ano troche hahaha. Tak mysle czy znowu tu nie pospekulowac, moze sie oplaci. No ryzyko zawsze jest :) Ale jesli by poscili na te 0,90 to juz pare zlotych bedzie hahaha narazie taka probka. Pozdrawiam
Parobki znowu namawiaja nie wstyd wam ze robliscie to 2 lata temu rok temu a kurs w czarnej spolka upasc powinna juz dawno wydmucha 0 kapitalu Jak tak mozna na czyjch uslugach slugusy
No zyje zyje MK i inni tez, tak podejrzewam, siedza na akcjach. kazdy czeka , bo tu wiadomo.....leci leci a w pare dni moze byc 100% w gore. :) Pozdrawiam
No tak highlander bo kupowałem wiele wiele lat temu po 10 zł. po 8 po 6 i tak dalej. Więc po scaleniu mamy sytuacje 1:10 czyli żeby wyjść z ostatniego zakupu po najwyższej cenie musiał bym mieć 100 zł. a nie 10 jak kupowałem. Uśredniając pakiety powiedzmy może przedobrzyłem ale 20-30 zł. musiało by być więc wiara czyni cuda ;)
Dnia 2015-06-26 o godz. 14:57 ~darcus napisał(a): > No tak highlander bo kupowałem wiele wiele lat temu po 10 zł. po 8 po 6 i tak dalej. > Więc po scaleniu mamy sytuacje 1:10 czyli żeby wyjść z ostatniego zakupu po najwyższej cenie musiał bym mieć 100 zł. a nie 10 jak kupowałem. > Uśredniając pakiety powiedzmy może przedobrzyłem ale 20-30 zł. musiało by być więc wiara czyni cuda ;)
Dnia 2015-06-26 o godz. 15:36 ~darcus napisał(a): > Kiepska perspektywa to fakt ale wierzyłem w b3 kiedy MK i inni pluli i tak dalej więc co mi pozostaje, czekam sobie grzecznie i tyle :)
Może ktoś podciągnąć 50 % ale te palanty co tu piszą namawiały jak było po 50 groszy dwa lata temu i teraz im nie wstyd jak firma się ma dużo gorzej Zresztą obroty żadne
też trzymam, ale maja wiara już praktycznie wygasła nie bardzo wiem, pod co miałoby rosnąć ? nawet spekuła musi rzucić jakiś haczyk, co by mogła potem wyjść z papieru