Dnia 2015-11-27 o godz. 14:32 ~oj napisał(a): > cofka , rozbieg i wyszczał :))
nie musisz wszystkim opowiadać, że nie potrafisz się przyzwoicie zachować! mówiłem nie pij tych jaboli! teraz rzygasz i z rozbiegu szczasz, wstyd! jak taki knur, one też maj na kształt świdra czy spręzynki!
p.s. Sprawdź, czy nie wystrzeliła Ci jakaś sprężynka w głowie!
Dnia 2015-11-27 o godz. 16:39 ~oj napisał(a): > oj do jo - a moze troszke dystansiku i luziku moja swinko? > szukasz knura, to sie rozejrzyj dookoła ,napwno masz ich sporo wokół siebie :))
jo do oj - luzik zupełny, w ogóle żadnego napięcia.....tylko pytanie czy już się wyszczałeś? chłopie wróć do szkoły i weź się za naukę a nie wypisywanie andronów na różnych forach pod różnymi nickami
Dnia 2015-12-01 o godz. 11:16 ~oj napisał(a): > miło mi że sie martwisz o mój pecherz:)) > wszystko ok. > ale wyszczał to ma mieć kurs btm, a nie ja :)) > moze tak oprócz luziku troche humoru?
uwielbiam mądrali, którzy śmieją się z własnych często prymitywnych dowcipów wiem,wiem, zaraz powiesz, że to prowokacyjnie się wyszczałeś, by zmusić mnie do zreagowania nic mylnego, jesteś zwykłym nieukiem
jo sam sobie przeczysz , skoro cie nie sprowokowałem to czemu sie odzywasz?! a zanim zaczniesz od wyzwisk,zastanów sie nad soba ,jakim trzeba byc uczonym ,żeby innych wyzywac od nieuków? :)) bez odbioru
Dnia 2015-12-01 o godz. 13:03 ~oj napisał(a): > jo sam sobie przeczysz , skoro cie nie sprowokowałem to czemu sie odzywasz?! > a zanim zaczniesz od wyzwisk,zastanów sie nad soba ,jakim trzeba byc uczonym ,żeby innych wyzywac od nieuków? :)) > bez odbioru >
pisać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej....,a kim Ty jesteś by mnie pouczać, skoro po polsku pisać nie potrafisz
Chłopcy, bo Wam gumy w majtach popękają ;) Wyluzujcie nieco, kurs i tak zrobi swoje. Wiadomo, że niektórzy coś o giełdzie wiedzą, inni mniej - tak jak w życiu. Rozmawiajmy o spółce, nie o swoich żalach. Ja uważam, że jeśli kurs w ciągu kilku dni nie przebije 3,43, to znowu będzie zjazd. Dlaczego? Każdy może ocenić po ostatnich miesiącach - powtórka z rozrywki. Pozdrawiam, <><
Dnia 2015-12-01 o godz. 15:16 ~sla napisał(a): > Chłopcy, bo Wam gumy w majtach popękają ;) > Wyluzujcie nieco, kurs i tak zrobi swoje. > Wiadomo, że niektórzy coś o giełdzie wiedzą, inni mniej - tak jak w życiu. > Rozmawiajmy o spółce, nie o swoich żalach. > Ja uważam, że jeśli kurs w ciągu kilku dni nie przebije 3,43, to znowu będzie zjazd. > Dlaczego? Każdy może ocenić po ostatnich miesiącach - powtórka z rozrywki. > Pozdrawiam, <><
chłopcy to u szewca, żalu do nikogo nie mam, do ciebie dziecko też, ale nie cierpię osiołków, którzy nie potrfią poprawnie po polsku pisać
Dnia 2015-12-01 o godz. 20:06 ~oj napisał(a): > miało być bez odbioru , > ale żal to raczej osłów bez humoru do których nie dociera że można coś napisać "dla jaj" a nie tylko "poprawnie po polsku" !!! >
miało być, ale sumienie gryzło, a tłumaczy się winny dla "jaj"dla osłow bez humoru możesz pisać co chcesz, byle poprawnie po polsku, bo Twoje błędy ortograficzne są w stanie porzić największych satyryków
Weź, gościu, idź w pyry - innych próbujesz obrażać i poprawiać, a sam literówki walisz: "porzić" - co to jest za słowo, miodku od siedmiu boleści? Jak widzisz, każdy się może pomylić, a poczucia humoru nie masz i pewnie mieć nie będziesz - nawet mnie przebijasz ze swoją powagą. Nikt się tu nie tłumaczy, tylko Ci gościu z litości wyjaśnia, bo nie rozumiesz ;)
Dnia 2015-12-01 o godz. 21:49 ~sla napisał(a): > Weź, gościu, idź w pyry - innych próbujesz obrażać i poprawiać, a sam literówki walisz: "porzić" - co to jest za słowo, miodku od siedmiu boleści? > Jak widzisz, każdy się może pomylić, a poczucia humoru nie masz i pewnie mieć nie będziesz - nawet mnie przebijasz ze swoją powagą. > Nikt się tu nie tłumaczy, tylko Ci gościu z litości wyjaśnia, bo nie rozumiesz ;)
dzięki litościwy panie na prostaka rady nie ma, widzę,że masz dyżur i występujesz pod wieloma nickami, trudno, jeśli nie rozróżniasz literówki od błędu ortograficznego, to będzisz te byki walił do końca życia, a to jest włśnie nieuctwo a nie pomyłka, pomyłką jest być może to, że istniejesz
dobra, ja zacząłem , ja kończe , miało byc do smiechu wyszło z ludzi chamstwo, jedno jest przykre- jaki smutny mamy naród ,nic dziwnego że wracamy do średniowiecza :)
Dnia 2015-12-02 o godz. 12:07 ~oj napisał(a): > dobra, ja zacząłem , ja kończe , > miało byc do smiechu wyszło z ludzi chamstwo, > jedno jest przykre- jaki smutny mamy naród ,nic dziwnego że wracamy do średniowiecza :) > > BEZ ODBIORU >
też jesyeś administratorem tego forum, już pisałem, że błędy ortograficzne walisz na wszystkich forach bankiera, bo TY pracujesz w administracji tego portalu i dokonujesz tak idiotycznych wpisów co ma do tego poczucie humoru, smutny Ty jesteś i żałosny, do tego chamski używając takich słów i to dzięki takim jak Ty dzieje się to co się dzieje