A czy ja w tym watku pisze o Zarabianiu czy stratach ja nawet słowa takiego nie uzylem to raz dwa jak juz zaczeliscie ten temat to...Owszem po tym co siedze tutaj i widze fajnie jest jak zarabiasz ale gorzej jak juz tracisz i racja trzeba miec psyche ,,zryta'' zeby zarabiac bo to nie jest jak reklamuja ''łatwo zarobić'' ale prosze was nie mówcie mi ze nie da sie zarabiać bo np. BAXA on w tym siedzi 20-lat ma jakies tam swoje załozenia teorie ktorcyh sie trzyma głupi przyklad przejda fibo 50 czy tam jakis oporek czy wsparcie kasuje i oddchodzi to tez jest nauka odejsc jak nie idze i wrocic pozniej ,,, Z tego co czytam Ma on potężne depo... to tez jakis tam plus zeby z nimi walczyc i tez trzeba miec jaja ... I tu czytam o tych 10% zarabiajacych jak widac sa ludzie zarabiajacy i w tych 10 % to w 4/5% sa to brokerzy ktorzy zarabiaja a rszta to zwykle ludki poczytajcie sobie ile ludzi w chinach w zeszłym roku stalo sie miliarderami.... a wracajac do tego zarabiania Ja znam Jedna osobe osobiscie ktora kiedys zarobila 700k... juz nie gra bo zaiwestowal w supermarket ma pare dyskotek we wroclawiu zaznaczam w CENTRUM wrocławia pare kantorów itd.. ale juz nie gra . Mi sie udało zarobić ale jak widać ciezko jest pieniadze odzyskach bo pierwsza sprawe mam na poczatku grudnia z OSZUSTAMI!!