Dnia 2015-08-06 o godz. 09:51 ~12345 napisał(a): > To taki mały Petrolinvest, w mniejszej skali. Mówią o ropie ale nikt jej nie widział. > > P.S. Lilka, trzymasz gniota jeszcze?
Dnia 2015-08-06 o godz. 09:51 ~12345 napisał(a): > To taki mały Petrolinvest, w mniejszej skali. Mówią o ropie ale nikt jej nie widział. > > P.S. Lilka, trzymasz gniota jeszcze?
ona dobrze wie ze w raporcie fajerwerkow nie bedzie:) w locie mielismy 40groszy pamietacie to bo ja chyba przegapilem, a te infa to byly bo ja chyba slepy jestem:) w raporcie dramat, kasa wydana na reklame, na smieciowych przedstawicieli gdzie rotacja siega zenitu i co sie z tym laczy dodatkowe koszta, produktow brak w duzych aptekach,a wizja drugiej lini od kilku lat sie nie spelnia, export istnieje ale w marzeniach albo do grecji:) zaklinacze trole takie jak ty lilus zawsze beda mieszkac u rodzicow, masz 28 lat i czego sie dorobilas??? obrazasz mnie, a ja mam swoj dom, samochod rodzine i biznes i smiac mi sie chce z ciebie na maxa, malo tego opowiadam o tobie rodzinie i kazdy sie zastanawia skad tacy ludzie sie biora??? patrz realni na rzeczywistosc a nie ciagle snisz!!!!
Dnia 2015-08-06 o godz. 10:00 ~kris napisał(a): > ona dobrze wie ze w raporcie fajerwerkow nie bedzie:) w locie mielismy 40groszy pamietacie to bo ja chyba przegapilem, a te infa to byly bo ja chyba slepy jestem:) > w raporcie dramat, kasa wydana na reklame, na smieciowych przedstawicieli gdzie rotacja siega zenitu i co sie z tym laczy dodatkowe koszta, produktow brak w duzych aptekach,a wizja drugiej lini od kilku lat sie nie spelnia, export istnieje ale w marzeniach albo do grecji:) > zaklinacze trole takie jak ty lilus zawsze beda mieszkac u rodzicow, masz 28 lat i czego sie dorobilas??? obrazasz mnie, a ja mam swoj dom, samochod rodzine i biznes i smiac mi sie chce z ciebie na maxa, malo tego opowiadam o tobie rodzinie i kazdy sie zastanawia skad tacy ludzie sie biora??? patrz realni na rzeczywistosc a nie ciagle snisz!!!!
dokladnie kasa pusta i 4mln dlugu wykup obligacji szok
Tacy bystrzy jesteście a daliście się nabrać i weszliście w biomax. No dramat ... Trzeba było wyskakiwać jak jeszcze straty nie mieliście. Czytam to forum od dawna, ale zawsze samodzielnie podejmowałem decyzję o kupnie czy sprzedaży. Chociaż interesowały mnie opinie innych, analizowałem to itd. KTO WAM KAZAŁ WCHODZIĆ ZA CAŁĄ KASĘ Z RENTY W JEDNĄ SPÓŁKĘ?
Dnia 2015-08-06 o godz. 10:50 ~JACEK napisał(a): > Tacy bystrzy jesteście a daliście się nabrać i weszliście w biomax. No dramat ... Trzeba było wyskakiwać jak jeszcze straty nie mieliście. Czytam to forum od dawna, ale zawsze samodzielnie podejmowałem decyzję o kupnie czy sprzedaży. Chociaż interesowały mnie opinie innych, analizowałem to itd. KTO WAM KAZAŁ WCHODZIĆ ZA CAŁĄ KASĘ Z RENTY W JEDNĄ SPÓŁKĘ? >
Dnia 2015-08-06 o godz. 09:16 ~12345 napisał(a): > Ostrzegaliśmy, że będzie 16 groszy, to buńczuczne zapowiedzi były - "dokupię pod korek". > Dokupujcie zatem! > Byle nie teraz, bo bedzie znacznie niżej. >
są ludzie (na Biomax-ie też), którzy wychodzą z założenia, że ze stratą się nie sprzedaje :-) trzymają zatem "do końca" zwiększając sukcesywnie stratę i czekając na upadłość (żeby stracić wszystko) na Biomax-ie nie ma przyszłości, żadnej przyszłości fundamentalnie i technicznie jest tragicznie linia długoterminowego trendu spadkowego (zapoczątkowana pod koniec 2013 roku) nie została złamana czekają nas nowe minima ew. upadłość przy dobrych infach (nawet nie jestem sobie wyobrazić jakich) sygnał kupna pojawi się po trwałym przekroczeniu 25 groszy (ale to mrzonka) wypowiadam się, gdyż posiadam jeszcze resztówkę (kilkadziesiąt tys akcji), które opchnę na jakimś ostatnim odbiciu pod 20 groszy
Dnia 2015-08-06 o godz. 16:00 ~Tomek napisał(a): > Dnia 2015-08-06 o godz. 09:16 ~12345 napisał(a): > > Ostrzegaliśmy, że będzie 16 groszy, to buńczuczne zapowiedzi były - "dokupię pod korek". > > Dokupujcie zatem! > > Byle nie teraz, bo bedzie znacznie niżej. > > > > są ludzie (na Biomax-ie też), którzy wychodzą z założenia, że ze stratą się nie sprzedaje :-) > trzymają zatem "do końca" zwiększając sukcesywnie stratę i czekając na upadłość (żeby stracić wszystko) > na Biomax-ie nie ma przyszłości, żadnej przyszłości > fundamentalnie i technicznie jest tragicznie > linia długoterminowego trendu spadkowego (zapoczątkowana pod koniec 2013 roku) nie została złamana > czekają nas nowe minima ew. upadłość > przy dobrych infach (nawet nie jestem sobie wyobrazić jakich) sygnał kupna pojawi się po trwałym przekroczeniu 25 groszy > (ale to mrzonka) > wypowiadam się, gdyż posiadam jeszcze resztówkę (kilkadziesiąt tys akcji), które opchnę na jakimś ostatnim odbiciu pod 20 groszy
Tomek zgadzam sie w 100% spolka fundamentalnie i technicznie tragicznie a lilka niech bierze kredyt i kupuje ile sie da
echo, te siersciuchy nawet nie dotrwają do tego momentu, o który nam chodzi. Oni są tu tylko do najbliższego raportu. Grac nie potrafią ale grają do upadłego. A jak wreszcie kumają, że nie potrafią grać, to lamentują po całym internecie i szukają sobie winnego. Słowo "inwestycja" to dla nich jak szampon na pchły - aż się jeżą ze strachu.
Pozdrawiam echo i do sklikania w odpowiednim momencie. Znudziły mi się już w kółko jedne i te same komplementy. Za młoda jestem na taką tatuśkowatą nudę.
jakikolwiek to nie bylby "bankrut" ty i tak bedziesz warował na tym forum od 4 rano na płatnym dyżurze i bedziesz wykorzystywał kazdą możliwosc by odkupić jeszcze taniej, namalujesz nawet 100 trójkatów a na nastepny dzien bedziesz palił glupa, że nic nie wiesz o zadnych trójkątach
Zwykły naganiacz na płatnym dyżurze. Nie ma akcji ale waruje najwierniej z wszystkich akcjonariuszy. Potrafi wstać o 4 rano i już klepać nagonkę na forum. Pamietacie te jego wpisy w środku nocy? :D Komedia!
Komedia to posiadanie 500k makulatury, nie zrealizowanie zysku po 2,5-krotnym wzroście a następnie czekanie aż po kilkunastu tygodniach spadnie ponizej ceny zakupu.
to ze ty juz jestes ponizej swojej ceny zakupu nie oznacza, ze wszyscy tak maja. Wiele osob ladowalo od poziomu 14 gr, a nawet i 11 gr, wiec nie mierz wszystkich swoja miara. Zapytaj sie syfa, co to znaczy byc ponizej ceny zakupu, bo on to naprawde ma juz poprzepierane te gacie przy tej jego sredniej 26 gr.: A o moja "makulature" sie nie troskaj, sprzedam jak ciebie juz tu nie bedzie. Najbardziej zawsze mnie smiesza straznicy cudzego kapitalu. Altruisci to nie moja bajka, sorry. I trzymaj sie koles jednego nicku, bo ostatnio lataly tutaj chyba z 4 rozne nicki o jednym IP, wiec z takimi gierkami to nie do mnie. Sprobuj moze z rowerem - on uwielbia zabawy w rozne nicki.
Aha - i idz na forum MDG albo Ekoexportu, a najlepiej na forum Clouda i napisz tam ludziom, ktorzy brali go po 2 zl, ze glupota bylo nie sprzedac Clouda po 2,5-krotnym wzroscie. A potem wroc do nas i opowiedz, jak gromkim smiechem cie przywitali :) To, ze biomax nie urosnie do najblizszego raportu to kazdy normalny wie od dawna. Tylko emocjonalne oszolomy i dyzurni naganiacze nie widza kompletnie nic poza najblizszym raportem. To, ze dla ciebie slowo "inwestycja" to jakby cie wrzatkiem polewali, nie oznacza ze wszyscy tak maja.