Zgodnie zasadami podajemy wyniki osób, które uczestniczyły w co najmniej 75% edycjach w kwartale (10). Wyniki podawane są wg. zasady: Ilość trafnych prognoz/ilość edycji/ % trafnych wskazań
Ze smutkiem patrzę na ubiegłotygodniowe podsumowanie kwartału. Smutne jest to że nikt nie skomentował Twojej pracy. Nikomu nie przyszło do głowy żeby pogratulować zwycięzcy i wyśmiać przegranego czyli...pijoka. Owszem, raz niejaki mało znany redaktor zrobił w Twoim imieniu podsumowanie. Było uroczo i wesoło jednak...wypalił się. ~emerycie~ jesteś niezastąpiony.. Dziękuję Ci więc za kolejne podsumowanie i nawet w podzięce ułożyłem wiersz. Jednak ze względu na to iż teksty tutejsze czytają: kobiety, dzieci, emeryci i renciści. Wierszyk nie może się ukazać (art. 216 § 1 Kodeksu karnego} Gratuluję też niezłego wyniku Pani/Panu "seneka" jak i też podziwiam ~emeryta~ i ~yntelygenta~ za ich dokonania (jak można mieć tak marny wynik???} Składam też Nam wszystkim życzenia Zwariowanych Świąt i spokoju po świętach... pijok
Nie popadaj w takie smutki, ja na ten przykład podsumowania zacząłem szukać dopiero dzisiaj, emeryt zwykł był obwieszczać je w piątki razem z WII. A, jak sam widzisz, frekwencja dziś na forum iście świąteczna, więc i na podsumowanie podsumowania przyjdzie czas właściwy. I wyleją się kubły... zimnej dyngusowej wody :-) Mój wynik zaiste marny, ale na duchu nie podupadam, gdyż być 'egzekwo' z emerytem, to zaszczyt jest i już! Wszak emeryt to giełdowy tuz! Zatem luz :-)
Ja życzę wszystkim, na teraz i po świętach, odpoczynku od pieniędzy i dostrzeżenia tego, co pięknego niesie ze sobą wiosna, jak wszystko budzi się do życia, jak chłonie promienie słońca, rozwija się i kwitnie. Jak wybucha to szaleństwo istnienia! Bo jeszcze tylko dwie serie rozliczenia kontraktów i... znów liście pospadają.
Dziękuję za wyłapanie i przeczytanie podsumowania. Jest to dla mnie zaszczytem dowiedzieć się, że jest jeden poważny inwestor, który zauważył prymitywną charytatywną działalność. Mój wynik i wynik Yntelygenta to wynik konsekwentnego (konserwatywnego) podejścia do typowania oraz oglądu sytuacji na rynku. Brak gratulacji dla wszystkich powyżej miejsc, które obaj zajęliśmy jest przejawem świadomej zazdrości i zawiści w stosunku do osób potrafiących trafić tyle razy, ile my dwaj razem. Seneka to stary wyga, zaprawiony w boju, ale operato!! Po raz pierwszy, świeże spojrzenie i taki wynik - jemu należą się gratulacje. Z przykrością konstatuję fakt, że art. KK stał się przyczyną braku publikacji wiersza młodego przedstawiciela literatury pięknej. Jest to tym bardziej przykre, że jak sam sprawdziłem na własnej skórze kwiecisty i dosadny język Marszałka też nie byłby akceptowany w obecnej rzeczywistości. Np. z następującym cyt. "Polacy to naród wspaniały, tylko ludzie ...... ". Biedaka by skazali. Nie przypominam sobie podsumowania mało znanego redaktora, ale jest faktem ... było wesoło i uroczo się oglądało sympatyczne białe zwierzątka. Wesołego Alleluja . O ..... zapomniałem uzupełnić płynu przywracającego jasność .....
dzieki Emerycie za prowadzenie i opiekę tu nad nami, pijącym i nie pijącym, kolegom celności i dobrych decyzji Wigowych:) no to od następnego podliczenia;))) pozdr all
Emerycie dzieki za Twoja robote. Bolec dlaczego skonczyles na 50%? nie rozumiem zaraz potem bylem ja(: ale to moj drugi kwartal na liscie i awansowalem ,mam nadzieje na dalszy progres pozdro KAT
khe, moja nieobecność była usprawiedliwiona , jak wiecie byłem na wyjeździe w miejscowości gdzie za internet dla Polaków liczą sobie słono, oj bardzo słono. Moje gratulacje dla wszystkich uczestników , w szczególności zaś dla zwycięzcy.