• bankrut katastrofa Autor: ~kazik56 [89.65.69.*]
    o Boże jaka katastrofa
    audytor pisze ze spółka w tym roku zbankrutuje - sugeruje przeczytac opinie
    prawie 900 milionów długu i duże koszty
    na obsługę odsetek potrzebują 90 milonów rocznie
    ebitda spadnie do 100 bo salony empiku słabo działają - wszystko przenosi sie do internetu
    czyli 9x dług do ebitda
    za chwile akcje będą po 1 zł
    zwykle jak jest opóznienie w przeslaniu raportu jest podejrzana i tutaj nie bylo inaczej
    myslalem na poczatku zeby odkupic ale teraz poczekam cierpliwie
    sugeruje ostroznosc
  • Re: bankrut katastrofa Autor: ~Gość [31.61.139.*]
    Kurcze co za spółka leci na pysk, jestem grubo w plecy czy to kiedyś odrobi?
    ktoś coś wie?
  • Re: bankrut katastrofa Autor: ~Gość [31.61.139.*]
    Jeszcze raz zapytam czy ktoś coś wie o tym gniocie bo umoczyłem trochę kasy i nie wiem co dalej niech ktoś coś podpowie lub doradzi.
  • Re: bankrut katastrofa Autor: ~Marcin [89.67.157.*]
    Poand 1mld przychodu mają, więc ciągle to duża firma. Problemy z renetownością wydaje mi się, że ogarną na poziomie grupy. Problem jest jednak z tym, że wpadli na jakiś napoleoński plan, żeby tak zmodyfikować ten koncept biznesowy jak zrobiono z w latach z MPiKami. Zmiana strategii konieczna, żeby zaczęli autentycznie robić pieniądze.
  • Re: bankrut katastrofa Autor: ~delfin [88.156.136.*]
    ja to sprzedałem dawno temu po 19, 6 ...troche żałowałem bo potem przebiło troche 20 zł alr teraz jak patrze na kurs czuje ulgę
  • Re: bankrut katastrofa Autor: ~xxx [83.7.113.*]
    Penta dała 10 pln. Za ten miliard można spłacić wszystkie kredyty. Pozostanie niezadłużona reszta o przychodach 1,5 miliarda. Ile zarobi Penta ?
[x]
NFIEMF 0,00% 4,17 2016-07-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.