anja, tylko ja Cię bardzo proszę nie dokupuj muła od kolegi lisa, bo jak tak dalej pójdzie, to cały ten papier będzie miał Wajda, leo, Ty i ja - i kto to od nas kupi.
Witam szanowne towarzystwo . Apropo zauważył ktoś ,że to był najlepszy kwartał w historii spółki . Każdy następny z zyskiem 10 milionów to skok o 50 gr na akcje tak więc na koniec roku 3,5zł. Marzenia czy nie.?
na razie wszyscy robią podchody jak do jeża , bo chcieli kupić tylko , że jakby chcieli pocisnąć to przy FF ok 19 % to 4 zł było by szybko.Spółka ma parametry wzrostu bardzo dynamiczne i niemal można być pewnym podobnego wyniku w drugim kwartale - a to daje przepustkę na duże zainteresowanie i wysoki kurs w najbliższej perspektywie.
Widzę że wreszcie jest z kim podyskutowac. W takim razie może ktoś mi odpowie co z tym bo się za bardzo nie orientuje chodzi mi o nr 8 http://www.ncbr.gov.pl/gfx/ncbir/pl/defaultaktualnosci/1254/3075/1/strategmed_ranking_wnioskow_ocenionych_pozytywnie.pdf
Dnia 2015-05-20 o godz. 10:27 ~leo napisał(a): > czyli widze ze nikt w tej sprawie sie nic nie orientuje --------------- mnie leo musisz usprawiedliwić, bo ja sobie zysk na pxmie realizowałem, a to na fixach nie takie proste. Ale jestem po, to zerknąłem na to co wkleiłeś. Na mój gust, Wajda jest jednym ze sponsorów tych badań
Dnia 2015-05-20 o godz. 14:37 ~leo napisał(a): > wp1 to mnie nie pocieszyłeś bo cenie sobie twoje zdanie, myslałem że może co przytulimy a tu mówisz że sie w filantropów bawimy :)