Oj naiwny. Ty wierzysz w powiązanie na polskiej giełdzie wyników spółki, szczególnie małej bądź średniej, z jej notowaniami???!!! Oj naiwny. Toż to spekuła w najczystszej postaci!!!
Dnia 2015-11-26 o godz. 21:43 ~wiesnap napisał(a): > Oj naiwny. Ty wierzysz w powiązanie na polskiej giełdzie wyników spółki, szczególnie małej bądź średniej, z jej notowaniami???!!! Oj naiwny. Toż to spekuła w najczystszej postaci!!!
Nie wiem jak inni ale ja kupuję spółki z dobrymi wynikami. Zawsze większa szansa na wzrosty niezależnie od spekuły.
ciekawe jak wyniki roczne wypadną...wysoki kurs EUR powinien sprzyjać polnej...myślę, że 30 PLN to tu pyknie w ciągu kilu dni...papieru do sprzedaży jak na lekarstwo...
Zbigniew walczy o przejęcie. Komunikatu o wyniku procedury prywatyzacyjnej nie ma już drugi tydzień. To tez przykład "dobrej zmiany". Ciekawe co musi obiecać ? On ci chytry jest bardzo , więc pewnie nic z tego, bo za drogo dla niego było zawsze.
18 marca wyniki a chętnych na sprzedaż poniżej 30zł brak i słusznie bo cena 30zł za akcję da zarobić ok 10% z dywidendy takich lokat nigdzie nie znajdziecie.
i nico... w zeszłym roku też nie było w pierwotnym porządku obrad uchwały o podziale zysku, tylko też na zapas...a była dywidenda i jej wypłatę przegłosowano...