• nosalowy dwor Autor: ~moze [86.180.115.*]
    ...a może inwestor jest poważnie zainteresowany, tarcza podatkowa z pewnością przydała by się: http://www.inwestycjewkurortach.pl/aktualnosci,pierwszy-condo-hotel-w-zakopanem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.0.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: nosalowy dwor Autor: ~Jan [46.112.55.*]
    Zmiana branży.
  • a miało byc tak pięknie Autor: ~balcerek [93.105.182.*]
    Posiadamy środki na bieżącą działalność spółki z wpływów z wynajmu naszych nieruchomości. W opinii biegłego powołanego przez sąd w przypadku zawarcia układu Advadis ma również możliwość obsługi bieżących zobowiązań. Liczmy na wprowadzenie inwestora do spółki, czyli firmy Invest Nosalowy Dwór – mówi Mirosław Halk, szef rady nadzorczej Advadis.
  • Re: a miało byc tak pięknie Autor: ~Jan [46.112.26.*]
    I będzie.Poczekajmy.Ja nie odpuszczę.Kiedyś dałem złodziejom 1.80 zł za akcje z pp.
  • Re: a miało byc tak pięknie Autor: ~balcerek [88.156.136.*]
    czekasz na cud ?

Cuz może się jeszcze wydażyć ?

Ja tego nie rozumiem ...z jednej strony inwestor, list intencyjny..... a z drugiej nie dogadanie się z wierzycielem
  • Re: a miało byc tak pięknie Autor: ~pinokio [146.0.42.*]
    a czego tu można nie rozumieć ?
    złodziej pinokio rozkradł cały majątek wraz z rodzinką a te wszystkie listy intecyjne i działania to tylko prewencja przed prokuratorem i sądem
    wierzyciele sprzedadzą to co zostało i podziela kase a akcjonarisuze zostaną z niczym
    ale prokuratura to chyba najmniejszy problem dla pinokia i jego rodzinki na chwile obecną
    gdzie pieniadze z emisji 150 mln ? gdzie nieruchomości flota samochodów ?
    przez te wszystkie lata wydrelowano spółkę do zera i do tego brał jeszcze wynagrodzenie
    chyba czas aby ktoś go rozliczył
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.