• 10 zl Autor: ~braster_disaster [159.50.252.*]
    Wtedy wejde konkretnie i dam tej spolce ostatnia szanse na zmazanie tego "udanego debiutu na GPW"
  • Re: 10 zl Autor: kukubara [94.254.199.*]
    Pesymista:)
    Ja czekam na 8zl

k
  • Re: 10 zl Autor: ~Abd [83.27.108.*]
    Ile wy macie lat...?
  • Re: 10 zl Autor: ~poldi [77.252.47.*]
    ile mają lat? jeden 10 drugi 8....hahaha
  • Re: 10 zl Autor: kukubara [83.12.204.*]
    45

A co? Tobie poczucie humoru usuneli razem z nabialem? ;)

K.
  • Re: 10 zl Autor: ~Abd [83.27.108.*]
    Tylko dlaczego ''dorosły facet'' siedzi na forum i wypisuje takie dyrdymały... W jakim celu? Jak czasem to czytam to jestem zażenowany. Lepiej rzeczywiście tu nie wchodzić.
    Dorosly facet nie siedzi na forum tylko czasami tu wpadnie i sprawdzi co lokalne
    osiolki wypisuja :) Praca taka, ze komputer non-stop pod reka to klikne, a co?

K.
  • Re: 10 zl Autor: ~Ninka [84.227.254.*]
    Jest komunikat.Gdzie euforia?
    Co mowi komunikat?
    (Nie)Matura lecz chec szczera zrobia z ciebie oficera:
    Nie ma oczywiscie Produktu .Jest zamiar:optymalizacji prototypu czyt.prototyp do bani jak na razie.
    Poprawa swoistosci i czulosci do 80%.No wlasnie! najwazniejsze!  czyt:te dwa rozstrzygajace parametry do bani.trzeba poprawic.
    Zbior terminowy ilosc ( nie ma) i jakosc(bedzie?) to cel.No jasne.Cele zawsze sa szczytne.Tylko sprzedac cele nielatwo.
    Nastepny cel wykonanie prototypu historycznych badan.Prototyp!Potrzebuje tylko tysiecy historii chorob...i czasu.
    Optymalizacja algorytmow?czyt:dotychczasowe do bani.
    Czy ja tu nie czytalam ,ze juz te maszyne wlasciwie (prawie) sprzedaja?
    Nastepne komunikaty beda coraz bardziej gabczaste,ze trzeba czasu,ze nastepna optymalizacja.
    Cel ryni zagraniczne.? Pokazcie te twarde dokonania jakiemus biznesmenowi za granica i powiedzcie kup pan! Tym paru Panom z Forum ,ktorzy sie tak zacietrzewiaja powiem tylko
    nie wciskajcie na tym forum sciemy ludziom i nie kreujcie rzeczywistosci.No ale mi sie teraz dostanie
  • Re: 10 zl Autor: ~zbych [188.146.96.*]
    Panie NINKA dziwi mnie co Pan tu robi skoro nie masz akcji a tak szybko reagujesz na wiadomości.
    Praca taka, co ma zrobic jak szef karze? ;)

Fajne bedzie miec CV:

- 2010-2016 - trollowanie

K
  • Re: 10 zl Autor: ~Ninka [84.227.254.*]
    Jestem zadziorna i sobie tak zadzieram.co mnie jednak mocno mityguje to takie teksty jak ten.Jakies radzieckie nawyki podawanie numerow ..grozenie paluszkiem jakies brednie o CV. Epoka komisarzy politycznych juz minela (moze w pl niedlugo z pania szydlo wroci).
    co w tym szczegolnego ,ze reaguje na brastera? Nie na brastera tylko na to forum,i na infantylizm.Na takie wlasnie brednie o trolach podawanie numerow ..co by to bylo gdybym podala adres.
    Compa i kursy mam nonstop poniewaz kupje i sprzedaje np. Vigosystem( dzis 9.34.25:210 stuk niestety jako jedyna jak narazie sobie dokupilam).Za wszelka cene chcecie udowodnic ,ze ktos jest czubkiem gdy nie pasuje to wam do waszego postrrzegania rzeczywistosci.No bo jak tak..wypowiadac sie nie o swoim (brasterze).Mam literacke zaciecie :).
    A te duperelle o tym kto ja ,co ja darujcie sobie. Nie mam nic do ukrycia (prawie):mam Vigo,Selvite i K2 gwoli scislosci.Mialam Lentex ale stracilam troche i sprzedalam to badziewie.
    Niestety nie bedzie do kogo doniesc bo nie mam szefa..jestem wolnozawodowcem jak to sie ladnie mowi i wlasnym szefem i na dodatek w szwajcarii.I od czasu do czasu bede sobie pozwalala na komentarze.I nie wylacze kompa ani tabeli kursow wciagnela mnie ta pieniaczka.Lubie potyczki slowne szczegolnie  gdy chodzi o komisarzy politycznych roznych forow.I radze uprzejmnie dac spokoj wypisywanien jakichs numerow,namiarow itp. gdybym byla niemila moglabym odwrocic sytuacje .przestancie zagladac ludziom do sypialni tylko zarabiajcie. pelna milosci z pozdrowieniami
  • Re: 10 zl Autor: ~Henry [91.213.162.*]
    Jak taka z Ciebie literatka to naucz się tak pisać żeby chciało się czytać ;) czyli spacje w dobrych miejscach, wielka litera, brak błędów itp.
    Nie dostanie ci sie - wszyscy na ciebie leja :)

K.
  • Re: 10 zl Autor: ~spockil [31.174.160.*]
    ja czekam na 7 :)
  • Re: 10 zl Autor: ~optypesymista [5.60.221.*]
    Patrząc na spółkę bez zbędnego zacietrzewienia żadnej ze stron tzn. byłych, obecnych, przyszłych akcjonariuszy można stwierdzić co następuje: firma ponosi same koszty, produktu nie ma, jest prototyp, nie ma linii produkcyjnej, nie wiadomo nawet czy jest jej projekt, to samo z halą, jest zarząd który nie wiadomo co robi oprócz publikacji mało wnoszących informacji giełdowych (patrz info z 29 lipca 2015). To wszystko zawarte jest w cenie akcji, która jak widać spada już 4 miesiące. Żadne info oprócz tego o uruchomieniu produkcji a następnie sprzedaży produktu nie spowoduje znaczącej zmiany wyceny w górę spółki. Dlatego zakładając, że nie będzie przesunięć w harmonogramie pozostałe miesiące 2015 roku i pierwszego kwartału 2016 będą charakteryzować się dalszym osuwaniem się kursu - przebicie poziomu 12 zł spowoduje przyśpieszenie przeceny do 10 zł i niżej. Dopiero zbliżanie się terminu uruchomienia produkcji i rozpoczęcia sprzedaży może zmienić trend.
    Wniosek z tego mozna wyciagnac taki, ze wiekszosc drobnych akcjonariuszy to
    kretyni nie umiejacy czytac. Nie wspominajac o czytaniu ze zrozumieniem ;)

No bo przeciez to, ze sytuacja bedzie DOKLADNIE TAK WYGLADAC wyczytalem
    na wiosne gdy kupowalem pierwsze akcje :) Juz wtedy bylo dla mnie jasne,
    ze interesuje mnie kurs na koniec 2016r a moze pozniej...

Nie byly to informacje tajne/poufne tylko plany publikowane przez firme.
    Jak narazie firma plan realizuje wiec ja spokojnie czekam konca 2016r.

Ps. Chetnie dokupie do okraglej liczby. Czekam na 6zl ;)

K.
  • Re: 10 zl Autor: kondzio4 [91.237.79.*]
    Wreszcie jakis racjonalny komentarz na tym forum (kukubara)
    W pełni sie zgadzam, ze na tej spółce i w tym czasie kupujemy innowacyjny, potwierdzony jako osiągalny do realizacji projekt, który posiada bardzo obiecujące perspektywy na rynku. Kupujemy wiec przyszłość i to nie liczona w tygodniach czy miesiącach. To dłuższy horyzont inwestycyjny niż przyjmowany u inwestorów fundamentalnych, bo tu ich jeszcze nie ma.
    Reasumując, kto tego nie wziął pod uwagę przy swoich założeniach inwestycyjnych będzie teraz sprzedawał i cena będzie spadać. Jak podaż osłabnie, to kurs odreaguje zwyżka, ale to wciąż będzie huśtawka do czasu informacji o znacznym postępie w realizacji tego projektu ... i tak aż do uruchomienia produkcji, czyli pewnie za 2-3 lata, ale wtedy to tu będzie 30-50 zeta za akcje a nie 10-15.
    Czy warto czekać, niech każdy oceni sam za swoje pieniądze.

Pozdrawiam wytrwałych dlugoterminowcow.
  • braster vel boruta Autor: ~rez [79.186.172.*]
    Zgadzam się z poprzednikami tu jest przyszłość jednak jeszcze odległa. Kupiłem mały pakiet ale z większą gotówką poczekam do przyszłego roku. Radzę przyjrzeć się Borucie która jeszcze w tym roku ostro ruszy na północ. Jeżeli oczywiście w sierpniu ruszy fabryka. Zarząd zapewnia że wszytrko idzie zgodnie z planem. Warto mieć choćby mały pakiet.
    Pozdrawiam
  • ładna WYDMUSZKA :-) Autor: ~xxx [77.254.9.*]
    a ile warta okaże się za 2 lata :-) a ile emisji będzie po drodze ?
  • Re: ładna WYDMUSZKA :-) Autor: kukubara [83.12.204.*]
    A jakie to ma znaczenie? :)

K
  • Re: ładna WYDMUSZKA :-) Autor: ~edek [89.191.152.*]
    jutro rakieta w niebo
  • Re: ładna WYDMUSZKA :-) Autor: ~Pol [188.122.9.*]
    a z jakiej okazji?
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe