wygląda na to że jestem jednym z wielu , prawdopodobnie majka wziął pod uwagę ze ktos może wykonać taki ruch więc zabezpieczył sie i zebrał akcje na podstawionego mayamaka, drugiej osobie już nikt nie uwieży, więcej nie powtórzy się już taka akcja zbierania bo nikt nikomu nie zaufa, a więć majka dalej jest bezpieczny bo chłopak od niego mayamak ma upoważnienia i nic z nimi nie zrobi
Ja myślałem, aby dołączyć się do tej akcji, ale po głębszym namyśle wstrzymałem się... a jestem do tyłu xx 000 zł. O knura ... nie martwicie się, on jeszcze dostanie za swoje działanie nagrodę od losu...
Z nim I powiedzial ze dal spokoj bo za duzo maili mu przychodzilo I oazdy pytal co I jak a nikt nie chcial dolozyc 300k bo mu tyle brakowalo wiec nici z tego
Skoro ktoś tu twierdzi że tamtemu co zebrał akcje udało się coś zrobić to dlaczego niema z nim kontaktu,wszyscy milczą, na sam koniec jeszcze dali się zrobić.
Czy posiadacie dane personalne człowieka któremu daliści akcje? odpowiedz brzmi -NIE.
Skoro akcje zebrał to kiedy WZA? Gdzie ogłoszenie zwołania? Spółka znika za 5 dni roboczych a ktoś uzyskał 5% akcji bez wysiłku.
On nie musi się spowiadać na forum jakie są dalsze plany tej koalicji. Ważne, żeby pampers grubego był cały czas pełny, a są ku temu powody. Bez odbioru.
a ktoś wie jak sie pozbyć tych akcji z rachunku bankowego, tak wiem jakie sa oficjalne metody aby sprzedac np na umowe kupna-sprzedazy, ale nie oszukujmy sie na umowe kupna sprzedazy nikt ich nie kupi. Wiec jak to realnie zalatwic zeby wywalic te akcje z rachunku bankowego aby nie wkurzaly oczu ?
odnosze wrazenie iz p. Mayamak nie dziala z czystej szlachetnej intencji, a po prostu jest to kolejna nie czysta zagrywka , jakiegos moscia, na moje maile nie odpisuje, 0 kontaktu, a co do jego slow na temat " zwolamy walne zgromadzenie" chcialbym sie podeprzec przepisami i radze wszystkim przeczytac je a tych co oszukal no to niech to odkreca bo nikt z rady nadzorczej sie na zadne walne nie zgodzi.
a Ty jedynie co potrafisz to rzucac miesem ? Rozmawiac jak czlowiek potrafisz ? Skoro pisze do Ciebie jasno ze osoba zwana Mayamak, milczy niczym zakleta , nie odzywa sie do mnie w ogole mimo prob kontaktu , na facebooka na ta tajna grupe rowniez nie moge sie doprosic to co mam Ci napisac ? " Chlopaku bedzie fajnie i dobrze" ? Do jakiego konca mamy czekac ? Chyba koniec juz nastal z tego co widze po tym calym milczeniu z jego strony.
"Okradziony" i "Grześ" to jeden i ten sam pasożyt !!! Co do Maymaka to ma się dobrze , nie martwcie się o niego i o wszystkich z "tajnej grupy" snujcie dalej różne hipotezy. Moja hipoteza jest taka - "okradziony" i "Grześ" to prawdopodobnie majka
Skoro mowa o tajnej grupie to chciałbym do niej dołączyć bo mam akcje. Po kilku mailach i po probach wywolania Mayamak na tym forum, nadal jestem poza " tajna grupa" mimo posiadanych akcji. Może w takim razie szepniesz slowko o mnie ?
Po co takie gowna kupujecie sa lepsze spolki z kontraktami umowami a nie spolki widma ,EC2 kapitalizacja 4 mln umow na 20 mln dywidenda 50=70 % zysku =poczytac (umowa na 13 mln z ZUS mozna sprawdzic nie jakis tam podstawiony słup.)
Dnia 2015-12-19 o godz. 18:20 ~bylyakcjonariusz napisał(a): > Po co takie gowna kupujecie sa lepsze spolki z kontraktami umowami a nie spolki widma ,EC2 kapitalizacja 4 mln umow na 20 mln dywidenda 50=70 % zysku =poczytac (umowa na 13 mln z ZUS mozna sprawdzic nie jakis tam podstawiony słup.)
Mleko już zostało różane, teraz trzeba tylko posprzątać. Określenie "akcjonariusz" w naszym przypadku nabiera mocy tego słowa. Liczę na to, że to co robimy ma sens i nasze działanie nie będzie bezcelowe.
Straciło się trudno, każdy liczył się z ryzykiem inwestycyjnym. Ja już to olałem i straty z nico odrobiłem w tego typu programach. Kto nie ryzykuje ten niema.
www.fastrevshare.com/?ref=xczysty
Fastrevshare
Paczki: a. 3$ - 120% ROI w 3 dni b. 7$ - 125% ROI w 7 dni c. 15$ - 130% ROI w 14 dni d. 25$ - 140% ROI w 21 dni e. 40$ - 145% ROI w 25 dni f. 50$ - 150% ROI w 30 dni
10% z paczek poleconego $5 za subskrypcje poleconego 10$ subskrypcja
Plany inwestycyjne:
a. 30% re-purchase. b. 35% re-purchase. c. 40% re-purchase. d. 45% re-purchase. e. 50% re-purchase. f. 55% re-purchase.
Do wszystkich ciemniaków którzy tu jeszcze trolują. Okradł nas jeden człowiek nazywa się Majka. Mayamak jako jedyny robi wszystko co może żeby uratować spółkę. Wszyscy którzy jak to piszecie powierzyli mu akcje mają je na swoich rachunkach bankowych i nic tego nie zmieni. Więc nie ośmieszajcię się więcej pisząc te głupoty.
Majka nikogo nie okradl.Utopil kase bo byl amatorem i zatrudnil do robienia afterfalla bande amatorow takich jak on.To cud,ze udalo sie wydac AF za ta kase co zebral z NC.Owszem to kretacz i mitoman ale i tak dokonal niemozliwego z ludzmi jakimi dysponowal.A tu? Sami frajerzy w mojej opinii z mayamakiem na czele.Mozecie jeszcze powiezgac nogami ale to nic nie da.
Majka nikogo nie okradł ?. Roztrwonił ponad 20 mln zł. Pozyskane z emisji. Potem przed upadłością sprzedał swoje udziały. Nie wierzę, że zostawił sobie na pamiątkę chociaż jedną akcję. Raportów nie dawał celowo czekając jak na zbawienie kiedy wywalą go z giełdy żeby się nie wydało, że sprzedał akcje. Przecież w niosek o upadłość sąd oddalił. Wystarczyło podpisać umowę z animatorem, dać zaległe raporty i spółka by była notowana na giełdzie. Oszust powinien trafić do kryminału. !!!
Dnia 2016-03-28 o godz. 19:46 ~prokurator napisał(a): > Wspolnik_maymaka - proces se wytocz Majce, albo Maymakowi, hehe.
jaki proces ??? o co ?? o makulaturę ??? , który sąd polski sąd podejmie się takiego procesu ??? polskie sądownictwo znane z 'niezależności', niezawisłości itp. gdzie sprawy ciągną się latami ... , a wyroki iście salomonowe i sędziowie niezwykle "obiektywni" jak ten z Gdańska (Milewski) 'na telefon' , czy z W-wy ten od procesu Beatki Sawickiej , czy ten (Łączewski ?) który miał 'pomagać' dziennikarzowi dopieprz....ć PiS-owi ....