• Boja sie spadku ceny Autor: ~Kaska [94.254.145.*]
    Ewidentna gra na cenie papieru. Pewnie w kontekście wejścia lub nie nowego inwestora. Za wszelką cenę bronią poziomu 1,00 pln. Robią ludzi idiotów.
  • Re: Boja sie spadku ceny Autor: ~vivaldi [188.146.132.*]
    A co byś robiła na ich miejscu? Ratują skórę, bo ten biznes to dramat, a władze to kompromitacja. Łatwe pieniądze unijne zamydliły im oczy, bo uwierzyli, że i z g....a bat się ukręci a "ciemny lud to kupi". Szkoda się nimi zajmować, strata czasu. Kurs i tak jest niebotycznie wysoki, bo realnie za papier nie powinno się dać więcej niż 10gr. Może lepszym rozwiązaniem byłoby złożenie wniosku (przez zarząd) o upadłość, ale te dotacje unijne..... Tak czy owak sny o potędze dalej trwają.
  • Re: Boja sie spadku ceny Autor: ~mistrz [31.174.8.*]
    co wy bredzicie 3 zakłady nowe oddawane w tym roku ,9000 metrów kwadratowych technologia budowy domów szybka tania ,budowle nie palne ,w erze masowej migracji ludów do Europyy to moze być hit inwestycyjny -podkresle może być a nie jest ale wasze wypociny są żałosne
  • Re: Boja sie spadku ceny Autor: ~vivaldi [188.146.131.*]
    Żałosny to jesteś ty "miszczu" ze swoimi żałosnymi błaganiami rynku o zrozumienie. Pleciesz lepiej niż politycy, wciskając kit, że jakieś mega powierzchnie produkcyjne to WIELKI biznes. Idź ty chłopie do lekarza, tego od nóg, bo na tego od głowy to już za późno. Mesjasz Europy hahahaha, " ..wszystko u nas ok, tylko Ci uchodźcy jacyś tacy do niczego, nie chccą naszej wspaniałej technologii, naszego hitu!!". Posłuchaj się zanim zaczniesz pleść te bzdury. Wiemy, że nic was nie odwiedzie od tej "kosmicznej technologii", a zakład, nawet jeden a nie trzy, to za dużo jak na zapotrzebowanie tego czegoś.
  • Re: Boja sie spadku ceny Autor: ~mistrz [164.127.184.*]
    vivaldi jaki ty jesteś mądry -zazdroszczę Ci ,jasność twoich wypowiedzi jasno pokazuje mi w imieniu kogo piszesz i jakimi pobudkami się kierujesz -to mi Ciebie żal- biedny przekupny człowieku
  • Re: Boja sie spadku ceny Autor: ~vivaldi [188.146.66.*]
    Wygląda na to, że to moja wina, że ten biznes to pomyłka - hahaha. I jeszcze ponoć działam w imieniu kogoś, no i oczywiście ktoś mnie przekupił. Wpadłeś w obłęd "vivaldiego"?? Współczuję, bez sensu koncentrujesz się na osobach a nie na argumentach. Masz jakieś argumenty? Nie bredź tylko o powierzchniach i uchodźcach, bo to jest wręcz żenujące.
  • Re: Boja sie spadku ceny Autor: ~znawca [94.254.209.*]
    Zenujace jest znowu trzymanie sztuczne kusu i sztuczny obrot. Co juz nikt tego syfu nie chce??? Ciekawe ile znowu straty w tym kwartale??
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.