• WIGOMETR INWEST. INDYWIDUALNYCH - podsumowanie I kw. 2015 r. Autor: emeryt_giełdowy [95.49.118.*]
    Zgodnie zasadami podajemy wyniki osób, które uczestniczyły w co najmniej 75% edycjach w kwartale (10).
    Wyniki podawane są wg. zasady:
    Ilość trafnych prognoz/ilość edycji/ % trafnych wskazań

Wyniki I kwartału 2015 roku.
    1/ seneka                    - 8/11/72,7%,
    2/ operato                   - 8/12/66,7%,
    3/ ostry-                      - 7/11/63,6%,
    4/ artimar                   - 8/13/61,5%,
        pijok                       - 8/13/61,5%,
    5/ 77777777               - 6/10/60,0%,
    6/ tvnmaniak              - 7/13/53,8%,
    7/ automaxx               - 6/12/50,0%,
        rubikk/futy.pl         - 6/12/50,0%,
    8/ jack_tramiel           - 6/13/46,2%,
        kat76                      - 6/13/46,2%,
        mruczek1969         - 6/13/46,2%,
    9/ makler58               - 5/11/45,5%,
    10/ slayer22               - 4/11/36,4%,
    11/ emeryt_giełdowy - 4/13/30,8%,
          yntelygent            - 4/13/30,8%,
    12/ JD                        - 3/10/30,0%,
    13/ luzak                    - 3/11/27,3%,

Bolec za szczególne zasługi i błagalne (chomiki czy myszki!!!) podaję Twój wynik 4/9/%   

Pozdrawiam wszystkich aktywnych uczestników WIGOMETRU.

• Szanowny ~emeryt-cie~ Autor: pijok [83.30.213.*]
    Ze smutkiem patrzę na ubiegłotygodniowe podsumowanie kwartału. Smutne jest to że nikt nie skomentował Twojej pracy.
    Nikomu nie przyszło do głowy żeby pogratulować zwycięzcy i wyśmiać przegranego czyli...pijoka.
    Owszem, raz niejaki mało znany redaktor zrobił w Twoim imieniu podsumowanie. Było uroczo i wesoło jednak...wypalił się.
    ~emerycie~ jesteś niezastąpiony.. 
    Dziękuję Ci więc za kolejne podsumowanie i nawet w podzięce ułożyłem wiersz. Jednak ze względu na to iż teksty tutejsze czytają: kobiety, dzieci, emeryci i renciści. Wierszyk nie może się ukazać (art. 216 § 1 Kodeksu karnego}
    Gratuluję też niezłego wyniku Pani/Panu "seneka" jak i też podziwiam ~emeryta~ i ~yntelygenta~ za ich dokonania (jak można mieć tak marny wynik???}
    Składam też Nam wszystkim życzenia Zwariowanych Świąt i spokoju po świętach...
    pijok
  • Szanowny ~pijok-u~ Autor: yntelygent [89.167.42.*]
    Nie popadaj w takie smutki, ja na ten przykład podsumowania zacząłem szukać dopiero dzisiaj, emeryt zwykł był obwieszczać je w piątki razem z WII. A, jak sam widzisz, frekwencja dziś na forum iście świąteczna, więc i na podsumowanie podsumowania przyjdzie czas właściwy. I wyleją się kubły... zimnej dyngusowej wody :-)
    Mój wynik zaiste marny, ale na duchu nie podupadam, gdyż być 'egzekwo' z emerytem, to zaszczyt jest i już! Wszak emeryt to giełdowy tuz! Zatem luz :-)

Ja życzę wszystkim, na teraz i po świętach, odpoczynku od pieniędzy i dostrzeżenia tego, co pięknego niesie ze sobą wiosna, jak wszystko budzi się do życia, jak chłonie promienie słońca, rozwija się i kwitnie. Jak wybucha to szaleństwo istnienia!
    Bo jeszcze tylko dwie serie rozliczenia kontraktów i... znów liście pospadają.

Wesołego Alleluja !!!!!
  • Wielce Szanowny Panie pijok Autor: emeryt_giełdowy [178.42.69.*]
    Dziękuję za wyłapanie i przeczytanie podsumowania.
    Jest to dla mnie zaszczytem dowiedzieć się, że jest jeden poważny inwestor, który zauważył prymitywną charytatywną działalność. 
    Mój wynik i wynik Yntelygenta to wynik konsekwentnego (konserwatywnego) podejścia do typowania oraz oglądu sytuacji na rynku. 
    Brak gratulacji dla wszystkich powyżej miejsc, które obaj zajęliśmy jest przejawem świadomej zazdrości i zawiści w stosunku do osób potrafiących trafić tyle razy, ile my dwaj razem.
    Seneka to stary wyga, zaprawiony w boju, ale operato!! Po raz pierwszy, świeże spojrzenie i taki wynik - jemu należą się gratulacje. 
    Z przykrością konstatuję fakt, że art. KK stał się przyczyną braku publikacji wiersza młodego przedstawiciela literatury pięknej.
    Jest to tym bardziej przykre, że jak sam sprawdziłem na własnej skórze kwiecisty i dosadny język Marszałka też nie byłby akceptowany w obecnej rzeczywistości. Np. z następującym cyt. "Polacy to naród wspaniały, tylko ludzie ...... ".  Biedaka by skazali.
    Nie przypominam sobie podsumowania mało znanego redaktora, ale jest faktem ... było wesoło i uroczo się oglądało sympatyczne białe zwierzątka. 
    Wesołego Alleluja .
    O ..... zapomniałem uzupełnić płynu przywracającego jasność .....
  • śreniak -gratujue lepszym a innych namawiam do aktwności;) Autor: tvnmaniak [91.214.2.*]
    dzieki Emerycie za prowadzenie i opiekę tu nad nami, pijącym i nie pijącym, kolegom celności i dobrych decyzji Wigowych:)
    no to od następnego podliczenia;))) pozdr all
  • Re: WIGOMETR INWEST. INDYWIDUALNYCH - podsumowanie I kw. 2015 r. Autor: seneka [95.160.48.*]
    Fortuna toczy się kołem, kto dziś górą, jutro dołem.
    Czego sympatykom i niepocieszonym uczestnikom WII życzę :-)

pozdrawiam
  • Re: WIGOMETR INWEST. INDYWIDUALNYCH - podsumowanie I kw. 2015 r. Autor: bolec-bolcowaty-turboleszcz [83.30.145.*]
    Wyniki I kwartału 2015 roku.
    1/ seneka                    - 8/11/72,7%, GRATULACJE !!
    2/ operato                   - 8/12/66,7%, GRATULACJE !!
    3/ ostry-                      - 7/11/63,6%, GRATULACJE !!
    4/ artimar                   - 8/13/61,5%, GRATULACJE !!
        pijok                       - 8/13/61,5%, GRATULACJE !!
    5/ 77777777               - 6/10/60,0%, GRATULACJE !!
    6/ tvnmaniak              - 7/13/53,8%, GRATULACJE !!
    7/ automaxx               - 6/12/50,0%, GRATULACJE !!
        rubikk/futy.pl         - 6/12/50,0%, GRATULACJE !!

...A tak "po polsku" to se myślę ( niech Was piekło pochłonie...czemu ja tak nisko /.... ) :-)

dzięki Emerycie za ten trud !!!

jakem bolec - Wesołych Świąt !!!!
  • Re: WIGOMETR INWEST. INDYWIDUALNYCH - podsumowanie I kw. 2015 r. Autor: ~211marek [78.88.196.*]
    Podaj także mój wynik,proszę.
  • @211marek: - podsumowanie I kw. 2015 r. Autor: emeryt_giełdowy [178.42.83.*]
    3/5/%.
    Od 2012 r. jakby Ciebie nie było.
  • Re: @211marek: - podsumowanie I kw. 2015 r. Autor: ~211marek [78.88.196.*]
    Wracam.
  • Re: WIGOMETR INWEST. INDYWIDUALNYCH - podsumowanie I kw. 2015 r. Autor: ~kat76 [213.158.218.*]
    Emerycie dzieki za Twoja robote.
    Bolec dlaczego skonczyles na 50%? nie rozumiem zaraz potem bylem ja(:
    ale to moj drugi kwartal na liscie i awansowalem ,mam nadzieje na dalszy progres
    pozdro
    KAT
  • Re: WIGOMETR INWEST. INDYWIDUALNYCH - podsumowanie I kw. 2015 r. Autor: ostry- [83.5.210.*]
    khe, moja nieobecność była usprawiedliwiona , jak wiecie byłem na wyjeździe w miejscowości gdzie za internet dla Polaków liczą sobie słono, oj bardzo słono.
    Moje gratulacje dla wszystkich uczestników , w szczególności zaś dla zwycięzcy.
[x]
FW20 0,03% 2 903,00 2025-10-10 17:03:42
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.