• powolutku w do góry Autor: ~literat [89.229.69.*]
    Pomimo przeceny na naszym parkiecie wiele spółek znajduje się w trendzie wzrostowym. Duży kapitał cały czas wyszukuje aktywa, w które można zainwestować kasę . Nawet w warunkach bessy wielu fachowców zaleca wyszukowanie perełek inwestycyjnych a nie całkowite wycofanie się z rynku akcji. Budownictwo jest teraz w odwrocie i jest to branża, która zaczyna przynosić zyski. Ten miesiąc może być przełomowy dla Awbudu. Tutaj straciło wielu ale zyskają wybrańcy :) Chciałbym być jednym z nich :):):)
  • Re: powolutku w do góry Autor: ~gwizdek [31.1.226.*]
    Wróciłem z urlopu i proszę widzę, że coś zaczyna się dziać, rosną obroty no i co najważniejsze kurs, przed wyjazdem ustawiłem się jeszcze na dokup i nie oddali, trza będzie zapłacić trochę drożej (w końcowym rozrachunku nie ma znaczenia). Pozdrawiam
  • Re: powolutku w do góry Autor: ~literat [85.164.184.*]
    Świetnie to ująłeś. Faktycznie za kilka lub kilkanaście miesięcy obecna cena akcji Awbudu może się wydawać nierealna i abstrakcyjna. Drobni inwestorzy natomiast będą zachodzić w głowę i patrzeć z niedowiarzaniem jak kurs idzie w górę. Bo oni, gdy było po 1,90 czy 2,10 przyglądali się tylko zamiast kupować. Teraz też pewnie bądą się dalej przyglądać i wietrzyć podstęp :) i czekać na wyrażny sygnał kupna. A ten sygnał kupna chyba niedługo nastąpi. Tylko wtedy TKO będzie wisiało bardzo długo :):):)
  • Re: powolutku w do góry Autor: ~gwizdek [95.41.162.*]
    Jeśli wierzyć tej stronie:
    http://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/AWBUD
    to co oglądałeś w ubiegłym tygodniu (mi nie było dane, gdyż byłem skazany na tydzień sączenia drinków w basenie) dało już mocny zielony sygnał do tego aby następne wczasy kosztowały mnie 1000 akcji AWBUDU.
  • Re: powolutku w do góry Autor: ~literat [85.164.184.*]
    To widzę, że wypoczywaliśmy w tym samym czasie :) Tylko że ja wybieram opcję z Wi-Fi :) W takim razie życzę następnego wypoczynku za te 1000 akcji Awbudu :):)
  • Re: powolutku w do góry Autor: ~gwizdek [95.41.162.*]
    Wszystko było, tylko postanowiłem, że wytrzymam, nie sprawdzę i zrobię sobie niespodziankę po powrocie do kraju. Mam też między innymi MOST WAWĘ i PŁOCK, które też aktywnie spędziły ostatni tydzień co dopełniło mojego szczęścia. POLIMEX jeszcze niech tylko ruszy i będzie całkiem miło.
[x]
AWBUD 0,00% 0,95 2020-09-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.