Wykluczyc z obrotu GIEŁDOWEGO -to nie znaczy bezwartościowe akcje .KW kupila DSS ZA 31 LN wszystkie akcje warte niecale 2 mln oczywiście na razie i poza rynkiem będą .
KW - chodzi Ci o Kompanie Węglową? to niestety muszę rozczarować, majątek po DSS kupiła Kompania Górnicza, DSSu nie ma został zlikwidowany a majątek sprzedany na spłatę zobowiązań :)
Jak DSS niee ma?przecież KG jasno powiedziała ze dzialalnosc kupuonej firmy będzie kontynuowana ,oczywiście DSS po wykluczeniu akcji z obrotu będzie spolka prywatną i akcje będą prywatne nie publiczne.
Jak DSS niee ma?przecież KG jasno powiedziała ze dzialalnosc kupuonej firmy będzie kontynuowana ,oczywiście DSS po wykluczeniu akcji z obrotu będzie spolka prywatną i akcje będą prywatne nie publiczne.
Tak wlasnie w Polsce okrada się Polakow ,sprzedaje po 20 zł za akcje później kłopoty sfingowane zanizenie akcji ogłoszenie upadlosci i odkup przedsiębiorstwa za pare zł przez podstawiona firme lub inny podmiot -Elektrim Gant itp. DSS nie miało prawa tak skonczyc DUDA POMOC pomoze i pozamyka tych wszystkich oszostow tym razem się im nie uda.
Dnia 2015-08-26 o godz. 08:50 ~Prezio napisał(a): > Wykluczyc z obrotu GIEŁDOWEGO -to nie znaczy bezwartościowe akcje .KW kupila DSS ZA 31 LN wszystkie akcje warte niecale 2 mln oczywiście na razie i poza rynkiem będą . ===================================================== Popełniasz kardynalny błąd !!!
Nikt nie kupił DSS.Bo kupić spółkę akcyjną oznacza kupić wszystkie jej akcje. A KG nie kupiła ani jednej. Zakupiono jedynie odebrany DSS przez syndyka majątek. Były majątek DSS. I to w całości. DSS pozostała bez majątku.
To tak jakby tobie komornik zabrał cały majątek, mieszkanie, auto, ciuchy itd. i sprzedał , a ciebie w gatkach i skarpetkach zostawił na ulicy. Tak teraz jest z DSS.
Pomyśl nim coś tak durnego napiszesz. I nie KW ale KG. Kompania Górnicza a nie Kompania Węglowa.
Ciekawi mnie dlaczego nie ma tu paniki jak na innych autsajderach. 60 tyś. wolumenu na dwa dni przed wykluczeniem z GPW to trochę mało? Kupujących też mało.
Czyżby lepiej zostać z akcjami niż odzyskać cokolwiek i zrobić odpis straty do US? Ktoś wie więcej niż niż ulica lub ulica nie ma już akcji?
kidys bylem nieszczesliwym posiadaczem akcji PKBEKXU kupionych po 5 gr tydzien przed wycofaniem z gpw no tylko 5tys szt a wiec pogodzilem sie ze strata , po jakis 2 latach zadwonil do mnie jakis gosci z oferta odkupienia po 50gr plus zaplaci podatek juz sie mialem zgodZic gdy w skrzynce pocztowej pojawil sie list z podobna oferta to mnie zastanowilo i powstrzymalo ze sprzedarza . popatrzcie po jakiej cenie powrócil na gpw teraz to sprzedalem skarb co byl smieciem .....10% nadzieji ze na dss moze sie sytuacja powtózyc mam taka nadzieje i kupilem sobie 1100szt