Dziękuję za wyłapanie i przeczytanie podsumowania.
Jest to dla mnie zaszczytem dowiedzieć się, że jest jeden poważny inwestor, który zauważył prymitywną charytatywną działalność.
Mój wynik i wynik Yntelygenta to wynik konsekwentnego (konserwatywnego) podejścia do typowania oraz oglądu sytuacji na rynku.
Brak gratulacji dla wszystkich powyżej miejsc, które obaj zajęliśmy jest przejawem świadomej zazdrości i zawiści w stosunku do osób potrafiących trafić tyle razy, ile my dwaj razem.
Seneka to stary wyga, zaprawiony w boju, ale operato!! Po raz pierwszy, świeże spojrzenie i taki wynik - jemu należą się gratulacje.
Z przykrością konstatuję fakt, że art. KK stał się przyczyną braku publikacji wiersza młodego przedstawiciela literatury pięknej.
Jest to tym bardziej przykre, że jak sam sprawdziłem na własnej skórze kwiecisty i dosadny język Marszałka też nie byłby akceptowany w obecnej rzeczywistości. Np. z następującym cyt. "Polacy to naród wspaniały, tylko ludzie ...... ". Biedaka by skazali.
Nie przypominam sobie podsumowania mało znanego redaktora, ale jest faktem ... było wesoło i uroczo się oglądało sympatyczne białe zwierzątka.
Wesołego Alleluja .
O ..... zapomniałem uzupełnić płynu przywracającego jasność .....