• SkyFX opinie Autor: ~maciej [31.179.129.*]
    witam,
    Interesuje mnie oferta skyfx poniewaz z tego co wiem to cyklicznie organizuja oferty debiutow spolek z Nyse. czy ktos juz krozystal z ich uslug i moze sie pdozielic opinia?
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Rafał [78.11.146.*]
    czesc, to prawda. ostatnio oferowali chocby Paypal a wczesniej Alibabe.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Krystian [89.67.18.*]
    Cos wiecej mozesz powiedziec jak to dziala, oplaty itd? Rozumiem, ze normalnie przez nich zlecenie skladam ze na debiucie chce iles tam akcji kupic?
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Pawel [31.179.129.*]
    W dniu debiutu udostepniaja CFD na akcje danej spolki i moze kupowac. Dzwignia zazwyczaj jest chyba 1:10. Wczesniej mozesz wszystko sie dowiedziec od obslugi skyfx.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~majdan [78.11.146.*]
    no wlasnie widze na ich platformie ze maja takie spoleczki jak Alibabab, GoPro czy Paypal. No bardzo ladnie, szczegolnie ze to na MT4
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Krystian [89.67.18.*]
    Ok, powoli zaczynam rozumiec. W momencie debiutu spolka pojawia sie na MT4 jako CFD. Wowczas moge kupic lub sprzedac jej akcje wykorzustyjac jakas dzwignie - zgadza sie?

Jezeli tak to szczerze przyznam ze oferta SkyFX tak na prawde bardzo przydatna do wlasnie inwestycji w spolki z calego swiata a nie na naszym lokalnym podworku a to juz duzy krok do przodu.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~tasman2 [78.11.146.*]
    Tak, na CFD zazwyczaj masz dzwignie 1:30. Oczywiscie pamietaj ,ze dziala to w dwie strony ;)
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Kurik [94.254.133.*]
    Przy tych spolkach z debiutu w SkyFX chyba jest dzwignia 1/10. Kolega ma u nich rachunek to moge podpytac dokladnie. A wiecie teraz na kogo z debiutow warto zwrocic szczegolna uwage?
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~krzysztof_bialystok [188.146.191.*]
    witam, w skyfx mam rachunek od stycznia tego roku. samodzielnei gram na GPW i podjaalem decyzje ze warto rozszerzyc dzialanie na zagraniczne spółki. w skyfx najwazniejsze jest dla mnie obsluga bo jak na gpw sam zbieram informacje tak o giełdach z USA nie mam wiedzy. Z pomocą doradcy stale inwestuje na roznych spółkach, często na debiutach a na pozostałych trzymamy pozycje max 4-6 tygodni. narazie wychodzi około 15% miesiecznie a wplacilem 10 tys dolarow wiec w miare ok. 

w tym roku ma debiutowac m.in ferrari
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Forester1123 [31.61.139.*]
    Też mam u nich konto. Skusiła mnie oferta i indywidualny doradca. Niedługo mam zamiar inwestować na debiutach. Ogólnie na razie jestem zadowolony, szczególnie z supportu.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Arni234 [37.47.42.*]
    Z tego co wyczytałem ten broker jest dość wysoko w rankingu jeżeli chodzi o obsługę klientów. Inwestował ktoś z Was już na jakimś debiucie?
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Bart [37.47.38.*]
    Broker wedlug mnie jeden z lepszych, gram u nich, staram się sledzic rynek. Czasem zdarzy sie, ze doradca da zla rekomendacje i bedzie strata, ale mimo wszystko dbaja o mnie. Zaczalem i nich inwestowac po telefonie od jednego z przedstawicieli przy okazji debiutu alibaby, balem sie ze bedzie lipa, ale postanowilem zaryzykowac i zrobilem depozyt. No i pierwszego dnia zarobilem 38%, bylem az w szoku, bo mowili mi ze zarobie ok 20%, pozniej zagralem debiut Virgin i tam bylo 30% zysku. Pozniej proponowali mi Etsy, ale postanowilem ich nie grac, a mieli az 100% zysku okolo z tego co pamietam 1 dnia... Teraz rozmyslam o Ferrari, wczesniej ma wejsc spotify i tez mam takie watpliwosci jak przy Etsy ale chyba sie zdecyduje. Ogolnie duzo zawdzieczam temu brokerowi dlatego wszedzie ich rekomenduje, wiec jezeli ktos by chcial wyciag z konta na skyfx i potwierdzenia zyskow niech sie odezwie na mojego emaila bart077@o2.pl, w tytule wpisujcie skyfx zebym nikogo nie przeoczyl, bo mam bardzo zasmieconą skrzynke
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~DN [81.219.39.*]
    Ja ostrzegam kazdego przed nimi. Czytałam wcześniej opinie negatywne i nie wzięłam ich do serca. Przez nich straciłam mnóstwo pieniędzy. Jak teraz chciałam się zalogować na konto, by odzyskać resztę to okazuje się, że nie odnaleziono mojego konta... Ja mam inne pytanie, czy jest szansa na odzyskanie tych pieniędzy?
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~323 [89.73.120.*]
    Witam.
    Proszę Pana oraz inne oszukane osoby o kontakt na 323fin@gmail.com.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~niezadowolony [91.123.176.*]
    Odradzam współpracę z tą firmą. Bardzo nieprofesjonalni i za wszelką cenę starają się naciągnąć na współpracę. Jak się nie uda to stosują psychologiczne zagrywki żeby zmienić zdanie.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Bylypracownik [46.113.177.*]
    UWAGAAAA debiut snapchata? kazali mi to sprzedawac chociaz nie bylo zadnego prospektu!!! mowili zeby naciagac ludzi, zeby zdeponowali srodki a my dostaniemy prowizje, a potem otwierali z klientami inne pozycje!!!!!! tak naprawde nie istnieje cos takiego jak debiut. cos na platformie sie po prostu pojawia, i nie trzeba rezerwowac zadnego specjalnego pakietu to wszystko kit, ktory kazali mi robic!!! to sie po prostu pojawia jak kazdy inny debiut, zadnego square nie sprzedawalismy po prostu wyszedl debiut to gadalismy klientom, ze niby to udostepnialismy zeby wmawiac im ze warto inwestowac, pierdzielenie kocopolow, snapchata kazali sprzedawac mimo ze nie bylo nic o tym, i sami dodawali na necie sponsorowane artykuly!!! kazali nam po prostu oszukiwac zeby klient zrobil depozyt jakiejs kasy i tyle, a potem topil pieniadze. wymyslane fuzje, wymyslane dbeiuty, ferrari debiutowalo ale nic sie nie przygotwalismy do tego po prostu pojawilo sie na platformie, i zadnych pakietow wielkich kontraktow na akcje nie bylo, mozna bylo sobie kupic te kontrakty i tyle, i 90% debiutow bylo stratne a kazali nam wmawiac i manipulowac na wykresie ze byly na plus!!!!!!!!!!! pozdrawiam !!!
    ps.
    i to zadni indywidaulni doradcy, chca od was jeszcze wiecej hajsu i doplat, opieraja sie na internetowych opiniach i to samo mowia klientom, wiem bo sam to robilem, mimo ze siedzialem na sluchawce i to sprzedawalem, bo pozwolili mi pogadac sobie z klientem ktory mial depozyt na kilka kola zeby wycisnac z niego wiecej na rope bo niby bedzie odbijac hahaha
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Bylypracownik [46.113.177.*]
    przestrzegam was!! debiut snapchata? kazali mi to sprzedawac chociaz nie bylo zadnego prospektu!!! mowili zeby naciagac ludzi, zeby zdeponowali srodki a my dostaniemy prowizje, a potem otwierali z klientami inne pozycje!!!!!! tak naprawde nie istnieje cos takiego jak debiut. cos na platformie sie po prostu pojawia, i nie trzeba rezerwowac zadnego specjalnego pakietu to wszystko kit, ktory kazali mi robic!!! to sie po prostu pojawia jak kazdy inny debiut, zadnego square nie sprzedawalismy po prostu wyszedl debiut to gadalismy klientom, ze niby to udostepnialismy zeby wmawiac im ze warto inwestowac, pierdzielenie kocopolow, snapchata kazali sprzedawac mimo ze nie bylo nic o tym, i sami dodawali na necie sponsorowane artykuly!!! kazali nam po prostu oszukiwac zeby klient zrobil depozyt jakiejs kasy i tyle, a potem topil pieniadze. wymyslane fuzje, wymyslane dbeiuty, ferrari debiutowalo ale nic sie nie przygotwalismy do tego po prostu pojawilo sie na platformie, i zadnych pakietow wielkich kontraktow na akcje nie bylo, mozna bylo sobie kupic te kontrakty i tyle, i 90% debiutow bylo stratne a kazali nam wmawiac i manipulowac na wykresie ze byly na plus!!!!!!!!!!! pozdrawiam !!!
    ps.
    i to zadni indywidaulni doradcy, chca od was jeszcze wiecej hajsu i doplat, opieraja sie na internetowych opiniach i to samo mowia klientom, wiem bo sam to robilem, mimo ze siedzialem na sluchawce i to sprzedawalem, bo pozwolili mi pogadac sobie z klientem ktory mial depozyt na kilka kola zeby wycisnac z niego wiecej na rope bo niby bedzie odbijac hahaha
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Wojtek_Szanis [94.254.145.*]
    Sporo bylo juz debiutow. Go Pro tez byl u nich. Z tego co wiem to ferrari chyba ma byc i na to sie mocno bede szykowal.
  • Re: SkyFX opinie Autor: orion2244 [85.222.21.*]
    ods
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Radek [164.126.88.*]
    Witam, mam na imię Radek. Zainwestowałem 10 tyś. dolarów. Na początku było ok. udało się zarobić 9 tyś, ale potem broker zagrał za 17 tyś i stracił to. Mimo, że nie zgadzałem się i na duże ryzyko i byłem utwierdzany że nie stracę więcej niż ustalę, traciłem więcej. Broker już nie odbudował włożonego wkładu mimo że miał rekomendację dla mnie. Ostatecznie wypłaciłem 688 dolarów z 10 tysi. Nie polecam, czuję że zostałem świadomie oszukany. Nie wchodźcie w to
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Inwestorek83 [37.47.40.*]
    Dziwna sprawa, ja u nich jestem od kilku miesięcy i nigdy czegoś podobnego nie widziałem. Inwestuje i na parach walutowych i na debiutach spółek i nigdy żadnych problemów.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~radek [94.254.193.*]
    Niestety wszystko stracilem. Robilem to co zalecal broker.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~ByłyPracownik [37.47.33.*]
    Witam
    Jestem byłym pracownikiem XM.
    WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE O SKYFX CZY INNYCH UCZCIWYCH BROKERACH TO BUJDA! ODSZEDLEM Z XM PONIEWAZ W FIRMIE PANOWALA ATMOSFERA NIENAWISCI I PRESJI NA WYNIKI. KAZALI NAM OCZERNIAC TAKICH BROKEROW JAK SKYFX PONIEWAZ SA TAK NAPRAWDE JEDYNYMI WARTYMI UWAGI. NAMAWIANO NAS DO KOMENTOWANIA FORÓW POD PRETEKSTEM "KAZDY TAK ROBI, JEZELI NIE MY TO KONKURENCJA ZROBI TO NAM" AKTUALNIE PRACUJE W JEDNYM Z BROKEROW KTORZY BYLI W TEN SPOSOB OCZERNIANI, LUDZIE SA LEPSI, NIE MA PRESJI, A KAZDY MI POMAGA. W DODATKU OFERTA JEST O WIELE CIEKAWSZA I ZAROBKI LEPSZE. NAJLEPSZE JEST TO ZE PRACUJE W FIRMIE KTORA KIEDYS SAM OCZERNIALEM (PRANIE MOZGU) I PRZEZ WLASNE KOMENTARZE TRACE NIEZNAJACYCH SIE DO KONCA KLIENTOW
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~KJ [194.126.238.*]
    cześć, odezwij się proszę, może coś wspólnie odzyskamy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [164.126.237.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Bogus81 [37.47.45.*]
    Jestem u tego brokera już kilka miesięcy i żadnych problemów, żadnych nieczystych zagrywek. Radek, żeby bawić się w forex może wypada coś wcześniej poczytać. Nikt za Ciebie nie będzie inwestował Twojej kasy.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Gerorge82 [37.47.47.*]
    Ostatnio mialem telefon od przedstawiciela tej firmy. Ich oferta wygląda bardzo interesująco. Szczegolnie ciekawą opcją jest indywidualny doradca i możliwość uczestniczenia w debiutach znanych firm. W tym roku ma być Ferrari
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Krzyś [5.254.65.*]
    Troche u nich grałem :P Dwojako jeśli chodzi o wynik ale wynikało to z mojego braku wiedzy. Zazwyczaj chciałem sam coś skubnąć ponieważ doradca miał tyle do przekazania, że ciężko było to pojąć... Tak czy owak w porównaniu z XM czy XTB wypadają zdecydowanie na + . ( Działam od 2 lat na forex stąd tylko 3 brokerów bliżej mi znanych :) ).
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~BylyPracownik [37.47.33.*]
    Witam
    Jestem byłym pracownikiem XM.
    WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE O SKYFX CZY INNYCH UCZCIWYCH BROKERACH TO BUJDA! ODSZEDLEM Z XM PONIEWAZ W FIRMIE PANOWALA ATMOSFERA NIENAWISCI I PRESJI NA WYNIKI. KAZALI NAM OCZERNIAC TAKICH BROKEROW JAK SKYFX PONIEWAZ SA TAK NAPRAWDE JEDYNYMI WARTYMI UWAGI. NAMAWIANO NAS DO KOMENTOWANIA FORÓW POD PRETEKSTEM "KAZDY TAK ROBI, JEZELI NIE MY TO KONKURENCJA ZROBI TO NAM" AKTUALNIE PRACUJE W JEDNYM Z BROKEROW KTORZY BYLI W TEN SPOSOB OCZERNIANI, LUDZIE SA LEPSI, NIE MA PRESJI, A KAZDY MI POMAGA. W DODATKU OFERTA JEST O WIELE CIEKAWSZA I ZAROBKI LEPSZE. NAJLEPSZE JEST TO ZE PRACUJE W FIRMIE KTORA KIEDYS SAM OCZERNIALEM (PRANIE MOZGU) I PRZEZ WLASNE KOMENTARZE TRACE NIEZNAJACYCH SIE DO KONCA KLIENTOW
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Marek [89.69.42.*]
    witam, ja dopiero bede inwestowal w skyfx ale moj kolega ich juz sprawdzil. gra na debiuty i trzyma akcje przez kilka tygodni - miesiecy. teraz czekam na potwierdzenie o debiucie snapchat
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Art [188.146.7.*]
    A znacie cfd1000 oni tez maja oko na debiut snapchat
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Darek [94.254.129.*]
    Inwestuje na tej platformie juz od kilku miesiecy, na start dostalem duzy bonus i wlasnie teraz szykuje sie na debiut snapchat, maja bardzo niske prowizje i odkad inwestuje udalo mi sie sporo z nimi zarobic. Polecam!
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~007waski [78.9.64.*]
    Uf dzieki. już mnie prawie mieli
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~wladek [37.47.38.*]
    ja u nich gram od roku, osobiscie sprawdzilem paru brokerow i tylko u nich zostalem na dluzej. Wiekszosc propozycji supportu jest trafiona, wiec na samym forexie i akcjach mozna fajnie zarobic ale glownie jestem u nich ze wzgledu na debiuty, biora te najciekawsze i najlepiej rokujace, w moim przypadku byly to spore zyski dotychczas i aktualnie nawet nie patrze na konkurencje nawet. polecam
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~mika [95.40.169.*]
    a które konto byście u nich polecili?

http://www.skyfx.com/account-table

dodam, że dopiero zaczynam przygode z forexem.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~mareksas [31.61.139.*]
    wiesz co, ja bym zaczal od najnizszego pulapu
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~mareksas [31.61.139.*]
    ucielo posta. Zaczalbym od najnizszego, zebym sprawdzic najpierw serwis. Akurat dla mnie 20.000 usd to duzo i tyle bym na raz nie wyslal do brokera, ktorego nie przetestowalem. Na razie pykam na demowce, zeby sprawdzic stabilnosc platformy i szybkosc realizacji zlecen, ale dla Ciebie jako nowicjusza to raczej nieistotne narazie.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~wladek [37.47.3.*]
    To zalezy jak chcesz grac, jaka masz strategie itd, ale najlepiej zaczac od minimalnego depozytu jezeli chodzi o forex jezeli jest sie nowicjuszem. Musisz nauczyc sie podejmować mądre decyzje i dopiero zaczac inwestowac wieksze kwoty. Nie polecam cwiczenia na demowkach bo to wg nie ma odniesienia do realnego rynku, tzn na demowce grasz bez emocji, nie boisz sie utraty kapitalu itd. Kolejna rzecza ktora ktos poruszyl jest sprawdzanie stabilnosci platformy na podstawie demowki. TO NIGDY NIE MA ODNIESIENIA DO REALNEGO KONTA. Nie mowie tutaj o skyfx bo im naprawde nie mozna nic zarzucic, a zlecenia otwieraja sie i zamykaja odrazu podczas żądania. Co innego na XM, gdzie demo mi smigalo super i mialem na niej spore stopy zwrotu, gra bez ryzyka, wiadomo, ale kiedy tylko przeszedlem na real konto server sie wieszal a pozycje zamykali mi jakis czas po zrobieniu zlecenia kiedy sytuacja byla dla mnie niekorzystna. Zysk zmienial sie w strate itd... Ewentualnie moge polecic jeszcze Plus500 bo na nich rowniez nie narzekalem ale ogolnie jakos skyfx najbardziej mi odpowiada i na te chwile jestem bardzo zadowolony z wspolpracy, do tego mam dobrego opiekuna, ktory rowniez pomaga mi generowac zyski. SkyFX albo Plus500, reszta brokerow na rynku jest gowno warta, a XM to najwieksza pomylka na jaka mozna trafic. Pozdrawiam
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~nowy [31.2.24.*]
    Dzięki z pomoc. Założyłem STP classic. Poinwestuje na razie mniejsze sumy. Na demie nie czułem tych emocji i w gre nie wchodziły nerwy kiedy tracilem kapitał. Zobaczę jak będę sobie radził z prawdziwą kasą.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Bartosa1 [31.179.129.*]
    ponoć już w październiku będzie debiut Ferrari -  http://www.skyfx.com/pl/articles/analysisFerrariIPO

• Re: SkyFX opinie Autor: ~Taylor [92.63.47.*]
    O dobry news. Ciekawe czy bedize jak z Porsche za 20% wzrostow na debiucie :) Rozumiem ze w SkyFX od samego poczatku bedzie mozna zawierac transakcje?
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Kwiek [37.47.39.*]
    Jak najbardziej od samego poczatku. Ja własnie ciulam kase na debiut ferrari. Ostatnio inwestowałem u nich w kontrakty na nasze polskie akcje - fajna sprawa, poza tym udostepniaja tez inne gieldy. Najwiecej z USA. generalnie jest z czego wybierac, aby inwestowac :)
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Digger [37.47.1.*]
    Chyba jako jeden z niewielu brokerów dają możliwość inwestycji w tyle instrumentów i jeszcze te debiuty spółek. Dzwonili do mnie ostatnio i trochę o nich poczytałem. Z tego co widzę opinie mają raczej pozytywne. Długo z nimi handlujecie?
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Gubik [94.254.198.*]
    Ja korzystalem i bylo wszystko ok. Teraz dzwonili do mnie za w pazdzierniku Ferrari u nich bedzie.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Otto [37.47.39.*]
    Ja mam u nich konto od paru miesiecy i na razie jest ok. Nie utrudniaja zycia jak inni brokerzy, a mialem juz do czynienia z kilkoma, ale nie bede tu wymienial. Maja duzo fajnych instrumentow do inwestycje, niektore ciezko ogarnac, ale zalezy jakie kto ma doswiadczenie.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Alan [37.47.15.*]
    Ostatnio właśnie natknąlem się na tego brokera. Oferta wygląda ciekawie. Szczególnie te inwestycje na debiutach spółek. Tam chyba można inwestować z dźwignią?
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Piotr [85.128.85.*]
    Dnia 2015-08-11 o godz. 09:28 ~maciej napisał(a):
    > witam,
    > Interesuje mnie oferta skyfx poniewaz z tego co wiem to cyklicznie organizuja oferty debiutow spolek z Nyse. czy ktos juz krozystal z ich uslug i moze sie pdozielic opinia?

Kolego, odradzam...

Planowałem z nimi zacząć swoją przygodę na giełdach i straciłem wszystko w tydzień - a miałem być "prowadzony za rękę" przez doradcę.
    Doradca - o imieniu Hubert - tak ułożył portfel, że rzekoma dywersyfikacja okazała się maksymalną wtopą i utratą 98% kapitału.

Oczywiście późniejsze próby dodzwonienia się, kończyły się fiskiem.

Absolutny dramat.

• Re: SkyFX opinie Autor: ~Bolesław [217.17.39.*]
    Ja z nimi mam same dobre doświadczenia, doradcy są naprawdę pomocni... Zarabiam z nimi na debiutach, a zysk zostawiam na koncie do obrotu i większość poleceń jest skuteczna. To jest giełda ludzie, opiekuni nie są alfą i omegą i mają prawo do błedu, ale nigdy nie uwierzę, że jeżeli miałeś odpowiednio zdywersyfikowany portfel to stracisz cały kapitał, wpis smierdzi mi konkurencyjną firmą. Pozdrawiam
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~Rekinek82 [5.172.235.*]

Ja handluje z nimi już chyba z rok i jestem zadowolony. Forex to raczej zabawa dla dużych chłopców. Doradcy dają tylko wytyczne, ale decyzje musisz podjąć sam. Nikt za Ciebie nie będzie handlował.
  • Re: SkyFX opinie Autor: ~boberek [77.255.249.*]
    debiut ferrari podobno 21 października. Wiadomo już czy na 100 % będzie tez w SKYFX?