• BATONY Autor: ~kex [62.182.150.*]
    Mam wrażenie , że na S - 0,24 i S-0,25 wstawiano sztuczne batony , po to aby przyblokować kurs , który zaczął uciekac do góry.
    Natomiast wyraźnie widać , iż od jakiegoś czasu ktoś celowo zbija w dół i po trochę skupuje taniej
    Myślę , że jak odblokują notowania (po 18 XII ) zlecenia na S szybko poznikają
    A jakie jest Wasze zdanie ?

• Re: BATONY Autor: ~zyga [5.172.234.*]
    Jak nie mają kasy na ogloszenie wyników finansowych,To bankrut!!! od nowego roku!!!
  • Re: BATONY Autor: ~aut [176.98.122.*]
    I złodziej potrafi zbankrutować??????
  • Re: BATONY Autor: ~kex [62.182.150.*]
    Kasy to już dawno nie mają , ale w/s upadłośći złożyli odwołanie w sądzie i czkają na odpowiedź.
  • Re: BATONY Autor: ~brew [77.252.229.*]
    Te wszystkie odwołania przeciagaja sprawę w nieskończoność , która powinna się skończyć dwa lata temu. Wszystkie obiecanki składane na pismie przez gniadego już wtedy nadawały się do ścigania prokuratorskiego. Okradł ludzi, motał, komornicy sa bezradni, ale złodziej jest wolny. Czy sprawiedliwość istnieje??????
    Mam nadzieję , że nadciągnął już koniec PO-spolitego złodziejstwa i dorwą gnidę ! - , a wtedy kasa do niczego już mu nie będzie potrzebna ! - ot takie moje życzenia świąteczne
    Batony poznikały ! Przybyło zleceń na K
    Trzech desperatów przez tydzień blokowało kurs zleceniami PKC ! W końcu dopięli swego i głupota zwyciężyła ! - oddali po 0,12 !
    Każdego nastepnego dnia można było oddać 20 , 40 , 50 a nawet 70% wyżej !!!
    Wymiana akcjonariatu pokazała ile głupota kosztuje i ile można na niej zarobić !
    Tak trzymać
  • Re: BATONY Autor: ~Alicja [79.187.178.*]
    A może o to chodziło, by kurs dołować i skupować za grosze.
    Nie takie rzeczy giełda widziała.

[x]
CASHFLOW 0,00% 0,13 2016-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.