a ja bym się mocno nie zdziwił gdyby dzis tak dla urozmaicenia sypnęli po 1 gr i zrobiło się - 66,66% a propos urozmaicenia z rana mięliśmy oferty kupna po 2 gr z lewej , a teraz oferty sprzedaży po prawej ... i nudy nie ma
ty naprawdę to analizujesz? w jakim celu? skoro nie masz akcji to nie mozesz sprzedawac? wiec chcesz kupowac? ale najlepiej po 0,01 co :) wiec marnujesz tu czas i naginasz na spadki
chyba mnie przekonałeś i te ich podchody już mnie do szału doprowadzają KUPUJĘ !!!! na dobry początek 30.000 z możliwością powiększenia zaangażowania !!!!
Dnia 2015-02-20 o godz. 14:12 ~Maestro napisał(a): > chyba mnie przekonałeś i te ich podchody już mnie do szału doprowadzają > KUPUJĘ !!!! > na dobry początek 30.000 z możliwością powiększenia zaangażowania !!!!
tylko wyślij ten list intencyjny ....listem poleconym !!!! za potwierdzeniem odbioru koniecznie !!!!!!! mnie ostatnio pani na poczcie (Polskiej) proponowała potwierdzenie SMS-em ... też możesz się warunkowo zgodzić trochę drożej ale jest pewność , że dojdzie .....
Dobra. Potwierdzenie listu intencyjnego jest faktycznie obowiązkowe.
W sumie tak sobie jeszcze pomyślałem, że napiszę tej ekipie mózgowców od akcji z dalszymi literami alfabetu, że jak przestaną sypać po dwa grosze to podpiszę z nimi list intencyjny o obniżeniu grawitacji o dziesięć procent.
Dnia 2015-02-20 o godz. 15:08 ~Nord500 napisał(a): > Maestro czyli uważasz, że listy intencyjne to ściema czyli kłamstwo Zarządu?
hmmm, no aż tak to by chyba nie pogrywali ???, ale trzeba brać poprawkę , że to tylko N C i nie taaaakie numery tu odchodziły (jak z resztą na całej tej GPW)
a swoją drogą to jaki to problem poprosić jakiegoś kolegę prezesa z 'zaprzyjaźnionej' spółki żeby coś tam skrobnął ...??? 2 - 3 wódki , wspólna wizyta w 'agencji' i no problem
wiec skoro zarzucasz im publicznie manipulacje - pozostaje napisac do ZARZADU - albo wytoczą ci proces o znieslawienie albo nie. jak wytoczą listy są ok, jak nie wytoczą będę musiał się ewakuowac z papiera.
NORD500 mam dla ciebie propozycję ( do odrzucenia *) zmień sobie nick na SOUTH 500 lub SOUD500** bo juz chyba pisałem prezentujesz tu filozofię góralską (może jesteś z południa naszego ślicznego ....kraju) : "albo dyżdż albo słońce Haj lub hey" czy jak tam oni to wymawiają ...???
kiedy ja coś komuś zarzucałem ??? pisałem tylko , że różne "cuda" na GPW a szczególnie na N C odchodziły
a co do pisania listów ... "lekka szydera" też swój list intencyjno - polecony!! ma im wysłać już niebawem
ja pisałem o "prezesie zaprzyjaźnionej spółki" , a przypomnij sobie co to się działo np. na BIOTONIE jak Zygmunt Solorz - ŻAk (ten od im. POLSATU) kupił od grubego Rycha akcje Biotonu (poza sesją) za kilkadziesiąt milionów !!! zł .... na forum 'spece' od inwestowania pisali: " zaraz kurs BŁOTONA przebije sufit ..... no bo .... SOLORZ to nie jakiś tam leszczyk i gotówki w błoto nie wrzuca" i podobne mądrości o szybkim odrodzeniu spółki p. Krauzego (BIOTON) krążyły, finał był niestety wiadomy ..... a o "ruchach" p. Patro na swoich i obcych "walorach" już nie wspomnę (tworzenie, potem łączenie i likwidacja)
jak masz zaufanie do 'papiera' to żadem wpis nie powinien ci zmącić podjętych wcześniej postanowień !!! czekaj dzielnie do 6 gr i nie przejmuj się aż tak bardzo wpisami z forum
* żebyś nie mówił o propozycjach niedoodrzucenia typu mafijnego ** SOUD jak NORD chyba , że to ma być SUeD - z niemieckiego