktos kto miał duzo podbił ciutke i się spuszcza ?? niestety może byc tak ze jak wywali kwit papier znowu zamrze :) ale potencjał ma spory do jazduni na 3-4 zł min ale ten co wywala to pewnie jakis grubszy drobny:):):):)
Jezeli ktos z was zna sie chodz troszke na AT to zauwazyl ze konczy sie pierwsza fala wzrostowa, ktora przewaznie niwelowana jest do zera i nastepuje druga - o wiele wieksza. I ja tak to widze wiec nie panikuje.
Dnia 2016-01-08 o godz. 20:25 ~zenit73 napisał(a): > Jezeli ktos z was zna sie chodz troszke na AT to zauwazyl ze konczy sie pierwsza fala wzrostowa, ktora przewaznie niwelowana jest do zera i nastepuje druga - o wiele wieksza. I ja tak to widze wiec nie panikuje.
Dnia 2016-01-08 o godz. 20:25 ~zenit73 napisał(a): > Jezeli ktos z was zna sie chodz troszke na AT to zauwazyl ze konczy sie pierwsza fala wzrostowa, ktora przewaznie niwelowana jest do zera i nastepuje druga - o wiele wieksza. I ja tak to widze wiec nie panikuje.
Uważam, że comeco jak na newconnect jest aktualnie spółką warta uwagi. Zastanawia mnie natomiast sytuacja gdzie coś w Ameryce lub Chinach puscilo na giełdzie. U nas na WIG'u od razu panika. Uważacie, że newconnect i spółka jaka jest comeco tez ulegnie tym negatywnym nasrojom czy raczej jest neutralna?