Pomimo przeceny na naszym parkiecie wiele spółek znajduje się w trendzie wzrostowym. Duży kapitał cały czas wyszukuje aktywa, w które można zainwestować kasę . Nawet w warunkach bessy wielu fachowców zaleca wyszukowanie perełek inwestycyjnych a nie całkowite wycofanie się z rynku akcji. Budownictwo jest teraz w odwrocie i jest to branża, która zaczyna przynosić zyski. Ten miesiąc może być przełomowy dla Awbudu. Tutaj straciło wielu ale zyskają wybrańcy :) Chciałbym być jednym z nich :):):)
Wróciłem z urlopu i proszę widzę, że coś zaczyna się dziać, rosną obroty no i co najważniejsze kurs, przed wyjazdem ustawiłem się jeszcze na dokup i nie oddali, trza będzie zapłacić trochę drożej (w końcowym rozrachunku nie ma znaczenia). Pozdrawiam
Świetnie to ująłeś. Faktycznie za kilka lub kilkanaście miesięcy obecna cena akcji Awbudu może się wydawać nierealna i abstrakcyjna. Drobni inwestorzy natomiast będą zachodzić w głowę i patrzeć z niedowiarzaniem jak kurs idzie w górę. Bo oni, gdy było po 1,90 czy 2,10 przyglądali się tylko zamiast kupować. Teraz też pewnie bądą się dalej przyglądać i wietrzyć podstęp :) i czekać na wyrażny sygnał kupna. A ten sygnał kupna chyba niedługo nastąpi. Tylko wtedy TKO będzie wisiało bardzo długo :):):)
Jeśli wierzyć tej stronie: http://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/AWBUD to co oglądałeś w ubiegłym tygodniu (mi nie było dane, gdyż byłem skazany na tydzień sączenia drinków w basenie) dało już mocny zielony sygnał do tego aby następne wczasy kosztowały mnie 1000 akcji AWBUDU.
To widzę, że wypoczywaliśmy w tym samym czasie :) Tylko że ja wybieram opcję z Wi-Fi :) W takim razie życzę następnego wypoczynku za te 1000 akcji Awbudu :):)
Wszystko było, tylko postanowiłem, że wytrzymam, nie sprawdzę i zrobię sobie niespodziankę po powrocie do kraju. Mam też między innymi MOST WAWĘ i PŁOCK, które też aktywnie spędziły ostatni tydzień co dopełniło mojego szczęścia. POLIMEX jeszcze niech tylko ruszy i będzie całkiem miło.