na kwartale , miesięcznym i rocznym jest prawe piekne ramie w korpusie dużej białej swiecy na rocznym ... spółka scaliła papier i podpisała nowe kontrakty a sam wielki Rysiek przejął spółkę przez POLNORD ...bedzie bardzo dobrze w nastepnych latach 2016---17 itd... nawet ruskiego do zarzadu dokoptowali i kapitałem a zamówienia w obwodzie Kalingradzkim wielki Rychu K...:))) dostał PS. Tawarzysze i towarzyszki jest charaszo na papierze...z partyjnym pozdrowieniem czuwaj...pa
Coś Ci się chłopie pomieszało i poplątało. Ryszard z Polnordu w ostatnich dniach już całkowicie został wylogowany, a w Rosjanin jest w Radzie Nadzorczej, a nie w Zarządzie, ale zgoda co do tego, że spółka ma dobre perspektywy i jeśli w końcu zacznie się ruch na akcjach to kierunek będzie tylko w górę.
W dół nie bardzo jest jak bo nie ma w arkuszu na kupnie tyle coby wyjsc jako z papierka. Muszą silne łapki kurs rozbujac. jednym strzalem zebrac tak do 4 zeta i nieco wyzej. wtedy przy okolo 7-8 zeta zacznie sie bujanie. I tak bujajac bedziemy miec małą hossę na papierku...
Jak najbardziej możesz skubać jeśli Ci tylko środki pozwalają,no o ile jeszcze są tacy którzy w tych cenach wystawiają akcję na sprzedaż,uważm że poniżej 3 to praktycznie zadarmo oddają ,też zatem korzystając z okzyji,oby potrwała jeszcze że 4-6 miesięcy,miłego dnia drodzy aktualni i przyszli posiadacze KBD.
Tylko nikt tego nie chce. Po co to kupowac. Stracicie nadzieje, ktorzy tu wchodzicie. Masa ludzi jest tu uwalonych, wiec dobra rada od zgnilca, ktory tu siedzi. NIE KUPUJCIE TEGO G.WNA
Nie siedzibą stań w kolejce że swoimi papierami,może kto kupi,oczywiście jeśli nie jest gupi,bo masz rację ta spōłka to ścierwo,nie rozmyślań po prostu to sprzedaje,po co czas,nerwy i pieniądze tracić,jest tyle firm na których można jeszcze się wzbogacić.
OJ' ojoi ale tu się porobiło :)))sam naganiacz naspadki się uaktywnił!!!!niedowiary jakwszystko jest kontrolowane każda spółka liczona i psioczona przed zmianą trendu na DOLE same spadki przepaść itd :))) a natomiast na SZCZYCIE WZROSTÓW cudowna perspektywa wzrostów...jakie towszystko płytkie i obłudne ,aż tych bzdur się niechce czytać po latach naciągania i kłamstw .....
PS.PRZYCHODY ROSNĄ zaczynają generować się zyski mieszkania osiedla prawie gotowe do sprzedaży a tu PIESKI UJADAJĄ że spadki , że jak KOD ... HAŃBA HAŃBA ZDRADA ZDRADA i ZAMACH STANU!!!!!!!!!!! ale szulernia że fuj !! trzymaćakcje albo teraz dokupować ostatni dzwonek przed ODPAŁEM NA PÓŁNOC Koledzy z PARKIETU...:))))) Dziękuję za uwagę.
T o kupuj ,296 już dwa dni stoi, jak taki cymes to dlaczego nie kupujesz tylko innych namawiasz,ta spółka to dno , wiedz to , więc jak sam nie łykasz tych kilkuset akcji to nie namawiaj innych by się w to ścierwo umoczyli ,przecież głąbie z tego nawet się wyjść nie da ,kolejny geniusz giełdowy od dawania rad,a sam kasiorę na koncie trzyma ,palant.
Dno, mul, odchody... Rozwala mnie to bo przeciez to jak na gieldzie stoi tez swiadczy o jakosci spolki. Wina zarzadu bo nic nue robi, nawet drobnego info nie dadza. Siedza i w stolki pierdza... Nie kupujcie tego gniota... Niech sami sobie to w dziurke od siusiaka wsadza...
OJ' widzę dalsze ujadanie i uswiadamianie , ze to przepaść i kilo mułu...he he :))) ależ , koledzy zwykła wyłamka z prawego ramienia tzw: DOMKNIECIE StopLOSÓW naiwniakom , że maja zabezpieczone portfele oraz splot złej info... o sprzedarzy domków wyjście jednego udziałowca czy zerwanie umowy to pikuś !!! mały pikuś ...tyle:)) Proszę sprawdzić indek DEWELOPERSKI zrobił piekna opdstawę i przebił ostatnie szczyty co daje WILOLETNIE WZROSTY W TYM SEKTORZE !!!mozna powiedzieć HOSSA na budowlankę i dewoplperkę wraca .... skoro mamy się bogadzic i zarabiać dalej to gdzieś młodzi muszą mieszkać ??? pozdrawiam serdecznie myślacych normalnie... To bym nazwał zwykłe ( fałszywe ) wyjście dołemi szybki powrót do PRAWEGO RAMIENIA ....przy 8-12zł zacznie się mielenie akcji i trzepeanie drobnych...CIERPLIWOŚCI CIER....CIER.... i tak NAS chłopaki z offe nie zaszczują !!!! ale który się przyzna pod psełdo postami... dziękuję za uwagę. papa.
PS> Chłopaki z offe HOSSA !!!!!!!!!!!!! ble ble....no
Chłopie rozejrzyj się wokoło ,spółki z wig 20 czyli te najlepsze ,najbardziej płynne rosną po kilkanaście procent kupujesz sprzedajesz zysk do kieszeni,taka gwiazda jak bioton wystrzeliła a nie ma problemów z kupnem i sprzedażą a Ty mi tu zarzucasz że naganiam na spadki,na kupnie nie ma praktycznie w arkuszu akcji po za 4000 dalej dno ,można kurs sprowadzić do zera,a to że w firmie rosną przychody, i co z tego ,ma jeszcze masę długów,więc widoków na to że coś się akcjonariuszom dostanie nie ma w dającej się przewidzieć przyszłości,koszty ogólnego zarządu ogromne,branża bez specjalnych peryspektyw na przyszłość bo marże za bardzo nie wzrosną,dlatego tu mamy to co mamy,nie zapraszaj zatem innych jak już sam w depłeś w to guano jako i ja,sieć cicho zrób testament bo za Twego i mojego życia to ścierwo si ęnie poprawi ,niech młodsi czekają bo mają więcej czasu a inwestowanie najlepiej zaczynać od firm płynnych i z potencjałem do wzrostu a nie do kiszenia,pozdrawiam .
OJ' widzę dalsze ujadanie i uswiadamianie , ze to przepaść i kilo mułu...he he :))) ależ , koledzy zwykła wyłamka z prawego ramienia tzw: DOMKNIECIE StopLOSÓW naiwniakom , że maja zabezpieczone portfele oraz splot złej info... o sprzedarzy domków wyjście jednego udziałowca czy zerwanie umowy to pikuś !!! mały pikuś ...tyle:)) Proszę sprawdzić indek DEWELOPERSKI zrobił piekna opdstawę i przebił ostatnie szczyty co daje WILOLETNIE WZROSTY W TYM SEKTORZE !!!mozna powiedzieć HOSSA na budowlankę i dewoplperkę wraca .... skoro mamy się bogadzic i zarabiać dalej to gdzieś młodzi muszą mieszkać ??? pozdrawiam serdecznie myślacych normalnie... To bym nazwał zwykłe ( fałszywe ) wyjście dołemi szybki powrót do PRAWEGO RAMIENIA ....przy 8-12zł zacznie się mielenie akcji i trzepeanie drobnych...CIERPLIWOŚCI CIER....CIER.... i tak NAS chłopaki z offe nie zaszczują !!!! ale który się przyzna pod psełdo postami... dziękuję za uwagę. papa.
PS> Chłopaki z offe HOSSA !!!!!!!!!!!!! ble ble....no
a jednak HOSSA po ponad 3,5 rocznej konsolidacji duzego TRÓJKĄTA kończącego spadki jak przebiją 2,85 to HOSSA!!!! wcześniej obstawiałem budowanie prawego ramienia to był BŁĄD zrobili zjazd na tzw 3 dno i teraz jest próba wyjścia do góry...powedzenia wszystkim życzę...pa
Z jednej strony jestem wielkim, trochę przymusowym, miłośnikiem KBDOM-u Szukałem tanich spółek i znalazłem tą tutaj tak jak wcześniej znalazłem też Awbud czy Vantage Z drugiej strony wy tu długo siedzicie czy obserwujecie No jednak uważam że nie można robić wybicia kilkuset czy tysiącem akcji :-)
Ogólnie raczej w perspektywie 1-2 lat będziemy już odrobieni czy zarobienia, a niektórzy już nawet bogaci Ale jest małe ryzyko że do świąt któryś będzie potrzebował kasy i strzepnie parę akcji czym zrobi może nawet 1,80
a jednak piękne wyjście z TRÓJKĄTA KOŃCZĄCEGO SPADKI !!! kto ma papier po takim wytrzepaniu futra wystąp ... jeszcze po 60groni kupowałem po 40 dobierałem i proszę scalenie/resplit 100/1 można i znów Polska Ludowa ...:))) HOSSA papa
No no piękne wyjście z TRÓJKĄTA KOŃCZĄCEGO SPADKI!!:))) kto ma papier wystąp ... Osobiście obstawiałem prawe ramie ale kurs akcji zwalili na potrójne dno i teraz piekne wyjście...ależ mozna robić chece i wszystko w granicach dopuszczlnych formacji technicznych...pozdrawiam wytrwałych ... z partyjnym pozdrowieniem czuwaj...pa