• I to by było na tyle... Autor: ~Realista [91.188.116.*]
    jw.
  • Re: I to by było na tyle... Autor: zulusowaty [89.76.214.*]
    Szło, szło i zdechło.  Ale zauważcie, że cały czas ktoś pięknie zbiera po 0,26 równe pakiety. 
  • Re: I to by było na tyle... Autor: ~lilka [109.243.36.*]
    Przecież podczas całego tego boczniaka chodzi o to, byście się maksymalnie zmęczyli tą kiszonką i wyskakiwali z ulgą na podbitkach. Ktoś to cały czas odbiera a jak już wszyscy umęczeni odejdą z ulgą to wtedy... wiecie już co wtedy :)
    Kwestia tylko tego, że nikt nie wie kiedy dokładnie to nastąpi.
    Ot. cała filozofia i wielkie mi mecyje.

Do tego właśnie służą boczniaki w trendzie wzrostowym.
    Chociaż nie dla wszystkich bo przecież u pabla7 to wciąż jest trend spadkowy Anno Domini 2011.
  • Re: I to by było na tyle... Autor: ~kris [109.78.0.*]
    mnie to brak mi slow!!!!
    Ale że na co Ci brak słów? Że taka niska podbitka?
  • Re: I to by było na tyle... Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    No właśnie nie dowiemy się dlaczego krisowi brak słów bo zwyczajnie słów mu brak...:)
    Się zapowietrzył czy jak?
    Albo ma już wyślizgane klawisze w klawie od pogawędek z Ferdkiem. Ty vieira zresztą też ;P
    Krisu, czekamy na Twoje słowa :D
  • Re: I to by było na tyle... Autor: ~czytelnik [217.99.135.*]
    Jak dla mnie BIM dziś wybił się z klina na wolumenie. Więc jak najbardziej jutro możliwa kontynuacja. Wybicie nad 30gr to droga na wyrównanie szczytu a potem kto wiem może i 50gr

A weź Lilka nie wspominaj Ferdka bo jeszcze na Biomaxa przylezie, na dodatek ze swoim fąflem, Ryśkiem od złotych krzyży...:)
    Nie przylezie, nie przylezie. Czuwa non-stop na clc bo tam lada chwila gigantyczny sygnał kupna od złotego ryszarda i strzał na 3-5zł.

Spoko, ja też kiedyś polecałam clc i od tamtego czasu co prawda poszło nawet na 54 gr, ale to co tam sie teraz dzieje zarówno na kursie jak i na ESPI to po prostu mistrzostwo szulerskie.
    Dokładnie, szulernia w biały dzień...
    Miały byc złote góry, fantastyczne spółki w portfelu Columbusa (wywiad z preziem z 2014), a jest ubieranie ludzi, kolejne infa to kolejne kłamstwa, i to wszystko za czyimś przyzwoleniem...
    Zapewne wielu ludzi traci pieniądze, może i nie małe na takich wałkach...I dlatego masakrycznie nie dzierżę ludzi typu ferduś czy rysiu, którzy bez najmniejszej merytoryki chamsko naganiają na kupno (jak w tym przypadku), albo sprzedaż akcji...Nie wiem czy Ci ludzie są opłacani, czy po prostu tak zwyczajnie, beznadziejnie tępi,ale w to jakoś nie chce mi się wierzyc...
    Ferdka pominę milczeniem, bo to już jest przypadek kliniczny a ja nie mam wykształcenia medycznego by opiniować takie anomalia.
    Co do Ryszarda - sądzę że na pewno ma chłopina wiedzę o AT ale przy spółce robiącej takie wały i puszczającej takie infa jak to dzisiejsze o możliwym zejściu udziałów w CLE poniżej 5%, to niestety ale całą wiedzę o AT należy schować do kieszeni i grać tak, jak przeciwnik pozwala.

Tyle o CLC. Ciekawe co jutro na naszej BIMce :)
    Powiem wam w tajemnicy, że mamy tutaj na papierze pewnego szulera...
    Ale jest na razie po naszej stronie :)
  • Re: I to by było na tyle... Autor: ~Ktoś_Jorg [89.75.98.*]
    Wybicie z klina, technicznie extra. Wybicie 30 gr da sygnał kupna i następny szczyt to min, ostatnie high.

Lilka przynajmniej sprawił, że papier grał dziś ładnie i troszkę sie przeczyścił :)

Technika, techniką. Prawda jest taka, że bez infa wydaje mi się (no bo znaFcą jeszcze nie jestem) że maks to ost high, żeby polecieć na 4x groszy potrzeba infa, a zeby polecieć na 50, to nawet mega infa typu Rossmann :)

Akumulacja trwa, lilka zawitaj do nas ;)
  • Re: I to by było na tyle... Autor: ~Ktoś_Jorg [89.75.98.*]
    I polecam polubic ich profil na FB, trzeba promowac nasza markę ! :D
  • Re: I to by było na tyle... Autor: ~JACEK [89.75.33.*]
    Jak ja dziękuję losowi, że wyskoczyłem z tego CLC jak jeszcze to się jakoś trzymało. Koszmar ... ludzie tam potracili grubą kasę, bo obroty na wzrostach były ogromne. A Fredek ... wchodzę na to forum i na dziwić się nie mogę co facet wypisuje. Obawiam się, że on jednak w tym siedzi ... CLC tak ludzi okantowało, cała bajka zrobiona pod wyjście dorotki. Współczuję tym, co tam wskoczyli przy poziomach 45-55 i trwają, bo są połowę na minusie. Szkoda, że GPW toleruje takie wałki, ale w kraju amber gold wszystko jest możliwe. Co do Biomax, myślę, że będą podbitki na papierze, ale impuls do wzrostu konkretnego da info o dystrybucji drogeryjnej, linii Emolix albo o lepszej sprzedaży w II kw.
    Tutaj już gołym okiem widać głód jakiegokolwiek pozytywnego info. Pamiętasz jak ładnie porosło na drugi dzień po komunikacie o obligach serii B?
    Gdyby tak puścili teraz znienacka jakiś pozytywny news, to momentalnie bylibyśmy pod 40 gr.
    Oprócz pabla oczywiście, bo on by poleciał na 17 gr. Zgodnie z trendem spadkowym.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.