• Może porozumienie drobnych akcjonariuszy?Jest nas 16% jest pole do walki Autor: ~Akcjonariusz [37.31.4.*]
    Może powinniśmy zawiązać porozumienie akcjonariuszy , mielibyśmy możliwość głosu, a w razie niepomyślnych losów dematerializacji, kontakt ze sobą.
    Co akcjonariusze na to?

Na Permedii i MISPOL oddałem akcje za wcześnie , tutaj już tego błędu nie popełnię. Widać , że w sądach można walczyć z sukcesami nawet z miliarderami.
  • Może porozumienie drobnych akcjonariuszy?Jest nas 16% jest pole do walki Autor: ~Akcjonariusz [188.146.77.*]
    Jacy akcjonariusze taki odzew.
    Jak zawsze wszyscy narzekają, ale bardzo rzadko działają jak akcjonariusze NorthCoast. Wszyscy czekają aż jeden wygra, żeby zarobić i się nie narobić.

• Re: Autor: ~domel [88.156.136.*]
    tutaj podobna sytuacja jak na yawalu

cwaniak chce za pół darmo odkupic od małych

ale z tego co m i wiadomo sąd stanął po stronie małych w hutmenie
  • mm Autor: ~Janek [193.25.183.*]
    Generalnie jestem za, ale ciężko to sobie nawet wyobrazić. Ja mam symboliczne 3 tyś. akcji. Też ich nie sprzedam, chociażby w imię głupich zasad za podaną kwotę bo nie będę dopłacał złodziejowi. Chociaż głupio tracę bo mam kapitał zamrożony...

Strategia jest chyba na przeczekanie. Karkosik podkupuje na rynku i chce dojść do 90%, ale w tym tempie to chyba i 5 lat będzie zbierał.
  • ja mu dziennie skubie Autor: ~skubaczhutmenowy [88.156.114.*]
    ja mu dziennie podkupuje i wciskam sie na 2 sekundy z wyzsza cena i zbieram

mysle ze cena godziwa byl by kompromis miedzy cena z wazwania a wartoscia ksiegowa

jakies 7,5- 8zl powinno wszystkich pogodzic
  • Re: ja mu dziennie skubie Autor: ~MBAmegamar [46.113.53.*]
    sprzedawać po 5 zeta i nie biadolić , bo zdenerwujemy się i zjedziemy na 2,5 zeta i bedzie bolalo
  • Re: ja mu dziennie skubie Autor: ~Akcjonariusz [188.146.1.*]
    Za 2,5zł to ja kupię bardzo chętnie , może sprzedasz poza sesją, w pakiecie?

I jak wyniki, nadal widzisz kurs 2,5zł w najbliższej perspektywie?

• Re: ja mu dziennie skubie Autor: ~MBAmegamar [194.114.62.*]
    panie i panowie , jeśli ktoś z was liczy że dostanie po 7 czy 8 zeta to spojrzyjcie śr. z ostatnich 5 lat....., a to że wskaźniki wyglądają jak wyglądają nie ma nic do rzeczy ...., jeśli by tak było każdy kupowałby akcje z firm tylko opierając się na wskaźnikach. Wasz błąd taki że zaufaliście naszej spółdzielni no i oczywiście Romkowi. Ahoj!
    Zamiast słuchać naganiaczy na sprzedaż będziemy rośli w siłę, Polcolorit przeciera właśnie szlaki. Widzę, że czasy przejmowania za darmo bez przymusowego wykupu się kończą. Przykład PERMEDII, MISPOLu dał do myślenia i widzę, że drobni wyciagają wnioski.

Ja nie oddam chyba, że pod przymusem. A do tego droga daleka dla głównego akcjonariusza. Zawsze można zasygnalizować swoją obecność nawet na WZ spółki , która jest poza GPW. Często większościowym wtedy rozum do głowy przychodzi i wycena się zmienia, patrz PERMEDIA.
  • Re: ja mu dziennie skubie Autor: ~skubaczhutmenowy [88.156.114.*]
    dzis byl artykul w parkiecie ze kilku akcjonariuszy mniejszosciowych sadzi sie o cene godziwa
    z artykulu wynika ze cena wykupu ma bardzo duze szanse zeby byc blisko wartosci ksiegowej

[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.