Jestem zadziorna i sobie tak zadzieram.co mnie jednak mocno mityguje to takie teksty jak ten.Jakies radzieckie nawyki podawanie numerow ..grozenie paluszkiem jakies brednie o CV. Epoka komisarzy politycznych juz minela (moze w pl niedlugo z pania szydlo wroci).
co w tym szczegolnego ,ze reaguje na brastera? Nie na brastera tylko na to forum,i na infantylizm.Na takie wlasnie brednie o trolach podawanie numerow ..co by to bylo gdybym podala adres.
Compa i kursy mam nonstop poniewaz kupje i sprzedaje np. Vigosystem( dzis 9.34.25:210 stuk niestety jako jedyna jak narazie sobie dokupilam).Za wszelka cene chcecie udowodnic ,ze ktos jest czubkiem gdy nie pasuje to wam do waszego postrrzegania rzeczywistosci.No bo jak tak..wypowiadac sie nie o swoim (brasterze).Mam literacke zaciecie :).
A te duperelle o tym kto ja ,co ja darujcie sobie. Nie mam nic do ukrycia (prawie):mam Vigo,Selvite i K2 gwoli scislosci.Mialam Lentex ale stracilam troche i sprzedalam to badziewie.
Niestety nie bedzie do kogo doniesc bo nie mam szefa..jestem wolnozawodowcem jak to sie ladnie mowi i wlasnym szefem i na dodatek w szwajcarii.I od czasu do czasu bede sobie pozwalala na komentarze.I nie wylacze kompa ani tabeli kursow wciagnela mnie ta pieniaczka.Lubie potyczki slowne szczegolnie gdy chodzi o komisarzy politycznych roznych forow.I radze uprzejmnie dac spokoj wypisywanien jakichs numerow,namiarow itp. gdybym byla niemila moglabym odwrocic sytuacje .przestancie zagladac ludziom do sypialni tylko zarabiajcie. pelna milosci z pozdrowieniami