no cóż. Banda z poznania swego czasu zaskarżyła uchwały w cce. Dotyczące aportów. Aporty wyfruną niebawem do texasu, który ma upadłość układową. Ani komputronik, ani conta, ani inny badziew poznański nie powącha kasy. Choćby wymyślali walne w luxbusach, ugody i inne spowalniacze klęski. To był strzał kompa w swoje kolano o którym pisałam już jakiś czas temu. Może widząc swój błąd wystrugali "brzytwę" w postaci luxautobusowego walnego, ale toną i tak. Jaki wpływ na kurs akcji cce??? Moim zdaniem znikomy lub żaden. Tutaj każdy trzyma licząc, że po zakopaniu kompa w końcu coś ruszy. Przynajmniej ja na to liczę. Grubo ponad rok akcje były powolutku zbierane, spółka nic nie robi, ale też jest czysta. Bez długów, kredytów, obciążeń (no, oprócz wrzoda poznańskiego). Jakiś "wałek" w końcu musi tu być zrobiony.
Bez długów? czyściutka ?
loona błagam, jesteś tak naiwna czy poprostu ślepa. CCE nie ma już dawno pomysłu na swoje istnienie i poza KOMPUTRONEM nic do roboty.. Zajmują się ( jak sama zauważyłaś kiedyś nieudolnie ) prowadzeniem sporów. Przecież to słupy z Koszewka i trochę mafi w Stanach ( też ostatnio jak widać dupowatej ).
Rozumiem Twoją nienawiść do Kompa. Ale pisanie, że CCE jest ok, to chyba raczej jakiś żart...
Chyba, że Ci płacą za moderację tego forum - to przepraszam - żadna praca nie hańbi (prawie, nie wiem czy prostutucja jest legalna tu czy nie )
ja bardzo proszę o czytanie ze zrozumieniem i nie przekręcanie moich wpisów. A szczególnie dodawanie zwrotów przeze mnie nie użytych. Wcale nie napisałam, że cce jest OK. Napisałam, że jest bez długów, kredytów. Napisałam, że od dawna ktoś zbiera za grosze akcje. Napisałam, że czekam na "wałek" który maja zamiar zrobić. I dlatego akcji nie sprzedaję, bo na razie nie widzę sensu. Co do mafii, wyraziłam swoja opinie na ten temat wcześniej. Niestety usunieto. A ty skoro tak ufaszsz wyborczej i faktowi to twój problem. I to powazny. Zrytych łbów nie brak, a powielanie dziennikarskich domysłów niejakiego adasia z. to już choroba psychiczna. Co do słupów. Kretyńska nazwa używana przez ludzi którzy nie mieli do czynienia z wieloma spółkami w "jednej garsci". Czy zespół spółek komputronikowych to spółki kierowane przez słupy? No nie, to spółki podporzadkowane jednemu celowi i kierowane jedna ręką. To samo jest, jak przypuszczam w kaszewku. Tego typu pierdy, które zaserwowałeś nie pasują nawet do poddanych buczkowskiego, chyba, że próbujesz mnie obrazić. A to okarurat spływa mi po okapniku.
ale przez przypadek poznałem jedną z os. z tzw. koszewka ( akcjonarjusza ).
określenie słup nie pasuje, ale nie są to ludzie światli. Uwierz mi...
Zresztą..Wszytko jedno jakie bagno..
dobra nie wtrącam się w Wasze Forum Hate'u ....
I tak te komentarze nie mają na nic wpływu - jak widzisz tym bardziej na kurs - a w sumie jeśli, to odwrotny.
za to dużo ludzi nabrało sie na wałki piotrowskiego i buczkowskiego z lat 2008-2010. Dzięki czemu kupili akcje za ponad 1 zł. I o to chodzi, nieeee!!!!!
Dnia 2015-04-14 o godz. 08:20 ~gienio napisał(a): > Na tym co mieli robić czyli złoto z torfu czy jakoś tam. > Paszczak to były taxiarz i cinkciarz więc niezły cwaniak co to myśli jak tu kogoś przekręcić.
I ma do tego drużynę oszalalych forumowych Donkichotów. Ze wzgledu na szaleństwo jakie ich ogarnęło są lepsi od zielonych ludzikow! :)
A może 'bankrut Komputronik w tym czasie wzrost z' 50 do 10 zł? Wpisuj sobie swoje gadki na Komputron. Tam chyba ten marketing lepiej działa. Jak tam bułki z serem przy okazji spytam?
Całe szczęście nie miałem okazji do zakupów po 50 zł. Natomias prowadziłem z Looną dyskusję przy cenach Komputronika na poziomie 5zł (nadmienie, że odradzała zakupy Komputronika, a zachwalała CCE) a forum do dalszej dyskusji z Looną pozwól, że wybiorę sam.
Jeżeli sama masz jakieś nie załatwione sprawy z Buczkowskim to staraj się załatwic to z Nim.
Wnioski wyciągają wielcy inwestorzy finansowi. Niedawno norweski parlament zadecydował, że od 2016 największy na świecie fundusz emerytalny rozpocznie wycofywanie się z inwestycji w firmy, którym minimum 30 proc. dochodów przynosi węgiel. Podobnie postąpił francuski gigant ubezpieczeniowy AXA, który podjął decyzję o wycofaniu swoich kapitałów z inwestycji w wydobycie i eksploatację węgla. Grupa Santander poinformowała, że wraz z kanadyjskimi funduszami emerytalnymi utworzy fundusz, który będzie inwestować w OZE. Na początek jego aktywa mają wynieść 2 mld dol. W ostatnich dniach IKEA przekazała, że zainwestuje 1 mld euro w odnawialne źródła energii oraz w pomoc biednym krajom w walce ze zmianami klimatu. Google zapowiedział, że w ciągu najbliższych 5 lat chce w całości przełączyć się na prąd ze słońca.
Prezes Instytutu Energii Odnawialnej zwraca też uwagę na ustalenia ubiegłotygodniowego szczytu G7, z których wynika, że do końca tego stulecia konieczna jest całkowita dekarbonizacja. Niemieckie media przewidują jednak, że proces ten to raczej nie perspektywa ośmiu dekad, lecz kilkunastu lat. "To się układa w pewną sekwencję. Świat nie zwariował na punkcie ekologii i klimatu, OZE to już nie jest fanaberia, tylko twardy interes. OZE są absolutnie przyszłością energetyki i wielki biznes już to wie" - mówi w rozmowie z PAP Wiśniewski.
Na tym nie koniec. Enea już przygotowuje produkt dla prosumentów, czyli osób zainteresowanych produkcją energii z mikroinstalacji OZE od przyszłego roku. – To będzie zarówno pomoc przy wyborze urządzenia i jego zainstalowaniu, załatwieniu formalności i przyłączeniu, jak i umowa na odkup i sprzedaż energii – precyzuje Kinelski. OZE - SUNEX Kolektory słoneczne przyszłość