• nowy prezes dayli Autor: ~ads [91.233.60.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/DAYLI-POLSKA-Powolanie-nowego-Prezesa-Zarzadu-7291866.html
  • Re: nowy prezes dayli Autor: czelsi_01 [194.146.217.*]
    Kto to? pozytywnie czy negatywnie to należy traktować?!

Nie znam gościa
  • Re: nowy prezes dayli Autor: ~123 [78.157.187.*]
    Stanowisko:Członek Zarządu
  • Re: nowy prezes dayli Autor: ~Taj [87.204.157.*]
    http://www.dlahandlu.pl/handel-malopowierzchniowy/wiadomosci/bartlomiej-zebrowski-wchodzi-do-zarzadu-dayli,48291.html
  • Re: nowy prezes dayli Autor: ~fmg [89.64.9.*]
    Dnia 2015-12-22 o godz. 15:03 czelsi_01 napisał(a):
    > Kto to? pozytywnie czy negatywnie to należy traktować?!
    >
    > Nie znam gościa

Zdziwił bym się gdybyś go znał, no bo jakbyś go znał to byś tutaj nie siedział i się nie dziwił
  • Re: nowy prezes dayli MEDIAEXPERT ! Autor: ~pierdos [79.189.120.*]
    od 2013 Pan Bartłomiej związany MEDIAEXPERT link 
    włączamy niskie ceny !  SYPAĆ !

a tak poważnie , to Mediaexpert zawojował rynkiem , pełen podziw
    życzymy sukcesów w Dayli !!!!!!!!!! jeśli upadłości likwidacyjnej jednak nie będzie

• Re: nowy prezes dayli MEDIAEXPERT ! Autor: ~komo [83.11.225.*]
    To jest chyba dobre info. Może czas się ustawić z koszyczkiem...
  • Re: nowy prezes dayli MEDIAEXPERT ! Autor: ~elio [89.228.130.*]
    no ustaw sie z koszykiem, ja ci zapakuje jutro moje wszystkie akcje do niego
    tego gniota juz nic do gory nie ruszy
    kierunek juz znany, powrot do poziomow sprzed zawieszenia natowac, odbicie bylo czysto spekulacyjne
    kto nie sprzedal po 46 gr ten glupi

niestety spolka moze wyjdzie z kloptow ale akcje zostana scalone przy bardzo niskim kursie

spolka zostanie wpisana na liste alertow juz od nowego kwartalu...chyba tak prawo mowi jesli notowania sa ponizej 50gr przy cenie nominalnej 1 zl

oszukali nas, rozumiesz?
    Nie stresuj się tak.
    Sporo pisałem o tej spółce wcześniej, i do dzisiaj miałem jak najgorsze zdanie o niej.
    Ta zmiana w spółkach zależnych, w mojej ocenie wygląda dobrze. Dzisiaj kupiłem po tym info, jutro albo wywalę albo dokupię więcej. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana:)
    Poza tym nie gram jedną spółką, ewentualna strata jest wkalkulowana w tę zabawę:)
    Pozdrawiam
    niektorzy siedza tu od dawna....

dziwi mnie to ze kupiles po informacji o nowym prezesie Dayli, przeciez nak bedzie postepowanie sanacyjne to zarzad Dayl bedzie mial maly wplyw na decyzje

Powolany zostanie zarzadca pod kontrola sadu.

z reszta dziwie sie ze kupujesz pod taka informacje skoro taka informacja moze miec wplyw na spolke tylko i wylacznie w kontekscie dlugotrwalosci a nie za tydzien czy dwa... a ty twierdzisz ze jesli cos sie stanie to jutro wywalisz kerdosa

to znaczy ze nowego prezesa dayli traktujesz na krotki termin, czy liczysz rzeczywiscie na dlugoterminowa poprawe wynkow np. za rok ?
    To całe przejęcie przez Kalycioka traktowałem znacznie mniej euforycznie niż większość tutejszych graczy. Dwukrotnie w kwartale miałem akcje i wychodziłem z nich. Jednak obserwuję tę spółkę cały czas. I właśnie teraz widzę, że jest chyba jakiś plan poważnej restrukturyzacji. Dlatego wszedłem chociaż wiem, że to jest ryzyko.
    ok rozumiem, obys mial racje i oby nie bylo scalenia akcji
    bo to bedzie tragedia dla drobnych, rowniez dla ciebie..
  • Re: nowy prezes dayli MEDIAEXPERT ! Autor: ~re [81.190.33.*]
    Prezes nie ma zahamowań co do scalań.
  • Re: nowy prezes dayli MEDIAEXPERT ! Autor: ~qwerty [46.215.50.*]
    Dnia 2015-12-27 o godz. 10:17 ~re napisał(a):
    > Prezes nie ma zahamowań co do scalań.

a ty ciągle miałczysz o tym sunexie - teraz nie sobie spada a później kazdy życzyłby sobie takiego wybicia jak na sunexie - no ale skoro przespałes no to soory
  • Re: nowy prezes dayli MEDIAEXPERT ! Autor: ~komo [83.25.36.*]
    Scalenie spowoduje zmniejszenie płynności notowań. Będzie jak na Sunexie. Miałoby to sens przy nowej emisji, ale kto będzie chciał objąć nowe akcje przy tak marnych wynikach?
  • Re: nowy prezes dayli MEDIAEXPERT ! Autor: ~lolita [80.249.13.*]
    Na co jest szansa? Jak splacą jakim cudem kredyt pezed koncem roku to mozemy spekulowac co dalej. Dayli juz jest wyzsane Nie wiem jak z Meng. Jeszcze kulka dni na nowe info. Oby Kliner nie pojawil sie na lini frontu.
  • Re: nowy prezes dayli MEDIAEXPERT ! Autor: ~lilka [80.249.13.*]
    Na co jest szansa? Jak splacą jakim cudem kredyt pezed koncem roku to mozemy spekulowac co dalej. Dayli juz jest wyzsane Nie wiem jak z Meng. Jeszcze kulka dni na nowe info. Oby Kliner nie pojawil sie na lini frontu.
[x]
KERDOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.