Zrobili to o czym pisałem 11,270 u mnie bylo u niektorych pewnie wiecej... jezeli utrzymaja takie tempo nie wykluczam ze ze pojda wyzej w poprzednim watku posalem oporowki teraz leci 5 na ktorej w kazdzej chili moga zawrocic ale te moga szybciej isc do gory bo miejsca jeszcze maja
Dnia 2015-11-26 o godz. 10:28 ~SPAIN napisał(a): >w kazdzej chili moga zawrocic ale te moga szybciej isc do gory bo miejsca jeszcze maja > >> Czyli, albo wzrośnie, albo spadnie Jesteś geniuszem analizy !
Mądrego , hm :-)) Cóż tu można napisać ? Ja nie wierzę w taką analizę techniczną. AT analizuje rynek wstecz. Nie służy do prognozowania. Kurs rośnie i co ? , Dalej będzie rosło bo rośnie ? Dochodzi do oporu i nie przebije ? Albo przebije i co .. pójdzie do góry albo się cofnie. Tym, co rysują polecam zweryfikować prognozy. Np. z kresek wynika coś , np że jest bardziej prawdobodobny ruch do góry i w ilu przypadkach się sprawdziło, a w ilu poszło odwrotnie. Generalnie większy wpływ na DAXa mają przetargi BUNDów niż Fibonacci.Pozdrawiam :-))
Spain, siedzisz w tym długo, powiedz szczerze ze to loteria 10 razy sie uda a za 11 tracisz wszystko, dlateggo wiekszosc kupuje w realu. ktoś tam zarabia, ale ja nie znam nikogo, nikogo kto by miał zysk na pit, poza wirtualnym baxem, raczej baxem bis, który nigdy nic nie pokazał, żadnego wyniku i dla mnie jest oczywiste kim jest, ale każdy może mieć swoje zdanie równie dobrze można liczyć na szczęście i wylosować L lub S bo opory, linie i inne pier.... raz przechodzą raz nie, zyski szybko kasujemy, a strate się trzyma, cała psychologia, trzeba sobie zdać sprawę że tylko odsetek detalu zarabia, ale w dłuższej perspektywie pewnie też traci, pojawiają się nowi którzy zarabiają i później tracą wszystko, znam też takich. więc jeśli ktoś chce tu zarobić, to już współczuję.
A czy ja w tym watku pisze o Zarabianiu czy stratach ja nawet słowa takiego nie uzylem to raz dwa jak juz zaczeliscie ten temat to...Owszem po tym co siedze tutaj i widze fajnie jest jak zarabiasz ale gorzej jak juz tracisz i racja trzeba miec psyche ,,zryta'' zeby zarabiac bo to nie jest jak reklamuja ''łatwo zarobić'' ale prosze was nie mówcie mi ze nie da sie zarabiać bo np. BAXA on w tym siedzi 20-lat ma jakies tam swoje załozenia teorie ktorcyh sie trzyma głupi przyklad przejda fibo 50 czy tam jakis oporek czy wsparcie kasuje i oddchodzi to tez jest nauka odejsc jak nie idze i wrocic pozniej ,,, Z tego co czytam Ma on potężne depo... to tez jakis tam plus zeby z nimi walczyc i tez trzeba miec jaja ... I tu czytam o tych 10% zarabiajacych jak widac sa ludzie zarabiajacy i w tych 10 % to w 4/5% sa to brokerzy ktorzy zarabiaja a rszta to zwykle ludki poczytajcie sobie ile ludzi w chinach w zeszłym roku stalo sie miliarderami.... a wracajac do tego zarabiania Ja znam Jedna osobe osobiscie ktora kiedys zarobila 700k... juz nie gra bo zaiwestowal w supermarket ma pare dyskotek we wroclawiu zaznaczam w CENTRUM wrocławia pare kantorów itd.. ale juz nie gra . Mi sie udało zarobić ale jak widać ciezko jest pieniadze odzyskach bo pierwsza sprawe mam na poczatku grudnia z OSZUSTAMI!!
I powiem tak możecie po mnie jezdzic pisac co chcecie leszcz, dawca , mowic mi ze nie mozna zarobic Ale ja Wierze że ja akurat bede potrafił dokonać czegoś co nie każdy może ... Moze sie mylę nie mówie że nie macie racji, ze moge stracic itd... ale ja poprostu chce ... probje jak widać pytam i sie ucze... a noż kiedy trafie 6 -w totolotka :) i bd mial jakis złoty rok czego kazdemu zwyczajnemu ludkowi zycze ... Ja osoboscie jak znajdzie sie taka osoba ktora ogołoci TMS bede gratulował ile sie da nawet L... zrobie :d byle ktośto zrobił !!
BAXA osobiście nie znam i NAPEWNO nigdy nie poznam!! Bardzo tego załuje bo chciałbym z nim chociaz miesiac siedziec przy kapie i patrzec jak on to robi jak sie zachowuje przy roznuch zachwoniak jak rynek wariuje itd naprawde chciałbym ale niestety on nie chce . i nic nie poradze na to jedynie co mi zostalo to zerkach na jego wyjresy
Nikt nie jezdzi po Tobie tylko po wrozbiartwie. Dlaczego Twoj kolega przestal grac skoro mial takie wyniki? Dajesz przyklad baxa, rozumiem ze masz dla niego wielki szacunek, ale On nie podal zadnego dowodu na to ze zarabia, malo tego, z jego postow nawet nie wynika jakie pozycje zajal i nic sie nie da zweryfikowac, a przycisniety zaczynac te swoje gadki o sfrustrowanych przegranych. Do tego zostal podmieniony, co wielu ludzi zauwazylo, po innym stylu skladni itp. Zycze Ci jak najlepiej, ale nie nauczysz sie nigdy przewidywac kursu po nie ma tu zadnej zaleznosci kresek i fal od wydarzen, AT moze co najwyzej wskazac jakie poziomy i trendy obowiazywaly w przeszlosci. Czekasz az w koncu zaczniesz zarabiac a caly czas robisz te same analizy, kreslisz i spodziewasz sie ze nagle zacznie dzialac. Dobrze, ze juz chociaz masz watpliwosci. Mi przejscie od watpliwosci do calkowitej pewnosci zajelo chyba kolo 4m-cy czego Ci zycze, bo uwierz mi marnujesz tylko czas i nerwy.
Napisze Ci tak on juz nie ma czasu na to powiedz mi Grałbyś gdbyby ci supermarket przyniosił bardzo dobre dochody ?? gralbys jakbys w ciagu week sprzedawał 280 beczek piwa? w week od piat do niedz... Udało mu sie raz wejść w tren ktory trwał okoli 8 miesiecy on po 6 miesiacach powiedział basta i tak zaczal cos nowego i tak zakonczyl FX nie dziwie sie chlopowi bo on ma juz prawie 50 a ja jak go poznałem mialem 18 lat czyli 10 lat temu ... teraz chlop jest strasznie rozwiniety bo wszedl jeszcze w deweloperke buduje obecnie kaminice takze To jest odp na Twoje wątpliwości . Pewnie ze sie nie naucze przewidywać LoLEK powiem ci tak naprawde trzeba miec dar do zarabianiaa na forexie i tez tęgą głowę i treba mase czasu spedzil przy kompie az moze ci w koncu zatrybi albo i nie ... Cięzko jest nie mowie ze łatwo i tez nie zaprzeczam ze przyjdzie taki dzien i powiem BASTA .. ale juz to kiedys pisalem siedze na tym forum itd bi nie pacuje przy łopacie mam prace siedzącą ktora mnie obowieazuje od 9-17 potem tutaj zerkam juz z przyzwyczajenie a tak to sobie pisze nikt mnie nie musi czytac naprawde ja od nikogo tego nie wymagam.. nie wymagam na sile pokazywania kogośkim sie nie jest nie ten czlowiek ze mnie: )
dokładnie, ja mogę dodać ze jesli ktoś mi DOBRZE zapłaci, mogę rysować skracać i pisać, bo tego się można nauczyć, jak coś nie wyjdzie dołożyć z dołu 5 lotów, skrócić dołożyć, a jak nie zadziała to SL wyciął, no cóż raz na jakiś czas strata...... przecież tyle zarobione...... i gra od nowa PAPIER PRZYJMIE WSZYSTKO Jestem na fx kilka ładnych lat, wcześniej giełda i muszę powiedzieć, że nie warto było.
Czyli Spain potwierdzasz ze gosciu mial niejako fuksa i tyle. Jakby umial zarabiac na FX to pchalby tam wszystkie nadwyzki finanasowe. Stopy zwrotu na deweloperce to max 30% rocznie ale realnie to zazwyczaj nie wiecej niz 15%, wiec tymbardziej Twoj kolega powinien lokowac kase w FX.
Kolego napisz proszę po co i jaki ma sens ciągłe jęczenie, że nie da się zarobić ??? Odpuść pobiegaj, poczytaj książkę wyłącz komputer i zapomnij ile przegrałeś pieniędzy.
Wiesz to co ja i inni robią ze swoimi pieniędzmi nie bardzo powinno Cię obchodzić. Na forum pisz prognozy, jakieś przemyślenia a prywatnie koniecznie zaakceptuj to ile pieniędzy przegrałeś. Jeżeli nie masz to kup dobry rower i przyjedź do Częstochowy to pojeździmy i pomogę Ci o tym zapomnieć.
a Ty co moderatorem jestes? bede pisal na co mam ochote a jest to zwiazane z FX, nikt Ci nie kaze czytac, a prognoz takich jak pseudo spece z tego forum moge napisac 50 dziennie, straty juz przewbolalem bo to dawno bylo szkoda mi tylko kilku lat zycia i sleczenia przy wykresach i ksiazkach o wrozeniu z fusow, ale widze ze to wszystko przed Toba
kolego popatrz na swoje topniejace depo i spojrz prawdzie w oczy i nie mydl mi tu psychologia, bo to Wasze magiczne zaklecie zeby sobie wytlumaczyc ze AT nie dziala, po co mi psychologia jak sa tajemne kreski ktore mowia co bedzie w przyszlosci, jestes kolejnym amatorem bez zaplecza, argumentow i z zajawka na manne z nieba
nie muszę jęczęć, jeśli już przegrywam to tyle ile mogę, wiem tylko ile to pracy kosztuje, jeśli zarabiasz, gratuluję chociaż widzę że nerwowy jesteś, to pewnie przez fx
Ale ta deweloperka to cześć jego interesów nie chce mi sie rozpisywać przjedz do Wrocławia i zobacz jaki ma dom dyskoteki klub GO GO wiesz trafil w trend Chwałą mu za to ale uwierz mi ze z tego co ma obecie duzo wieksze ,,Jemu '' przynosi dochody niz forex. Powiedz mi czy zwykly gość ktory ma do zaplaty okolo 1 mln podatku bierz kupuje auto zeby panstwo nie dawać az tyle nie ma co CIACH TEMAT . Pozdrawiam i życze wam samych suksecow zyiowych i żebyście jak najwiecej z TMSU wyciagneli siana !!! AMEN
Fakt ze nie pokazuje on zarobków ale powiedz mi po co intresewoać sie czyimś portfelem ?? polska czy tam polacy znani sa z tego ze jak masz wiecej to jak czka ci sie cały dzien to wiesz dlaczego :) Mnie nie interesuje ile zarabia !! ja jak tylko pisałem chciabym miec miesiac praktyk z nim i nic wiecej!! bo uwierzcie mi nie mam od kogo sie uczyć i nie mam osoby ktora mogła by mnie nauczyć lepiej ,tłumaczyc itd ale poprotu musze sam oby mi sie udalo i wam AMEN
ja mu nie zagladam w kieszen, ale skoro tak przekonuje ze jest super specem i kosi kase z FX to wtedy chce widziec dowod, jak nie ma dowodu jest dla mnie zwyklym bajkopisarzem jakich pelno na FX. Rownie dobrze ja moge od jutra pod innym nikiem pisac swoje analizy a po latach spedzonych na FX znam duzo zaklec i twierdzic uparcie ze kosze kase. btw. tez jestem z Wro :)
to był strzał, tez kiedyś zarobiłem sporo, wystarczyło wybrać i tyle ja nie żyje z fx wiec nie mam problemu, poza tym wolał bym żeby wszyscy kosili, ale realia są inne. poza tym fx uzależnia w pewnym stopniu, ludzie często odpuszczają gdy już nic nie mają i to jest najgorsze, a czesto tu pytają o podstawy, nie mając zielonego pojęcia co ich czeka