nie wiem co będzie w tym tygodniu, ja zamierzam akcje potrzymać dłużej
takie spółki jak ta rządzą się swoimi prawami, tu nic nie jest racjonalne tylko magiczne, a potencjał jest, rynek dobry, awantury się powyjaśniały dlaczego miałoby być źle, przydałoby się trochę rozkręcić kurs, może po wyborach, czas pokaże
za 7 dni - minus 2,86% za 1 miesiąc - minus 21,54% za 3 miesiące - minus 24,44% za 6 miesięcy - minus 28,17% za 1 rok - minus 27,14% za 2 lata - minus 40,00% za 5 lat - minus 71,02%
Innych spraw, w tym ogromnego odpisu na firmach tych ludzi nie będę powtarzał, bo szkoda już na to klawiatury. Jednym zdaniem - rewelacja aż się niedobrze robi. Mam nadzieję, że ten facet nigdy w życiu nie zostanie żadnym senatorem i nie dostanie immunitetu. Zresztą, dla mnie jest oczywiste, że nie zostanie, bo niby kto miałby na niego głosować ? Może akcjonariusze np. MIT-a pasieni bajkami o skupach. Senator - buhahahaha.
Pamiętam jak kiedyś napalałem się na dywidendę (2010r), którą Pinokio miał dawać. Ileż wtedy pisał w mediach jaka będzie duża (pamiętam że miała być największa na GPW bo Pinokio jest chojny - a jak. Potem że wyniki ujęte w pozycji pozostałe przychody co miały być takie super i się powtarzać okazały się jednak mocno kwaśne). Teraz znowu dywidenda i to jaka nic tylko zaraz kupuje panie P. ps.s Pandora pamiętam ciebie z Orphee - ten cały Toura i Pionokio to podobne typy - chyba lubujesz się w takich spółkach.
Przypadek, a może nie. Może ma być dobry PR, żeby smrodu nie było w czasie kampanii wyborczej. To tylko takie moje rozmyślania, ale obserwujmy wyniki kolejnych kwartałów. Wcale mnie nie zdziwi jak za kolejny okres, czyli po wyborach wróci stara nędza. Ja tam temu facetowi nie wierzę już za grosz.