Jakis czas temu postanowilem sprawdzic, jak wyglada siedziba spolki. Pozory, pozory i jeszcze raz pozory. Wybralem sie na ul. Belwederska 23. Bylem przekonany, ze spolka gieldowa z takim stazem powinna miec swoja siedzibe, odrebny budynek, ludzi zatrudnionych, ktorzy pracuja stacjonarnie. W tym budynku jest rowniez hotel, ledwo znalazlem biurowce. Zadnej tabliczki, szyldu, co juz wydalo mi sie podejrzane. Zapytalem Pani z recepcji, gdzie znajde firme MSX Resources, dodalem stary Mostostal. Pani sie usmiechnela i powiedziela, ze tam dawno nikogo nie bylo, maja kilka pomieszczen, ale generalnie nikogo nie ma. Wlasciwie nie wie czy to jeszcze istnieje, a pomieszczenia prawdopodobnie sa na sprzedaz. Czesto slyszy jedynie dzwiek telefonu. Postanowilem zadzwonic pod podanu numer telefonu na stronie. Odebrala mila Pani. Zaczalem zadawac niewygodne pytania. Jak zapytalem, gdzie znajduje sie siedziba? Pani odpowiedziala, ze na Belwederskiej 23. Dodalem, ze bylem tam i nie ma nikogo w biurowcu, pracownikow, wiec skad Pani teraz telefonuje? Pani dodala, ze siedziba tam jest i " nie wie, czy ktos jest w siedzibie" Nastepnie powiedzialem, ze jako Akcjonariusz chcialbym umowic spotkanie z prezesem. Pani zaczela sie mieszac, powiedziala, ze na razie nie ma tamkiej mozliwosci. Wnisoki sa niestety niekorzystne... Sam jestem zapakowany w te akcje, ale nie wiem, co z nimi zrobic. Jedynie zastanawiam sie, dlaczego media milcza na ten temat, dlaczego zaden dziennikarz sledczy sie tym nie zajmie, dlaczego grube ryby ( solorz, jedrzejewski) siedza w takim gownie, nie wypowiadaja sie na ten temat. O co tutaj wlasciwie chodzi. Przeciez chyba nie chodzi o marne pare milionow na tym przekrecie...
Tez dzwonilem, tylko tam jest ustawione jakies dziwne przekierowanie i raz ktos odbiera innym razem nikt. Dziwne jest to wszystko tylko jesli sprzedam dzis z wielka strata, bede poza burtą....Czekam juz ponad rok poczekam dluzej....Najgorsze ze nie ma informacji, natomiast dla mnie najbardziej zastanawiajacy jest fakt wycofania wniosku o upadłość. Przecież juz bylo wszystko zaawansowane i zlozone w sadzie. Zobaczcie w ostatnim dostepnym raporcie, wielkosc kapitalu zakladowego, ktory nalezy podzielic pomiedzy wszystkich akcjonariusz odejmijac zobowiazania spolki. Dla mnie o to wlasnie idzie gra, ze akcje caly czas znajduja sie w niewlasciwych rekach. Co myslicie???
tu jużjest po przekręcie i tyle w temacie ci magicy co piszą i naciągają ludzi to pewnie z ekipy złdozeii dalej naciągają na kupno śmiecia pozostaje tylko ściganie złodziejii i rozliczenie ich za przekręt i odebranie tyle ile się da nawet z prywatnego majątku coc do solorza to elek prawdopodobnie za długi dostał akcje prezes elektrimu na walnym coś gadał o 10 000 za pakiet więc wychodzi ok 0,01 za akcje co z pańczykiem i staniszewskim dalej jeszcze się śmieją w ukryciu ?
ok tylko jak chcesz, Pan chce ich rozliczyc. Od pół roku piszesz ciagle o rozliczeniu, ale czego i kogo. Oni nawet po takim wale (wydaje sie ze byl walek) nic nie zrobili, nic nie wiemy... Dobrze, ze chociaż KNF wszczelo postepowanie ...
Moze tak pozwolisz naganiaczu wypowiedziec sie innym,nie potrafisz nic konkretnego napisac.podpisujesz sie tu w kazdym watku i pod kazdym postem.Moze i był tam jakis przekretprzez to spadł kurs i pewnie spadł z a bardzo,ale tarantoga nic za bardzo nie ugrała bo w pore sie pokapowali,moze i zostana rozliczeni,Tarantoga pisała wnioski o upadłosc aby sie wymigac od odpowiedzialnosci,maja wykupic od msx swoje obligacje o wartosci ok. 40 mln. zł. i pewnie dlatego mieszaja w msx ale w koncu ktos im sie do tylka dobierze.Chciałbys naganiaczu zeby wiecznie spadało ale tu juz nie ma gdzie spadac bo wszystko co złe jest w cenie.Gdzie wasza upadłosc naganiacze na którą tak naganialiscie
ja sie zastanawiam od którego złodzieja jestesi dlaczego nie kupujesz jak masz po promocji ? robią sztuczny popyt żeby wywalać ile się da co do upadłości to zapewne kwestia czasu jak prędej nie wylecą z notowań doszło do oszustwa i tyle w temacie pozostało tylko rozliczanie złodziei
Ja sie zastanawiam co tu robisz jak nie masz akcji,poswiecasz tyle czasu na forum spólki której nie masz akcji,dla kogo ty pracujesz naganiaczu bo jak na razie to nikt z duzych akcjonariuszy akcji nie sprzedał tylko sprzedawała drobnica,dla kogo ty pracujesz
jacy duzi akcjonariusze ? elektrim dostał akcje z tego co pisali za długi czytaj infa i raporty co do msx to jeżeli nie widzisz tu przekrętu to nie naciągaj ludzi jeszcze pierwszy bedziesz szukał tych którzy wyłudzili kase od akcjonariuszy i zrobili ten wałek !
Za co dostał to dostał,jak zwykle piszesz bzdury naganiaczu.Tak czy inaczej tarantoga,solorz czy jedrzejewski nadal maja akcje a sprzedawała i sprzedaje drobnica nagoniona przez ciebie