• Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~zadowolony [83.22.165.*]
    Przecież rezygnacja Piechockiego miała pozytywnie wpłynąć na zachowanie się kursu :(  !!
  • Co, już znika z perełek ? Immunitet mu się marzy ? Nic z tego nie będzie Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    jw.
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~re [83.8.4.*]
    Ta inf jest pozytywna dla inwestorow tylko 25 wrzesnia poznamy nowego prezesa moze mateusz gac bedzie zwłaszcza że ostatnio ma dobre pomysły

Co do kursu to papier wyprzedany jak cała giełda na dniach powinno byc odbicie 4 miesiace spadamy faktem sa umożenia z funduszy bez wzgledu na kurs muszą sprzedawać
    do wynikòw nie można się przyczepić do zawirowań z prezesem jesteśmy przyzwyczajeni
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    Nie obraź się, ale kiedyś lata zmarnowane tutaj nauczyły mnie, że tu raczej nie ma dobrych informacji.
    Mówisz, że spadamy od 4 miesięcy. Spójrz na dane. Kursy MNI i MIT spadają od lat i poza nielicznymi i wyjątkowo krótkotrwałymi odbiciami mamy tu do czynienia przede wszystkim ze spadkami okraszonymi co jakiś czas tak nędznymi informacjami jak zeszłoroczna o ogromnym odpisie. Czasem jest też bajeczka jak np. na MIT-cie o skupie.
    Kiedyś te bajeczki może jeszcze na kogoś działały, ale dzisiaj budzą już tylko uśmiech politowania.
    Żal mi wielu ludzi, którzy zaczynali swoją przygodę z giełdą od MIT-a, czy MNI.
    Uważam, że trudno byłoby im gorzej trafić.

• Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~Kali [5.172.252.*]
    Widać Ja że nie masz zdrowego podejścia do papierka więc oszczędź ludziom swoich wypowiedzi...Skąd ta pewność że tylko spadki?Myślę że jesteś człowiekiem który może mieć korzyści finansowe  za tego typu wypowiedzi na forum....Dlatego akcjonariusze kierujcie się własnym rozumem...Pozdr  akcjonariat
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    A kto ci każe mnie słuchać ?
    Ja tu i na MIT byłem kiedyś wiele lat i dziś wiem w jakie bagno wtedy wdepnąłem, ale to wiedziałem niestety za późno. Dlatego piszę to co piszę, a nie dla żadnych korzyści.
    Powtarzam, spójrz na kursy MIT-a i MNI na przestrzeni 5-letniej i powiedz mi czy tak się zachowują kursy dobrych firm na przestrzeni aż tylu lat ? Poczytaj dawne forum Mitsa z pięknymi opowieściami, poczytaj ich komunikaty, ze "wspaniałym" zeszłorocznym podsumowaniem w postaci ogromnego odpisu, zobacz ile razy opowiadali o skupach, to zrozumiesz, że jest bardzo wielu ludzi, którzy po prostu wdepnęli w ..... i przedstawiają jedynie swoje wnioski na podstawie własnych doświadczeń z przeszłości.
    Przykładowo - kurs MIT - kiedyś 1, 5zł, dzisiaj 0,13zł. Tak ma wyglądać dobra firma ?
    No, ale tak to jest, jeżeli zamiast zwiększania zysków mieliśmy do czynienia z drukowaniem kolejnych akcyjek.
    O MNI już mi się nie chce pisać, bo każdy widzi jak wygląda kurs.
    I na koniec - nie kieruj się moimi wypowiedziami w swoich decyzjach, bo wypowiedzi te są z pewnością obarczone moimi nieciekawymi doświadczeniami z MNI i MIT.
    Te "perełki" zazwyczaj spadały, ale oczywiście nie jest wykluczone, że ich kursy nagle pójdą mocno do góry. I tego ci życzę.
    Dobra, więcej nie będę robił zamieszania. Kończę temat.
    Pozdrawiam :-)
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~Gg [88.156.233.*]
    Super spółka, super cena
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~hak [94.254.193.*]
    Dostala sie nasza gwiazda czy wraca jak marnotrawpny syn do MNI ?
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~wodnik [83.21.239.*]
    PIECHOCKI ZA BURTĄ SENATU
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~wróż [83.27.164.*]
    NO TO DALSZE SPADKI PRZED NAMI ??
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~re [94.254.209.*]
    No nie wiem czy jeszcze są chętni do sprzedawania ja cały czas licze obroty sumując umówione tranzakcje
    Może zwrócił ktoś z was uwagę że wprowadzili na swoje produkty 2letnią gwarancje i posprzedażową procedure typu door-to-door dobre posunięcie
    uważam że już najwyższy czas na zwracanie uwagi co dobrego się dzieje i jaka jest sprzedaż urządzeń i aplikacji
    Zmieniają kierunek z telecom na produkcje to trzeba się przedstawić a prezes teraz będzie miał więcej czasu dla spółek choć M.Gac ma co raz to lepsze pomysły
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~Majster [91.226.7.*]
    Czy była już wypłata dywidendy? Pytam bo termin chyba minął a nic mi nie przybyło na rachunku.
  • Re: Piechocki na senatora a kurs w czarnej....... !! Autor: ~LL [83.6.234.*]
    Jeżeli nie przekracza to Twoich możliwości intelektualnych to spróbuj przeczytać komunikaty spółki
    w sprawie dywidendy, może to uchroni Cię przed robieniem z siebie idioty.

[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.