Teraz zaczynam dokupować by zejść ze średnią myśle że ofe już się powoli wysprzedało jak byś obserwował więcej spółek to byś wiedział że sprzedają funty na giełdzie można wymieniać papiery a że papier nasz jest mało płynny to mamy taki zjazd i jako drobni akcjonariusze nie możemy nic zrobić bo funt ma prawo sprzedawać na rynku jak chce tak samo było w zeszłym roku w tym samym czasie tutaj trzeba przeanalizować plusy i minusy a emocje to najgorszy doradca na dołku się nie sprzedaje po za tym ten spadek zakończy trend spadkowy ostatnio byłem na rozmowie z doradcą inwestycyjnym
Ja uważam również że ktoś gruby sypie i to nieumiejętnie bo mógł małymi pakietami sprzedawać po około 90 groszy. Inwestorzy czekają na zakończenie trendu, ja też. Wtedy dopiero dokupię a na razie czekam.
Akurat zdanie "pseudo dorady finansowego" jest chyba najmniej wiarygodnym źródłem wiedzy. Oni mówią co chcesz usłyszeć i gdzie 2 doradców tam trzy różnie skrajnie opinie.
Nie sądze zrobiłem afere w dm i dostałem się na rozmowe do analityka który rekomendował kup mni zajmujący się tylko telecom a było kilka rekomendacji kup z różnych dm
zauważ że z działu telecom ma być 160 mln
a sam lark ma wypracować w tym roku przy założonym planie 30mln a już wypracował połowe po ostatnich wynikach
Z działu zupełnie innego niż telecom
To że sprzedali telecom to bd kończy się era kabla i radiuwek
Zauważ że teraz rejestrując urządzenie kup larka na ich stronach dostajesz dodatkowe zniżki i bonusy
co raz bardziej sądze że aplikacje i urządzenia to przyszłość
Piszesz ze zrobiłeś afere w DM możesz napisać w jakim banku. Ja też się wybieram do mojego banku na poważną rozmowe z maklerem który rekomendował mi zakup tego śmiecia
Wtgląda że ktoś celowo ześmiecił , po to aby zaniżyć i sprzedać . A mali inwestorzy jak zwykle osz........ . Szkoda że takie praktyki są nagminne . Współczucie dla naciągnię.....