• cd capital Autor: ~kk [46.205.15.*]
    http://biznes.onet.pl/wiadomosci/energetyka/fundusz-cd-capital-partnerem-prairie-mining-przy-budowie-kopalni-na-lubelszczyznie/wsnbqy

Czy MSX ma związek z tym cd capital ?
  • Re: cd capital Autor: ~kk [46.205.15.*]
    Do tego Mewa zmienia się w Polymex ! Złoża w tej samej okolicy !
  • Re: cd capital Autor: ~tandeta [88.156.132.*]
    nie ma związku tandetni naganiacze którzy próbują podciągnąć każde info pod temat msx
  • Re: cd capital Autor: ~niezrzeszony [91.192.165.*]
    I co tak ucichliście. Sprawa jest prozaiczna gość chciał się spotkać ale zapomniał się przedstawić więc naprawiłem to niedopatrzenie już kilka dni temu. I to wszystko kawaleria nie nadjedzie.
  • Re: cd capital Autor: ~re [146.0.32.*]
    takich jak ty, fredek, kolo msx i innych którzy naganiali ludzi na acje i pewnie coś wiedzieli bo bezinteresownie tego nie robili i przez których ludzie potracili kase powinni się zabierać ustawowo i robić porządek
    Posłuchaj mnie "patriotyczny kibicu". Przez takich jak Ty ludzie potracili kupę pieniędzy sprzedając akcje w niekorzystnych warunkach. Poświadczacie nieprawdę na forach i zaczynacie grozić akcjonariuszom. Wszystko to działanie na szkodę Polaków, którzy wkładają w GPW swoje ciężko zarobione pieniądze. Twoja wiedza na temat podstaw ekonomii jest tak mała, że nie jesteś w stanie nawet merytorycznie skomentowac podanych liczb, a zamiast tego wklejasz na okrągło te same puste frazesy. W słowniku ludzi kulturalnych nie istnieją słowa dostatecznie obelżywe aby wystarczająco precyzyjnie określić to działanie.
    różnimy się tym że ty fredek kolo msx i inni wabiliście ludzi przy kursie 2, 3 zł o wzrostach do nie wiadomo jakich wartości
    natomiast ja pisze już po fakcie jak kurs się otworzył po 0,22 czyli przy wartości przed scaleniem 0 zł więcej już chyba nie można stracić więcej?
    ty nadal piszesz że nic się nie stało co ma sie ni jak do obecnej sytuacji i do tego że ludzie potracili wszystkie pieniądze
    za jakiś czas skonfrontujemy kto miał racje bo na chwile obecnąfakty są zupełnie inne niżte które ty przedstawiasz
    Pamiętasz swoje własne wpisy z końca marca gdy kurs w arkuszu był sztucznie zaniżany, a potem ktoś wycofywał zlecenia PKC. Pozwól, że odświeżę Ci pamięć:

https://www.bankier.pl/forum/temat_kurs-msx-taki-jak-przed-tarantoga,16987605.html

Nie jesteś w stanie pamiętać kiedy było tu 3 zł - początek lipca 2014 zaraz po scaleniu. Opowiadasz bajki tylko po to, aby zdyskredytować rozmówcę gdy nie możesz w sposób merytoryczny przedstawić swoich racji.
    Jedyne co Ci pozostaje, to twierdzić, że raporty stanowią kreatywna księgowość i choć nie jestes w stanie tego udowodnić to należy w to wierzyć bo inaczej jest się naganiaczem.
    piszesz o ekonomii, że wszystko jest ok , że nikt nikogo nie oszukał, oskarżasz ludzi i akcjonariuszy , naganiasz na kupno akcji a prawda i fakty są takie że kurs chodzi po 0,30 czyli przed scaleniem 0,01 więc ile chcesz jeszcze zaklinać rzeczywistość chłopie ?
    zadaj pytanie na forum do akcjonariuszy którzy kupowali po 2,3 ,4 zł jak można nazwać ten cały biznes i co myśłą o ludziach którzy ten biznes robili i o tych którzy perfidnie naganiali na kupno akcji po kilka zł
    To, że nie biegam jak oparzony po forum i nie oskarżam wszystkich o złodziejstwo nie oznacza, że twierdzę wszystko jest w porządku. Gdybyś zadał sobie trud przeczytania w jaki sposób podawałem wynik obliczeń to wiedziałbyś jakimi warunkami został on obwarowany. Co do naganiania na kupno - nigdy na tym forum nie zalecałem zakupu akcji, Ty w ciągu kilku dni proponowałeś mi złożenie zlecenia PKC trzykrotnie. Kto tu nagania. Szkoda, że nie odniosłeś się do długotrwałości swojej obecności na forum. W tym jednak wypadku milczenie jest nad wyraz wymowne.

• Re: cd capital Autor: ~re [146.0.42.*]
    masz chłopie promocje znowu możesz brać garściami nawet PKC skoro wg ciebie takie rózowe perspektywy
    odpwoiedziałeś sobie już na pytanie kto odpowiada za taki stan rzeczy i za to żę ludzie potracili wszystkie pieniądze ? tylko nie pisz mi że tarantoga bo to bajka dla naiwnych
    jeden wielki mongolski przekręt
    Powtarzam: moje pieniądze i moje ryzyko. Ty nie ryzykujesz bo nie jesteś zaangażowany. Ciągłe kupuj bo tanio nie robi na nikim wrażenia. To ja decuduję kiedy i w jakiej cenie to zrobię Twoja wiara we własną nieomnylnosć nie jest dla mnie żadną rekomendacją. Przypominasz mi swoim działaniem pewnych dwóch forumowiczów, z którymi wdałem sie w spór w połowie stycznia. Nie wnikając w szczegóły gasiłem ich nadmierny optymizm dotyczący możliwości rozpoczęcia wydobycia na wiosnę wymaganiami związanymi z technologią pozyskiwania koncentratu rud miedzi oraz dalszym procesem przetwórczym z końcowym etapem odzysku metali szlachetnych w procesie elektrorafinacji. Stosujecie podobne techniki: zakrzyczeć, a gdy adwersarz odpuści dla świętego spokoju udowodnić, że nie ma pojecią o czym pisze lub co gorsza, że jest wynajęty w celu ustawienia kursu. W pewnym sensie jest to odzwierciedlenie nicka, gdyż jestem jednym z nielicznych którzy toczyli boje z naganiaczami z obu stron. Pisz co masz pisać ja nie mogę sobie pozwolić na stratę kolejnego dnia na forum, ale pamiętaj, że im bardziej bezsensownie mnie atakujesz tym więcej pozostałych akcjonariuszy przyzna mi rację.
  • Re: cd capital Autor: ~Junior-Leszcz [192.132.229.*]
    Jak to powiedział klasyk "Państwa Polskiego nie ma - Pip, pip, pip, pip,. To że tutaj zrobili wała - ok zdarza się prezes powinien dostac zakaz wykonywania zawodu. Ale na Ursusie zrobili taka wałkę że powinna być prokuratura. Ja skorzuystałem bo kupiłem po 2.9 ale zjechało na kilka dni z 3.6 I Nikt nic nie robi.
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.