• Steam Autor: ~Dev [164.127.181.*]
    Witam wszystkich, zmiany dotyczą Early Access i dostępu do aktualizacji o nowe epizody w ramach Steam Early Access. Potrwają jeszcze kilka dni. Ktoś już wcześniej to pisał ale tak w ramach wyjaśnienia.

• Re: Steam Autor: mayamak [195.150.66.*]
    Dnia 2015-05-05 o godz. 12:10 ~Dev napisał(a):
    > Witam wszystkich, zmiany dotyczą Early Access i dostępu do aktualizacji o nowe epizody w ramach Steam Early Access. Potrwają jeszcze kilka dni. Ktoś już wcześniej to pisał ale tak w ramach wyjaśnienia.
    >

Ok, taki zabieg ma sens, ponieważ zamknęliście już 1 kwartał 2015, co nie będzie miało wpływu na jego wyniki. Ewentualnie moze być mały poślizg finansowy w 2Q2015. Gry zostały zdjęte/przekierowane dokładnie na początku maja. Można to sprawdzić w historii modyfikacji kont Steam:
    Afterfall: Reconquest Episode I - link 
    Afterfall InSanity Extended Edition - link 

Pytanie mam natomiast jak można sprawdzić Pana tożsamość oraz dlaczego nie odpisujecie na maile akcjonariuszom? Dlaczego nie ma nigdzie publicznej informacji o prowadzonych modyfikacjach (facebook, twitter, steam community lub chociażby system EBI). Przy kursie na aktualnym poziomie takie zabiegi są mało zabawne i należałoby rzetelnie kontaktować się z akcjonariuszami.
  • Re: Steam Autor: ~grand [181.88.177.*]
    Dnia 2015-05-05 o godz. 12:29 mayamak napisał(a):
    > Pytanie mam natomiast jak można sprawdzić Pana tożsamość oraz dlaczego nie odpisujecie na maile akcjonariuszom? Dlaczego nie ma nigdzie publicznej informacji o prowadzonych modyfikacjach (facebook, twitter, steam community lub chociażby system EBI). Przy kursie na aktualnym poziomie takie zabiegi są mało zabawne i należałoby rzetelnie kontaktować się z akcjonariuszami.

Bardzo dobrze powiedziane.
  • Re: Steam Autor: ~nikos [218.78.210.*]
    To że mają w głębokim poważaniu akcjonariuszy to wiem od dawna ale że mają w poważaniu graczy tego nie wiedziałem.
    Znów chcą doprowadzić takim postępowaniem kurs do 1gr. Jeden wielki syf, nikt nic nie wie, niema informacji a oni mają to gdzieś.

• Re: Steam Autor: ~Dev [164.127.181.*]
    Wódz jest niestety chory więc część dostępów dostaliśmy dzisiaj. FB już jest, strony będą jutro. Keep calm and enjoy our games. 
    Dnia 2015-05-05 o godz. 14:04 ~Dev napisał(a):
    > Wódz jest niestety chory więc część dostępów dostaliśmy dzisiaj. FB już jest, strony będą jutro. Keep calm and enjoy our games. 

Może i chory ale chyba nie na tyle ciężko żeby napisać na FB informacje kilka dni temu, po telefon czy laptop to chyba sięgnie.

tego nie wiesz więc nie pisz głupot
    Dnia 2015-05-05 o godz. 14:26 ~Dev napisał(a):
    > tego nie wiesz więc nie pisz głupot

A co mówić nie potrafi, telefonów niema, zniknął nagle, zapadł się pod ziemię, nie wiedział o zmianach weź nie rozśmieszaj.
    Czemu dopiero zebrało wam się dziś na informacje, nie szło napisać wcześniej że będą prowadzone prace, bądźmy poważni.
    Czytałem steam ludzie pytają od kilku dni i też brak odzewu.
    No tak w dzisiejszych czasach komunikacja to jest bardzo utrudniona.

Tak jest jak nic się nie dzieje i wszyscy na miejscu. Ale wiedzy Ci brak Nikosiu zatem nie żartuję. Zresztą pewnie w czerwcu  więcej będzie wiadomo publicznie. Tymczasem nie rugaj bo już nadganiamy komunikacje.
    Wiedze o nikosiu to ja mam o tym co wyprawiał tu przez lata i to wystarczy :)
    A przy okazji, powiedz mu niech zaktualizuje dane na stronie nicolasgames.pl -akcjonariat bo niebawem rok minie jak niema zmian :) o raportach nie wsponę i brakujących infach ale to już historia zamknięta.
     Pozdrawiam :)
  • Re: Steam Autor: mayamak [195.150.66.*]
    > Dnia 2015-05-05 o godz. 14:23 ~nikos napisał(a):
    > Może i chory ale chyba nie na tyle ciężko żeby napisać na FB informacje kilka dni temu, po telefon czy laptop to chyba sięgnie.
    >

spokojnie, informacja jest, nie ma co się spinać. Mimo wszystko trzeba było wywołać gównoburze żeby taką informację uzyskać.

Dnia 2015-05-05 o godz. 14:31 mayamak napisał(a):
    > > Dnia 2015-05-05 o godz. 14:23 ~nikos napisał(a):
    > > Może i chory ale chyba nie na tyle ciężko żeby napisać na FB informacje kilka dni temu, po telefon czy laptop to chyba sięgnie.
    > >
    >
    > spokojnie, informacja jest, nie ma co się spinać. Mimo wszystko trzeba było wywołać gównoburze żeby taką informację uzyskać.
    >

Czy wszystko wróciło do normy, kisimi się dalej i podziwiamy ten mizerny popyt na akcje :)
    Tak w ramach wyjaśnienia to powinna spółka podać takie info. Podaj źródło tej informacji jak to nie blef?
    Nic takiego nie opublikowali na żadnej ze swoich stron związanych z grami.

Poczytajcie jak gracze są zdziwieni, są chętni na grę tylko mają problem i muszą sami doszukiwac, dopytywać się dlaczego do teraz niema słowa o zniknięciu. Brawo, profesjonalne podejście do klienta :)))))))))))))))))))))

steamcommunity.com/app/224420/discussions/0/620712364027166274/

Good question. No Afterfall Reconquest either. No Intoxicate Studios or NEG at all. nothing on the developer pages about Steam. Very ominous.

Can you find out what happend? I was going to purchase the dirty arena dlc and the other episodes.

I would also like to know what happened

Anyone have experience with Valve/Steam closing games? Do I get to download a copy with a full valid license

Still no word on why this happened?

Not from what I can find. I really want to get this game.

• Re: Steam Autor: ~hmmm [109.17.179.*]
    Dzieki za info.
  • Re: Steam Autor: ~kociuba2003 [176.100.195.*]
    tak tak tak i kto w to uwierzy? Wszyscy chcą pozbyć się papieru i uciekać jak najdalej. Takie spekulacje, gdzie podaje się ktoś za członka grupy NEG to już przesada. Podaj to oświadczenie na stronie głównej NEG lub na koncie facebook to uwierzę bo póki co ktoś kręci i chce pozbyć się papiera za wszelką cenę tak jak by bał się tego raportu co przychodzi i tyle w temacie
    No i gdzie te gry DEV ? Miały być dziś , po co lałeś wodę :)
  • Re: Steam Autor: ~nicos [218.78.210.*]
    > Wódz jest niestety chory więc część dostępów dostaliśmy dzisiaj. FB już jest, strony będą jutro. Keep calm and enjoy our games.

I miałem racje co do was, puszczacie słowa na wiatr, gier nie ma, wy się nigdy nie zmienicie.
    Gry zdjęli ale nie mogli dać infa bo to skomplikowana spawawa i za duży wysiłek, dopiero po kilku dniach oburzenia łaskawie napisali coś na odczepnego.

I nie "rugaj" mi tu DEV bo ponoć pisałeś że nadrabiacie komuniakcje, tylko gdzie, wpis na odczepnego po kilku dniach i tłumaczenia na forum bankiera :))

• Re: Steam Autor: ~Dev [37.30.49.*]
    Kilka dni mówiłem. I tego się trzymam. Nic się nie zmieniło robimy swoje. Dzisiaj damy na www. Nie będzie w serwisach GPW ani TVN bo to tech issues.
    Dnia 2015-05-07 o godz. 09:09 ~Dev napisał(a):
    > Kilka dni mówiłem. I tego się trzymam. Nic się nie zmieniło robimy swoje. Dzisiaj damy na www. Nie będzie w serwisach GPW ani TVN bo to tech issues.

A to krasnoludki napisały?

>FB już jest, strony będą jutro.

Jest tylko na FB-AR, na FB-AI - brak.

Na steam masa pytań - brak odzewu.

Informacja powinna być przed podjętymi pracami i tyle w temacie.

Ja spytam inaczej, a może gry znikneły ze steam z powodu problemów i teraz robicie na szybko?

A tu dyskusje ze steam, nie oppowiecie im po 7 dniach zniknięcia?

usually valve removes games from steam when there are problems  with the publisher, for example license problems etc. in 90% of the  cases your last chance to get a valid steam key is from bundles;  sometimes retail versions have a key that works on steam too.
    If you have the game already, it remains in your library and you can download and install it at any time you want to.

Good question. No Afterfall Reconquest either. No Intoxicate Studios or NEG at all. nothing on the developer pages about Steam. Very ominous.

Can you find out what happend? I was going to purchase the dirty arena dlc and the other episodes.

I would also like to know what happened

Anyone have experience with Valve/Steam closing games? Do I get to download a copy with a full valid license

Still no word on why this happened?

Not from what I can find. I really want to get this game.

Dnia 2015-05-07 o godz. 13:16 ~grand napisał(a):
    > Dnia 2015-05-07 o godz. 09:09 ~Dev napisał(a):
    > > Kilka dni mówiłem. I tego się trzymam. Nic się nie zmieniło robimy swoje. Dzisiaj damy na www. Nie będzie w serwisach GPW ani TVN bo to tech issues.
    >
    > A to krasnoludki napisały?
    >
    > Dnia 2015-05-05 o godz. 14:04 ~Dev napisał(a):
    > >FB już jest, strony będą jutro.
    >
    > Jest tylko na FB-AR, na FB-AI - brak.
    >
    > Na steam masa pytań - brak odzewu.
    >
    > Informacja powinna być przed podjętymi pracami i tyle w temacie.
    >
    > Ja spytam inaczej, a może gry znikneły ze steam z powodu problemów i teraz robicie na szybko?
    >
    > A tu dyskusje ze steam, nie oppowiecie im po 7 dniach zniknięcia?
    >
    > usually valve removes games from steam when there are problems  with the publisher, for example license problems etc. in 90% of the  cases your last chance to get a valid steam key is from bundles;  sometimes retail versions have a key that works on steam too.
    > If you have the game already, it remains in your library and you can download and install it at any time you want to.
    >
    > Good question. No Afterfall Reconquest either. No Intoxicate Studios or NEG at all. nothing on the developer pages about Steam. Very ominous.
    >
    > Can you find out what happend? I was going to purchase the dirty arena dlc and the other episodes.
    >
    > I would also like to know what happened
    >
    > Anyone have experience with Valve/Steam closing games? Do I get to download a copy with a full valid license
    >
    > Still no word on why this happened?
    >
    > Not from what I can find. I really want to get this game.
    >

Its no longer available on steam? -z FB insanity ?

Super DEViant i mi nie odpowiesz,tak trudne pytania padły, przecież nadrabiacie komunikacje tylko gdzie?

>FB już jest, strony będą jutro.

Stron niema i nie będzie szybko ,zawaliliście sprawę i boicie się przyznać. Potencjalny klient się dopytuje na steam a wy go macie tam gdzie słońce nie dochodzi. (Ale nadrabiacie komuikacje na forum bankiera - pajacowanie personelu? )

Poproszę odpowiedz do poprzedniego mojego postu?

"I" - jakie strony miały być 6 maja "I" gdzie??? "nigdzie" ?

• Re: Steam Autor: ~nowy [79.191.199.*]
    LODU dużo lodu
    Prawda w oczy kole?
  • Re: Steam Autor: ~gertruda [199.255.210.*]
    > Witam wszystkich, zmiany dotyczą Early Access i dostępu do aktualizacji o nowe epizody w ramach Steam Early Access. Potrwają jeszcze kilka dni. Ktoś już wcześniej to pisał ale tak w ramach wyjaśnienia.
    >

To trwa od początku maja, istniejecie jeszcze ?
  • Re: Steam Autor: ~ar [211.23.248.*]
    >

Miało być kilka dni co wy odwalacie, pewnie znów coś zachrzaniliście bo tylko to potraficie ?????
  • Re: Steam Autor: ~zenon [5.134.65.*]
    Dajecie sie nabierac jakiemus czeresniakowi.Koles piszacy jako DEV to typek z warszawy nadajacy z Play i T mobile.
  • Re: Steam Autor: ~ar [211.23.248.*]
    Dnia 2015-05-13 o godz. 20:47 ~zenon napisał(a):
    > Dajecie sie nabierac jakiemus czeresniakowi.Koles piszacy jako DEV to typek z warszawy nadajacy z Play i T mobile.

Przecież pisał że podana zostanie informacja na fb i pojawiła się dokładnie tuż po ty jak pisał.

• Re: Steam Autor: jodaw [178.235.51.*]
    dajcie już spokój z tym liczeniem minut i godzin, napisał, że zajmie to kilka dni to trochę cierpliwości
  • Re: Steam Autor: ~5maja [211.23.248.*]
    Dnia 2015-05-13 o godz. 21:43 jodaw napisał(a):
    > dajcie już spokój z tym liczeniem minut i godzin, napisał, że zajmie to kilka dni to trochę cierpliwości

Coś pisałeś bo nie zrozumiałem? niedługo miesiąc minie.

• Re: Steam Autor: ~nico [201.236.80.*]
    Dnia 2015-05-26 o godz. 10:33 ~5maja napisał(a):
    > Dnia 2015-05-13 o godz. 21:43 jodaw napisał(a):
    > > dajcie już spokój z tym liczeniem minut i godzin, napisał, że zajmie to kilka dni to trochę cierpliwości
    >
    > Coś pisałeś bo nie zrozumiałem? niedługo miesiąc minie.
    >

Jodaw tu zarabia od 15 gr jak widac cierpliwosc poplaca :)
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.