Sytuację na Biomaxie widze podobnie jak np Vedii . Tam takich Lillek było bez liku . Co nachwalali się , nie było wiekszej perły nie tylko na NC ale i na całej GPW . Chiny były u ich stóp , produkty Vedii po prostu doskonałe . I co zostało z tej gadaniny Śmieć ,śmieć , śmieć . Jestem graczem prawie od początku naszej giełdy i nigdy nie spotkałem się by przez głupie rekomendacje spółka rosła. pozdrawiam rozsądnych ?
Dnia 2015-06-23 o godz. 19:33 ~rower napisał(a): > Sytuację na Biomaxie widze podobnie jak np Vedii . > Tam takich Lillek było bez liku . Co nachwalali się , nie było wiekszej perły nie tylko na NC ale i na > całej GPW . Chiny były u ich stóp , produkty Vedii po prostu doskonałe . > I co zostało z tej gadaniny Śmieć ,śmieć , śmieć . > Jestem graczem prawie od początku naszej giełdy i nigdy nie spotkałem się by przez > głupie rekomendacje spółka rosła. > pozdrawiam rozsądnych ?
Napisz jeszcze ,że nigdy w swojej długiej karierze giełdowej się nie pomyliłeś to ci uwierzę,że Biomax będzie jak Vedia :)
Zauwazyliscie spęd naszych naczelnych naganiaczy na spadek na forum? Chyba sie zmowili, bo wystartowali leb w leb. Karol3-naczelny tlumacz jezyka pseudoangielskiego, Tomek, glupablo i jeszcze kilku nowych albo starych pod nowymi IP. No boki rwać jak swieze wisnie :D
no popatrz rower, a na cloudzie gdy bylo 2 zl to takie "Lilki" wieszczyly 10 zl a nawet 15 zl. Mozesz sobie sam sprawdzic aktualny kurs Clouda. To ze ty masz takie kiepskie doswiadczenia na gieldzie nie oznacza, ze wszyscy tak cienko przędą. Caly swiat nie kreci sie niestety wokol ciebie. I wcale nie musialam byc na gieldzie tyle czasu co ty, zeby kupic clouda. Wystarczyl 1 rok. Wiec nie wiem czym ty tu chcesz zaimponowac. I komu. Chyba pablowi, bo on lubi straszyc innych rzeczami oczywistymi :D
glupablo, cos ci sie pomerdalo. Dzis biomax sie skonczyl na lekkiej zieleni, wiec dzis nie jest twoj dzien na udzielanie sie na forum :D
widze, ze dzis powrocili twoi przyjaciele od naganiania- naczelni naganiacze Karol3-Andrew-Sceptyk-tlumacz jezyka pseudoangielskiego , Tomek oraz jeszcze kilku innych naganiaczy. Normalnie boki zrywac jak swieze wisnie.
Karol, przepusc ta swoja wypocine przez googla translatora, bo nikt cie nie rozumie. Z angielskim idzie ci swietnie, wiec korzystaj z translatora póki masz jeszcze na niego abonament oplacony ;p
No helo, pozwól Liluś,że trochę Ci pomogę, bo od wczoraj większośc ujadaczy to 'huzia na Józia', a raczej na Lilkę...:) Do rzeczy, zaczynają zlatywac się sępy, a to dla nas kapitalna nowina, dzisiaj jakby większy obrót; jeszcze do niedawna kilka myśli na forum wymienionych przez cały dzień bądź dwa dni, a dzisiaj zaglądam..., pełno Karolów, rowerów, motorowerów,czy jak ich tam zwał... Pablo dzisiaj wiele się nie udziela,bo wiadomo zieleń na biomaksie, choc i tak trzeba mu oddac, coś tam naskrobał, szacun Pablo... Pojawił się niejaki rower, guru można by rzec, gdyż jak sam stwierdził jest obecny praktycznie od początku naszej bananowej; no cóż, z jego postu wywnioskowałem, że Buffet to to nie jest i chłopak raczej częsciej tnie straty niż zarabia, ale dobrze,że przynajmniej ma gadane...:) Nie wiem,gdzie jest Basia od fundów, ...może pojechała w delegację, jak myślisz Lilka...?Toż to poważne rzeczy dzieją się z niejaką Grecją, i tam ją zabrali,aby tutaj swego talentu nie marnowała, tak to widzę... Jacek, to chyba mój kolega z Columbusa, człowiek raczej rozważny, mówiący z sensem,i takich lubię, chyba,że to inny Jacuś, trudno nie wiem... Pojawili się chwilowo nieobecni, m.in Karol, dzięki,że jesteście, bez Was nie miałoby to wszystko sensu...:) Do kompletu brakuje nam niejakiego Ferdka I Ryśka z innej spółeczki, niektórzy wiedzą o kogo chodzi, ale jak oni tu przyjdą to się zabiję...:) Trzymaj się Liluś...
Tak, ten sam co na CLC. Tam jest słynny FREDEK co odpala i Ryszard od kresek. Fredek jest walnięty zdrowo, albo ma dobrze płacone. Rysiek jest ogarnięty, ale za bardzo wierzy w moc kresek w spółkach na NC, gdzie akcje kosztują grosze. Tam wielki burdel zrobili z tą spółką, mieszają po całości. I jeśli o mnie chodzi to nie wierzę, że będzie CLC perełką ... Ciszewski roluje makulaturę i zarabia, a języczek uwagi, czyli udziały CLE się skurczyły ... A Biomax, no cóż, nas uczy cierpliwości. Przynajmniej nie przewalają papierem i coś konkretnego robią. Myślę, że mogą tu być jeszcze spadki, bo NC to nie indeks dla cieprliwych. Spodziewam się wywalania, ale też łapania co potwierdziła dzisiejsza sesja. Chętnie bym dobrał, ale w cenie 0,17 0,18. Myślę, że spadek na niższe poziomy na razie nie powinny mieć miejsca, no chyba że przez Grecję ludzie zwiną kasiorę z giełdy i zainwestują w stare wina ... albo porcelanę III Rzeszy. Biomax da zarobić, ale to nie będzie za chwilę.