ja bardzo proszę o czytanie ze zrozumieniem i nie przekręcanie moich wpisów. A szczególnie dodawanie zwrotów przeze mnie nie użytych. Wcale nie napisałam, że cce jest OK. Napisałam, że jest bez długów, kredytów. Napisałam, że od dawna ktoś zbiera za grosze akcje. Napisałam, że czekam na "wałek" który maja zamiar zrobić. I dlatego akcji nie sprzedaję, bo na razie nie widzę sensu. Co do mafii, wyraziłam swoja opinie na ten temat wcześniej. Niestety usunieto. A ty skoro tak ufaszsz wyborczej i faktowi to twój problem. I to powazny. Zrytych łbów nie brak, a powielanie dziennikarskich domysłów niejakiego adasia z. to już choroba psychiczna. Co do słupów. Kretyńska nazwa używana przez ludzi którzy nie mieli do czynienia z wieloma spółkami w "jednej garsci". Czy zespół spółek komputronikowych to spółki kierowane przez słupy? No nie, to spółki podporzadkowane jednemu celowi i kierowane jedna ręką. To samo jest, jak przypuszczam w kaszewku. Tego typu pierdy, które zaserwowałeś nie pasują nawet do poddanych buczkowskiego, chyba, że próbujesz mnie obrazić. A to okarurat spływa mi po okapniku.