• Jak pojawi się inwestor Autor: ~rodak [5.60.222.*]
    To może być jak na drewexie kiedyś (1000%) w dwa tygodnie:)
    Daltego warto mieć w portwelu za pare tysięcy złotych tych akcji na wszelki wypadek
  • Re: Jak pojawi się inwestor Autor: ~jak [89.229.84.*]
    JAK nie pojawi się inwestor, to... :)
    Dla mnie kluczowa jest sprawa zwrotu kasy za "zakup" Menga. Wydaje mi się, że właśnie na to liczy Romualdo-Rambo.
    PinoKKio przewidział całą sprawę i złożył wniosek o upadłość likwidacyjną. I teraz Rombo i PinoKKio mają po jednej armacie. Rambo pewnie straszy sądem w związku z działaniem na szkodę spółki i wyprowadzeniem kasy, chyba że PinoKKio odpuści obligacje. A kolei PinoKKio straszy koniecznością wykupu obligacji, chyba że odpuszczą przekręt na Meng.
    Dla mnie, jeżeli Rambo ma być wiarygodny, musi złożyć sprawę do sądu przeciwko CYGANOWI, musi walczyć o pieniądze za bubel JAKim jest Meng. A z obligacjami niestety będzie się bujać w sądzie.
  • Re: Jak pojawi się inwestor Autor: ~przyjaciel-KK [80.249.13.*]
    Cygan cwaniak się dobrze ustawił. W krótkim czasie zarobił kilkanaście baniek na przekrętach. Kto mu na to pozwolił. Qtas krzyknął a wszyscy stali na baczność. Jak nie to smarował gdzie trzeba. Meng...jeden wielki przekręt. Kilkanaście sklepików za kilkadziesiąt mln i to nawet większości udziałów nie ma. Hehe Dobrze, że nic nie straciłem przez tego złodzieja, oszusta,chama i cwaniaka. W sumie to mądry inteligentny człowiek. Nawet go podziwiam :)
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.