Zibivip, olej to
im bardziej twoje działania nie mają wpływu na zachowanie drugiej osoby, tym większą przydaje jej się moc
pamiętasz taką nieopierzoną Pandorę z początków, nawet nie wiedziałam o co z tym korkiem chodzi, a dziś Pandora ma tak wielki wpływ na sprawy świata, taki że moderator musi usuwać jej wpisy a jakiś zaangażowany uczestnik krucjaty zrywa lud przy akompaniamencie Etiudy rewolucyjnej
dojrzałam do myśli że straciłam kasę, to nie jest miła myśl bo zamyka milion drobnych radości, które mogła mi przynieść, nie wyjadę na wakacje, nie wyślę córki na kurs języka do Niemiec, nie kupię sobie drugiej czerwonej sukienki, udało mi się sprzedać dwa obrazy, może uda się sprzedać jeszcze z jeden, załatałam dziury i powróciłam do jako takiej płynności finansowej, żyłka hazardzisty pcha mnie w inne spółki, ale mam nadzieje, że zdrowy rozsądek przeważy
oglądałam fora innych spółek, ale nigdzie nie było tak miło jak tutaj, więc czas tu spędzony nie jest dla mnie stracony
nie ma znaczenia kto wygra ten konflikt i w sumie mnie już to nie interesuje, ważni są zwykli ludzie, bo to ich myśli i uczucia są autentyczne, a nie fałszywe obietnice tych, którzy chcą zarobić, zobacz, nawet Zenek był dziś dla mnie miły