Dnia 2015-05-07 o godz. 13:16 ~grand napisał(a):
> Dnia 2015-05-07 o godz. 09:09 ~Dev napisał(a):
> > Kilka dni mówiłem. I tego się trzymam. Nic się nie zmieniło robimy swoje. Dzisiaj damy na www. Nie będzie w serwisach GPW ani TVN bo to tech issues.
>
> A to krasnoludki napisały?
>
> Dnia 2015-05-05 o godz. 14:04 ~Dev napisał(a):
> >FB już jest, strony będą jutro.
>
> Jest tylko na FB-AR, na FB-AI - brak.
>
> Na steam masa pytań - brak odzewu.
>
> Informacja powinna być przed podjętymi pracami i tyle w temacie.
>
> Ja spytam inaczej, a może gry znikneły ze steam z powodu problemów i teraz robicie na szybko?
>
> A tu dyskusje ze steam, nie oppowiecie im po 7 dniach zniknięcia?
>
> usually valve removes games from steam when there are problems with the publisher, for example license problems etc. in 90% of the cases your last chance to get a valid steam key is from bundles; sometimes retail versions have a key that works on steam too.
> If you have the game already, it remains in your library and you can download and install it at any time you want to.
>
> Good question. No Afterfall Reconquest either. No Intoxicate Studios or NEG at all. nothing on the developer pages about Steam. Very ominous.
>
> Can you find out what happend? I was going to purchase the dirty arena dlc and the other episodes.
>
> I would also like to know what happened
>
> Anyone have experience with Valve/Steam closing games? Do I get to download a copy with a full valid license
>
> Still no word on why this happened?
>
> Not from what I can find. I really want to get this game.
>
Its no longer available on steam? -z FB insanity ?
Super DEViant i mi nie odpowiesz,tak trudne pytania padły, przecież nadrabiacie komunikacje tylko gdzie?
Dnia 2015-05-05 o godz. 14:04 ~Dev napisał(a):
>FB już jest, strony będą jutro.
Stron niema i nie będzie szybko ,zawaliliście sprawę i boicie się przyznać. Potencjalny klient się dopytuje na steam a wy go macie tam gdzie słońce nie dochodzi. (Ale nadrabiacie komuikacje na forum bankiera - pajacowanie personelu? )
Poproszę odpowiedz do poprzedniego mojego postu?
"I" - jakie strony miały być 6 maja "I" gdzie??? "nigdzie" ?