• KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~kuba [94.254.193.*]
    ŁAPKA W GÓRĘ HEJ HEJ HEJ
    JAK UZBIERAMY PONAD 100 TO PANDORA TUORA ZOSTANIE USUNIĘTA NA ZAWSZEZ TEGO FORUM PRZEZ ADMINA!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.8.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.8.84.*]
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~zibivip [31.172.188.*]
    Kubuś od wtorku do szkoły idziesz szykuj książki.
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~Pandora [78.8.84.*]
    Zibivip, olej to

im bardziej twoje działania nie mają wpływu na zachowanie drugiej osoby, tym większą przydaje jej się moc

pamiętasz taką nieopierzoną Pandorę z początków, nawet nie wiedziałam o co z tym korkiem chodzi, a dziś Pandora ma tak wielki wpływ na sprawy świata, taki że moderator musi usuwać jej wpisy a jakiś zaangażowany uczestnik krucjaty zrywa lud przy akompaniamencie Etiudy rewolucyjnej

dojrzałam do myśli że straciłam kasę, to nie jest miła myśl bo zamyka milion drobnych radości, które mogła mi przynieść, nie wyjadę na wakacje, nie wyślę córki na kurs języka do Niemiec, nie kupię sobie drugiej czerwonej sukienki, udało mi się sprzedać dwa obrazy, może uda się sprzedać jeszcze z jeden, załatałam dziury i powróciłam do jako takiej płynności finansowej, żyłka hazardzisty pcha mnie w inne spółki, ale mam nadzieje, że zdrowy rozsądek przeważy

oglądałam fora innych spółek, ale nigdzie nie było tak miło jak tutaj, więc czas tu spędzony nie jest dla mnie stracony

nie ma znaczenia kto wygra ten konflikt i w sumie mnie już to nie interesuje, ważni są zwykli ludzie, bo to ich myśli i uczucia są autentyczne, a nie fałszywe obietnice tych, którzy chcą zarobić, zobacz, nawet Zenek był dziś dla mnie miły
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~kuba [89.66.166.*]
    Odejdź tomek.
    dość już ludziom krzywdy narobiłeś
    odejdź!
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~akc [188.146.1.*]
    Ja też go nie lubię. Jego postów mam już dość.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.116.31.*]
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~xxx [5.60.130.*]
    gdyby nie miała chłopa i nie mieszkała w Warszawie to już bym się do Niej dobierał ;) a ty dziecko cnotę już straciłeś czy licytujesz ?
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~brrrrr [31.61.136.*]
    widziałem ją, stare próchno, nic ciekawego....
    pandora przeszkadza, bo fundusze mają problem z podjęciem decyzji i testują rynek, a rynek zrobił się ostrożny
    Zibivip ten Twój Ursus to jeszcze warto teraz kupić? czy odczekać chwilę?, przyglądałam mu się uważnie ale zabrakło mi zdecydowania, a szkoda
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~zibivip [5.60.91.*]
    Pandora ja go mam i ciągle dobierałem na spadkach.Dzisiaj piękne obroty bo super kontrakt podpisali .Spółka się rozwija i ma perspektywy poczytaj o niej bo jeszcze parę kontraktów przed nią i w poniedziałek maja być dobre wyniki kwartalne tak przynajmniej wypowiadał się prezes.Ale ja do tych wszystkich prezesów już mam ograniczone zaufanie( hehe przykład mamy tutaj na Orphhe).Przy dobrych wiatrach może 4 zł być.Ale mną się nie sugeruj bo ja mam tak jak chyba i Ty żyłkę hazardzisty.Pozdrawiam.
    Dnia 2015-08-27 o godz. 18:49 ~zibivip napisał(a):
    > Pandora ja go mam i ciągle dobierałem na spadkach.Dzisiaj piękne obroty bo super kontrakt podpisali .Spółka się rozwija i ma perspektywy poczytaj o niej bo jeszcze parę kontraktów przed nią i w poniedziałek maja być dobre wyniki kwartalne tak przynajmniej wypowiadał się prezes.Ale ja do tych wszystkich prezesów już mam ograniczone zaufanie( hehe przykład mamy tutaj na Orphhe).Przy dobrych wiatrach może 4 zł być.Ale mną się nie sugeruj bo ja mam tak jak chyba i Ty żyłkę hazardzisty.Pozdrawiam.

to może jutro pod koniec dnia kupię, chyba że znowu mocno pójdzie do góry to poczekam na jakąś korektę

przypuszczam, że mną kieruje teraz silniejsze uczucie, chęć odwetu, oczywiście na sobie samej i na swojej własnej głupocie, wkurzyłam się, przy kursie 85 gr straciłam jakieś 40 tys a w akcjach mam do stracenia ponad drugie tyle, niby taka mądra a taka głupia jestem, dziś kupiłam fly.pl, ta spółka mi się naprawdę podoba, muszę się tylko wczuć w estetykę tego kto maluje wykres,

Wit mi trochę pomaga, gość jest naprawdę dobry, może kiedyś się nauczę robić to tak jak on

Zibivip Ursus i coś jeszcze???
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: artolini [217.170.162.*]
    Witaj, jak dla Ciebie mam propozycję zakupu Protektora (po pierwsze z uwagi na osobę prezesa...., po drugie na jego potrzebę sprzedania czegoś co może odkupił by prezes CRM ;-) . Poza tym Herkules, Grodno, Eurocent. Każda z tych firm ma coś innego do zaoferowania a że jesteś kobietą wymagającą lubiącą czasem iść pod prąd o zacięciu hazardzisty to jest szansa, że któraś z tych firm Cię zainteresuje.
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~JB [89.228.152.*]
    Dnia 2015-08-27 o godz. 21:01 artolini napisał(a):
    > Witaj, jak dla Ciebie mam propozycję zakupu Protektora (po pierwsze z uwagi na osobę prezesa...., po drugie na jego potrzebę sprzedania czegoś co może odkupił by prezes CRM ;-) . Poza tym Herkules, Grodno, Eurocent. Każda z tych firm ma coś innego do zaoferowania a że jesteś kobietą wymagającą lubiącą czasem iść pod prąd o zacięciu hazardzisty to jest szansa, że któraś z tych firm Cię zainteresuje.

w co chcesz dziewczynę wpakować w następne problemy...jak masz te spółki to trzymaj je przy talarach i czekaj na jakikolwiek zyska nie rekomenduj dziwolągów ...
    Co za ironia pisać o dziwolągach na forum najbardziej kuriozalnego układu wzajemnych relacji, jakie udało się tym dwóm spółką stworzyć.
    Pandora jest osobą inteligentną, która wie co pisze a nie koniecznie bezmyślnie robi to co ktoś jej napisze. Dodatkowo lubi (chyba) zabawę słowem i emocjami prowokując do wzajemnych interakcji. Myślę, że poradziłaby sobie z moją wypowiedzią, o czym doskonale wiesz (cytat z Ciebie „…Wiem, że Pandora posiada tak bogaty zasób słów, że nie potrzebuje obrońcy, mojej obrony…”).
    Dlatego nie liczyłem, że kupi te firmy, ale że będzie miała okazję wyrwać się z tego forum.
    A tak przy okazji, co Ty byś jej polecił za firmę? – bo łatwo jest być przeciwko czemuś gorzej być za czymś.
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~brrrrr [31.61.136.*]
    Pandoro, jasne bież Ursusa - to świetna inwestycja. Najlepiej za kolejny kredyt.
    Ursus działa na bardzo stabilnym rynku w Etiopii. Etiopia to kraj bardzo cywilizowany i nie ma żadnego zagrożenia że może tam dojść jak w innych krajach afrykańskich do jakichś zamieszek, które mogłyby chwilowo osłabić kurs tej świetnej spółki. Ursus ponadto nie ma żadnego zadłużenia, fundamentalnie SUPER. Technicznie również. Dzisiaj zrobił lukę, a w jego przypadku luki nigdy nie są zamykane, więc nie może już niżej spaść.

a że tak się zapytam co to jest "luka"? tylko proszę jak do blondynki
    Jeszcze 30 łapek w górę i Cie nie ma Tomek!
    Precz stąd za to co ludziom zrobiłeś!
    TUORA Pandora pakuje walizki i chce uciec!

Ale to jego pasywne podrygi na wolności bo zadarł z ludźmi którzy mu nigdy nie wybacza!
    mam pomysł głosujmy akcjami, będzie szybciej, byle by na dobre walne się załapać
    TOMEK TY JUŻ NAWET AKCJI NIE MASZ
    TY TYLKO BRUŹDZISZ LUDZIOM KTÓRZY CI TO ZAPAMIĘTAJĄ
    ODDASZ WSZYSTKO CO DO OSTATNIEGO GROSZA !!!!
    DOM TEŻ !
    WIESZ O CZYM MOWIE TOMEK
    Dnia 2015-08-27 o godz. 21:01 artolini napisał(a):
    > Witaj, jak dla Ciebie mam propozycję zakupu Protektora (po pierwsze z uwagi na osobę prezesa...., po drugie na jego potrzebę sprzedania czegoś co może odkupił by prezes CRM ;-) . Poza tym Herkules, Grodno, Eurocent. Każda z tych firm ma coś innego do zaoferowania a że jesteś kobietą wymagającą lubiącą czasem iść pod prąd o zacięciu hazardzisty to jest szansa, że któraś z tych firm Cię zainteresuje.

Artolini
    bardzo Ci dziękuję, kiedyś oglądałam Grodno i żałuje że się nie zdecydowałam, i zostałam przy ORP, znajdę Cię na tamtych forach? jutro obejrzę je dokładniej
    Grodno to już sama sobie odpowiedziałaś. Dodatkowo: jest dywidenda i plan przejścia na główny.
    Eurocent, problem z płynnością.
    Herkules. Dywidenda i przejęcie.
    Protektor no cóż Pan prezes Piotr Skrzyński będzie za chwilę musiał pozbyć się hali (jeżeli widział jaki biznes robi się na sprzedaży nieruchomości w wydaniu TT to kto wie…;-)    
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: pandora [83.28.159.*]
    Dnia 2015-08-28 o godz. 06:23 artolini napisał(a):
    > Grodno to już sama sobie odpowiedziałaś. Dodatkowo: jest dywidenda i plan przejścia na główny.
    > Eurocent, problem z płynnością.
    > Herkules. Dywidenda i przejęcie.
    > Protektor no cóż Pan prezes Piotr Skrzyński będzie za chwilę musiał pozbyć się hali (jeżeli widział jaki biznes robi się na sprzedaży nieruchomości w wydaniu TT to kto wie…;-)    

Artolini na Fly.pl byłeś boski, wielkie dzięki :)
    Kubuś, żeby coś oddać to trzeba coś mieć, chyba nie sądzisz, że cwaniak takiej klasy nie wie jak mieć i nie mieć jednocześnie, po za tym to już chyba kiedyś ćwiczyli, więc mają doświadczenie

oby tylko ekipa nie pomyliła budynków, ten napad na bank w Łomiankach to też robota Boksera???
    NIE PRZESTAWAĆ!
    JAK BĘDZIE 200 TO KUKŁA TUORY PANDORA SAMA ODEJDZIE!
    ZROZUMIE ZE SPRZEDANIE SIĘ TOMKOWI TO BYŁA ZLA DECYZJA! PRECZ Z TUORA PANDORA !!!! PRECZ!

Kuba, mam do Ciebie prośbę, powiedz w których spółkach siedzi Super Łoś, będę te spółeczki omijać szerokim łukiem
    Zibivip

nie załapałam się na Ursus, najwidoczniej ta "luka" została wypełniona

jak zrobi się jakaś fajna korekta to dawaj znać, może wtedy się załapie :)
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~kuba [94.254.193.*]
    Bye bye z tego forum
    Dość kłamstw!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.6.211.*]
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~kc [188.33.42.*]
    napiszcie kiedy bedzie wznowiony handel akcjami.
    Odejdź TUORA! Nie widzisz ze zostajesz przeswietlony???? Skończysz w więzieniu!
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~Preve [188.33.197.*]
    A kto to jest Pandora? To jakiś żul piszący prostackie posty za tanie wino sponsorowany przez rudzielców? :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.205.179.*]
  • Re: zgodność wpisów z regulaminem Autor: ~księgowy [195.116.31.*]
    prośba do moderatora o usuwanie obraźliwych wpisów dotyczących uczestnika forum Pandory

ewidentnie moderator zachowuje na tym forum stronniczość i pozwala na szykanowanie jednej osoby, a usuwa jej odpowiedzi na obraźliwe wpisy

już utworzenie wątku o takiej nazwie wydaje się niedopuszczalne w świetle regulaminu

może by choć moderator zachowałby standardy skoro niektórzy uczestnicy forum nie potrafią
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~becher [178.37.210.*]
    Kogo tu obchodzi regulamin....... Najgorsze w tym, że regulamin wisi temu, kto
    tu za jakiś porządek odpowiada. I za sprawiedliwość........Nigdy nie pojmę tego, dlaczego
    spokojne, uczciwe i inteligentne posty są usuwane a wpuszcza się chamskie, brutalne
    i po prostu głupie......Tak rodzą się antagonizmy, walka wre, dokopać komuś to cel nadrzędny.
    Pandora nadszarpnięta - jakkby za wiedzą i przyzwoleniem. Gdzie tu normalność, porządek
    i sprawiedliwość?

Eeeeeeeeeeeeeeeeeee, zbrzydło mi to Orphee, jaki pan, taki kram.
    PANDORA TUORA otwartym tekstemn chwaliła TUORE który nas wszystkich przerobił na olbrzymią kasę !!!!

NIE MA LITOŚCI DLA TAKICH ZACHOWAŃ !!!!

Dużo wskazuje na to że to szpieg TUORY - nie ma litości !

Ktoś kto nawołuje na spadki i cieszy się że kurs dołuje - NIE MA TUTAJ MIEJSCA !!!!!

TO NIE ZABAWA TYLKO WALKA O PIENIĄDZE !!!!

ponad 200 osób podpisało się pod tym że nie chce takich forumowiczów jak pandora tuora !

niedługo będzie pół tysiąca !!!

APELUJĘ DO ADMINA O USUNIĘCIE TEGO UŻYTKOWNIKA I SPRAWDZENIE CZY PRZYPADKIEM NIE JEST SPOKREWNIONY Z TUORĄ !!!!!

PRECZ

500 łapek w górę !!!! hop hop hop !
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~Banan [93.105.181.*]
    ale jaja - Longterm robi raporty NewConnect!

https://www.longterm.pl/Newconnect-Nie-Taki-Straszny-Jak-Go-Maluja.html
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~becher [159.205.104.*]
    Do "kuba".
    Słuchaj mścicielu uważnie. Jak słyszę nazwisko Tuora, to bierze mnie na wymioty.
    Mam go dość, powyżej dziurek od nosa. Przez niego straciłem sporo kasy - na pewno
    więcej od Ciebie - może nie nominalnie, tego nie wiem, ale na pewno procentowo.
    I rozumiem złość takich jak ja. Ale nigdy nie zrozumiem Twojej brutalności, niegrzeczności
    - taktu wobec kobiety. Bluzgasz jakbyś przed chwilą wstał, zataczając się, znad rynsztoka......

Tuora to miernota, wręcz dno. Ale co mam sądzić o nowych - o Płocicy, o Łapińskim
    skoro moja strata znacznie się powiększyła już za ich kadencji. Przecież oni rządzą od
    półtora roku! Są tylko dwa wytłumaczenia: albo żle się zabrali do oczyszczenia Orphee
    albo nie chcieli lub nie umieli dogadać się z TT. I Orphee dołowało jakby za ich
    akceptacją........I straszą nas wycofywaniem spółki z giełdy.

Wisi mi to czy Pandora to osoba spokrewniona z TT - tego nie wiem i nie chcę wiedzieć.
    Ale jak porównuję to co wypisujesz Ty i ona to zdecydowanie jestem za nią bo wykazuje się
    większym taktem i większą kulturą. Nawet jakby większym rozumem........

I co byś już nie napisał, to nie wejdę z Tobą w polemiką bo dość mam tych bitew na forum
    które przeznaczone jest do wymiany poglądów o spółce, o jej zarządzie - a nie personalnie
    o forumowiczach. Jasne?
  • Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ? Autor: ~księgowy [195.116.31.*]
    Szkoda słów na dyskutowanie z "KUBĄ", to nie jest żaden akcjonariusz Orphee, na forum pojawił się już po zawieszeniu notowań, a jedyne co napisał to obraźliwe słowa pod względem Pandory. To nie jest ktoś kto ma akcje, to jest ktoś, kogo celem jest wprowadzenie cenzury i sianie propagandy, poprzez zastraszenie.

Wszystkich drobnych akcjonariuszy Orphee było około 200 przy skupie. Widziałbyś o tym KUBA jak byłbyś akcjonariuszem spółki. Możesz sobie klikać ile chcesz , dojdź do tysiąca. To nie zmienia tego co myślą ci, co na akcjach przez ostatni rok stracili.

skończysz w więzieniu tomek, nie uciekniesz, nie spieniężysz wszystkiego
    obiecuje!
[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.