to, że od samego początku, na forum i nawet w prasie, ostrzegano przed tą spółką, że Petrolinvest, że mongolgold, że Tarantoga podejrzana, spełniło swoją rolę. W sumie to przekręt się nie udał. Kurs na hasło "złoto" nie poszybował w niebo. W zasadzie niewiele osób "kupiło" te bajki. Nie mogli zrobić emisji akcji dla Tarantogi, żeby je sprzedać leszczom i wyciągnąć od nich kasę. Teraz zarząd twierdzi że padł ofiarą oszustwa. Nie wykluczam. Ale dlaczego nie ma infa, o zawiadomieniu do prokuratury, o możliwości popełnienia przestępstwa?
a zarząd to tylko figuranci ,którzy dobrze wiedzieli co robią :-) ps.dlaczego dalej nie ma wniosku o UPADŁOŚĆ ? nawet na to nie ma kasy jak w idm,dss,calatravie ?
KNF , jedrzejewski , solorz - bezpieczeństwo drobnych akcjonariuszy najważniejsze na bananowej gpw fredek jak tam złoża i kilka tyś procent zarobku ? co tak ucichłeś napisz tym co ich naciągnąłeś na kupno ?
jeszcze jedno pytanie dlaczego knf nie dał szansy na wyjście z akcji skoro miał kontakt ze spółką i wszystko było ok to dlaczego z dnia na dzień zawiesili notowania ? nie dano żadnej możłiwości na wyjście z akcji tym którzy z nimi zostali
Do mk,tylko przy jakim kursie ostrezgałes,pisałes ale przy kursie 1.2 ,ludzie przez takich jak wy akcje wtedy sprzedali a kupili po 2.2,a mogli zrobic odwrotnie
nie płacz jak stara cio-tk-a , ja mam srednia 4, 80 zł za akcje i juz sie pogodzilem i jestem ponad 150 tys w plecy a Ty jak kupowales na takich poziomach to pare set akcji i rozpaczasz , proponuje relanium i czekac az sie to wyjasni , kurs zawiesili aby takie dzieci jak Ty panicznie nie zwalali kursu bo z drugiej strony ktos by skupowal za grosze .
No cóż ja mam też w plecy kilkanaście koła. Czekam i tyle. W ogóle jakiś pech mnie prześladuje. Ale cóż, trzeba czekać. Cieszących się jest wielu z tego, że się komuś gorzej wiedzie, ot przywara Polaków. Ciekawe tylko czy ci szczekacze mają takie trafne inwestycje i krociowe zyski bo powątpiewam.
Tylko ze im sie wiedzie gorzej przez was,to przez was sprzedali po 1.2 i prawdopodobnie kupili po 2.2 ,moge wam znowu przytoczyc co ja pisałem przy 1.2 i co wy pisaliscie odnosnie kursu
Prosze bardzo,to np. pisałem 22 grudnia wtedy kurs był 1.2 a potem urósł do ponad 2.2,przestrzegałem ludzi ze nie opłaca sie w okolicach 1.2 sprzedawac,ci co posłuchali mogli spokojnie sprzedac w ok. 2.2 i sporo zarobic,ci co teraz dobrych wujków udaja pisali odwrotnie
Ty też jesteś jednym z wielu ulubionych głupkowatych kombinatorów. Ale nie potrzebnie tracisz tu czas. Do odwieszenia jeszcze sporo czasu. Potrzebują cię na United.
Pomyłka, nigdy i nigdzie nie naganiałem na wzrosty. Przytocz choć jeden mój wpis. Za to ty widzę dalej bez akcji, ale ciągle obecny w bezinteresownym doradztwie.