W drugim kwartale 2015 roku łączna liczba wyświetleń reklam w aplikacjach EXAMOBILE S.A. przekroczyła 74,2 mln. W porównywalnym okresie 2014 roku liczba wyświetlonych reklam w produktach Spółki osiągnęła poziom 72,7 mln."
Z wyświetlania reklam EXA ma przychody więc skoro jedno nie rośnie dynamicznie to i drugie ma małe szanse na duży wzrost. A dodając spore koszty związane z nową grą zysk też nie będzie imponował raczej w II kw.
Ja sie jeszcze nie powiesilem, ale mam zamiar to zrobic. W wiekszosci zarabiam na powieszonych firmach takich jak CLOUD, PILAB, itp, nie wspomne o mojej najbardziej udanej inwestycji, gdzie sobie wisze od pol roku z okraglym milionem :-)
Zycze wszystkim takich 'powieszen'
Caly NC jest powieszony. Jak ktos sobie chce uprawiac DT to na GPW a i tam sa gnioty jakich malo.
Dnia 2015-07-18 o godz. 19:14 ~Exa_Zyczliwy napisał(a): > Ja sie jeszcze nie powiesilem, ale mam zamiar to zrobic. W wiekszosci zarabiam na powieszonych firmach takich jak CLOUD, PILAB, itp, nie wspomne o mojej najbardziej udanej inwestycji, gdzie sobie wisze od pol roku z okraglym milionem :-)
Kolejny MILONER_DOBROCZYNCA :) :)
Jak tak dobrze CI idzie inwestowanie dlugoterminowe (gratulacje) to po co naganiasz, piszesz posta za postem, atakujesz kazdego kto ma watpliwosci ?
Dnia 2015-07-18 o godz. 19:32 ~Exa_Zyczliwy napisał(a): > Odezwal sie leszcz glodupiec, ktory tylko inwestuje wirualnie. > > Jak Ci sie spolka nie podoba to spier.... i tyle.
Wlasnie pokazales jaki poziom reprezentujesz . . . . .