Forum Forex +Dodaj wątek
Napisze Ci tak on juz nie ma czasu na to powiedz mi Grałbyś gdbyby ci supermarket przyniosił bardzo dobre dochody ?? gralbys jakbys w ciagu week sprzedawał 280 beczek piwa? w week od piat do niedz... Udało mu sie raz wejść w tren ktory trwał okoli 8 miesiecy on po 6 miesiacach powiedział basta i tak zaczal cos nowego i tak zakonczyl FX nie dziwie sie chlopowi bo on ma juz prawie 50 a ja jak go poznałem mialem 18 lat czyli 10 lat temu ... teraz chlop jest strasznie rozwiniety bo wszedl jeszcze w deweloperke buduje obecnie kaminice takze To jest odp na Twoje wątpliwości . Pewnie ze sie nie naucze przewidywać LoLEK powiem ci tak naprawde trzeba miec dar do zarabianiaa na forexie i tez tęgą głowę i treba mase czasu spedzil przy kompie az moze ci w koncu zatrybi albo i nie ... Cięzko jest nie mowie ze łatwo i tez nie zaprzeczam ze przyjdzie taki dzien i powiem BASTA .. ale juz to kiedys pisalem siedze na tym forum itd bi nie pacuje przy łopacie mam prace siedzącą ktora mnie obowieazuje od 9-17 potem tutaj zerkam juz z przyzwyczajenie a tak to sobie pisze nikt mnie nie musi czytac naprawde ja od nikogo tego nie wymagam.. nie wymagam na sile pokazywania kogośkim sie nie jest nie ten czlowiek ze mnie: )