Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,85 zł , zmiana od tamtej pory: -41,18%

Re: KTO NIE LUBI PANDORY TUORY ?

Do "kuba".
Słuchaj mścicielu uważnie. Jak słyszę nazwisko Tuora, to bierze mnie na wymioty.
Mam go dość, powyżej dziurek od nosa. Przez niego straciłem sporo kasy - na pewno
więcej od Ciebie - może nie nominalnie, tego nie wiem, ale na pewno procentowo.
I rozumiem złość takich jak ja. Ale nigdy nie zrozumiem Twojej brutalności, niegrzeczności
- taktu wobec kobiety. Bluzgasz jakbyś przed chwilą wstał, zataczając się, znad rynsztoka......

Tuora to miernota, wręcz dno. Ale co mam sądzić o nowych - o Płocicy, o Łapińskim
skoro moja strata znacznie się powiększyła już za ich kadencji. Przecież oni rządzą od
półtora roku! Są tylko dwa wytłumaczenia: albo żle się zabrali do oczyszczenia Orphee
albo nie chcieli lub nie umieli dogadać się z TT. I Orphee dołowało jakby za ich
akceptacją........I straszą nas wycofywaniem spółki z giełdy.

Wisi mi to czy Pandora to osoba spokrewniona z TT - tego nie wiem i nie chcę wiedzieć.
Ale jak porównuję to co wypisujesz Ty i ona to zdecydowanie jestem za nią bo wykazuje się
większym taktem i większą kulturą. Nawet jakby większym rozumem........

I co byś już nie napisał, to nie wejdę z Tobą w polemiką bo dość mam tych bitew na forum
które przeznaczone jest do wymiany poglądów o spółce, o jej zarządzie - a nie personalnie
o forumowiczach. Jasne?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.