Dywidenda za 2014 - 0,36 :)))) dywidenda za 2015 liczę że mniejsza nie będzie to kolejne 0,36 gr. :))))) Takie zjawiska muszą spowodować delikatny wzrost na 5 zeta , to da 1,20 :))))
Widzisz dlaczego ci już nic nie tłumaczę ? :))))) Jak uważasz, jakim minimalnym ilorazem inteligencji trzeba dysponować żeby zrozumieć że sprzedam akcyjki jak będą powyżej 7 złotych ? :)))))))
nawijaj dalej, jasiu, wypłacz się i konfabuluj dalej, lubię czytać twoje błazeństwa nie musisz się chwalić na forum, co robisz, jak cię inni wyśmieją i co mama ci mówi... zaprosiłeś do błaznowania, więc pokonałem cię na twoim poziomie i co z tego powiedziałeś?... tyle twojego...
zmyslasz różne rzeczy, a potem ich udowodnic nie umiesz...
nawijaj dalej, jasiu, wypłacz się i konfabuluj dalej, lubię czytać twoje błazeństwa nie musisz się chwalić na forum, co robisz, jak cię inni wyśmieją i co mama ci mówi... zaprosiłeś do błaznowania, więc pokonałem cię na twoim poziomie i co z tego powiedziałeś?... tyle twojego...
zmyslasz różne rzeczy, a potem ich udowodnic nie umiesz...
biedny jasio... wykres go irytuje... popłacz jeszcze pozmyślaj a potem znowu napisz, co robisz, jak cię inni wyśmieją i co mama ci mówi... zaprosiłeś do błaznowania, więc pokonałem cię na twoim poziomie i co z tego powiedziałeś?... tyle twojego... .
pozmyślaj, popłacz jeszcze biedny jasio... wykres go irytuje... a potem znowu napisz, co robisz, jak cię inni wyśmieją i co mama ci mówi... zaprosiłeś do błaznowania, więc pokonałem cię na twoim poziomie
biedny jasio... wykres go irytuje... popłacz jeszcze pozmyślaj a potem znowu napisz, co robisz, jak cię inni wyśmieją i co mama ci mówi... zaprosiłeś do błaznowania, więc pokonałem cię na twoim poziomie i co z tego powiedziałeś?... tyle twojego...
biedny jasio... wykres go irytuje... popłacz jeszcze pozmyślaj a potem znowu napisz, co robisz, jak cię inni wyśmieją i co mama ci mówi... zaprosiłeś do błaznowania, więc pokonałem cię na twoim poziomie i co z tego powiedziałeś?... tyle twojego...
popłacz jeszcze pozmyślaj a potem znowu napisz, co robisz, jak cię inni wyśmieją i co mama ci mówi... zaprosiłeś do błaznowania, więc pokonałem cię na twoim poziomie
popłacz jeszcze pozmyślaj a potem znowu napisz, co robisz, jak cię inni wyśmieją i co mama ci mówi... zaprosiłeś do błaznowania, więc pokonałem cię na twoim poziomie